ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ!!ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑ;

Τα ζώδια, το φθινόπωρο 2014 και το πως θα εξελιχθούν οι στόχοι και οι επιθυμίες τους!
Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.. Έτσι και το λατρεμένο καλοκαίρι σιγά-σιγά μας εγκαταλείπει (σαν διάθεση, αφού ημερολογιακά βρισκόμαστε ήδη στο φθινόπωρο), και οι μέρες που έρχονται είναι μέρες οργάνωσης και ιεράρχησης των υποχρεώσεων αλλά και των στόχων μας.. Γιατί από υποχρεώσεις άλλο τίποτε..  Σε ποια φάση βρίσκονται τα 12 ζώδια αυτό το φθινόπωρο; Ποιες είναι οι προτεραιότητες και ποιοι οι στόχοι τους για τη νέα εποχή που ξεκινά; Ποια ζώδια θα έχουν ανακατατάξεις και αλλαγές στη ζωή τους και σε ποιους τομείς; 

Κριός
Το διάστημα του φθινοπώρου ξεκινά με εσένα να επιστρέφεις για τα καλά στις ευθύνες, στις υποχρεώσεις και στην εργασία σου, προσπαθώντας να βάλεις σε μία τάξη τη ζωή σου! Βασικοί σου στόχοι για αυτό το φθινόπωρο θα είναι να τακτοποιήσεις τις οικονομικές/τραπεζικές/φορολογικές σου εκκρεμότητες, που σε έχουν εξαντλήσει. Επιπλέον, θα θελήσεις πλέον να αρπάξεις τις ευκαιρίες, που θα σε βοηθήσουν να κάνεις πιο όμορφη τη ζωή σου! Τον Σεπτέμβριο θα δοθείς ολοκληρωτικά στον τομέα της εργασίας σου και θα προσπαθήσεις μέσα από τις συνεργασίες σου, να βρεις τις ιδέες και τις λύσεις που θα υποστηρίξουν τα σχέδια και τα συμφέροντά σου! Τον Οκτώβριο βρίσκεσαι κάτω από την επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης, που θα πραγματοποιηθεί στο δικό σου ζώδιο στις 8 του μήνα, όπου σε όλη την διάρκεια αυτού του μήνα θα αντιμετωπίσεις ξαφνικές και απρόβλεπτες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σου, που θα σου ανατρέψουν τα σχέδιά σου! Σε όλη την διάρκεια του Οκτωβρίου, πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις τελεσίδικες αποφάσεις και αλλαγές, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στην αισθηματική σου ζωή, αλλά και τις συνεργασίες σου. Ο Νοέμβριος θα σε βοηθήσει να επανέλθεις και πάλι σε τάξη, τόσο στον τομέα της καριέρας, όσο και στην προσωπική σου ζωή. Είναι πολύ πιθανό να επέλθει μια αλλαγή στην εργασία σου, η οποία ναι μεν θα είναι σαν μία μεγάλη πρόκληση για σένα, αλλά θα αποβεί θετική. Επιπλέον, από τις 16 του μήνα που η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο του Τοξότη, θα έχεις καλές ευκαιρίες, για να ανανεώσεις σημαντικά την ερωτική σου ζωή!   

Ταύρος
Είναι γεγονός ότι ο Κρόνος από το ζώδιο του Σκορπιού έκανε τα πάντα εδώ και 2 χρόνια, προκειμένου να δοκιμάσει την σταθερότητα και την ποιότητα των σχέσεων και των συνεργασιών σου! Το φθινόπωρο του 2014 είναι η εποχή να κλείσεις δίχως πόνο και δισταγμό, τα ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος σου, προκειμένου να κάνεις το αμέσως επόμενο βήμα… Ο Σεπτέμβριος κρίνεται αρκετά ανανεωτικός μήνας, ιδιαίτερα για την αισθηματική σου ζωή. Η Αφροδίτη από την Παρθένο, θα αναπληρώσει τα κενά στον ερωτικό τομέα και θα σου δώσει την ευκαιρία να αναζωογονηθείς, μέσα από όμορφες ερωτικές ευκαιρίες. Από τα μέσα του Σεπτεμβρίου, τα οικονομικά σε πιέζουν και οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται, με αποτέλεσμα να αγχώνεσαι, γιατί η επιθυμία σου θα είναι να ανταπεξέλθεις σε όλα με συνέπεια. Ο Οκτώβριος ξεκινά με άγριες διαθέσεις. Από τη μία πλευρά η Σεληνιακή Έκλειψη στον Κριό, σου δίνει το μήνυμα ότι έρχονται αλλαγές που δεν σου αρέσουν, από την άλλη πλευρά η Έκλειψη Ήλιου στο Σκορπιό σε αναγκάζει να πάρεις οριστικές αποφάσεις για μία σταθερή σου σχέση ή συνεργασία, ιδιαίτερα αν γεννήθηκες την πρώτη μέρα του ζωδίου σου! Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που μπορεί να σε βοηθήσει να πας ένα βήμα παρακάτω στα αισθηματικά σου, αρκεί να ξεπεράσεις τα μελανά σημεία του παρελθόντος. Πες το μεγάλο «ναι» σε μία καινούργια γνωριμία, χωρίς να φοβάσαι που πρέπει να αποχαιρετήσεις μία σχέση, που δεν οδηγούσε πουθενά… 
 Δίδυμοι
Το φθινόπωρο του 2014 σου δίνει την ευκαιρία να επεκτείνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, σε βοηθά σε νέες διαπραγματεύσεις και συμφωνίες και επιπλέον, σε ωθεί να βάλεις τις σωστές βάσεις στα αισθηματικά σου! Δεν θα λείψουν οι κόντρες και οι εντάσεις σε μία σταθερή σχέση ή συνεργασία σου, για το λόγο αυτό προσπάθησε να βάζεις νερό στο κρασί σου από τις 13 Σεπτεμβρίου ως τις 26 Οκτωβρίου! Κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου, θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική σου ζωή. Τα επαγγελματικά σου θα σε ζορίσουν και θα προβείς σε κάποιες αλλαγές. Τον Οκτώβριο, με τις Εκλείψεις, θα θελήσεις να βρεις διέξοδο και λύση μέσα από τις επαφές και τις γνωριμίες σου και θα έχεις αρκετό άγχος σε σχέση με τις εργασιακές και οικονομικές σου υποθέσεις. Το Νοέμβριο μερίμνησε περισσότερο για τα οικονομικά σου και ετοιμάσου για μία πιο σταθερή πορεία στα αισθηματικά σου προς το τέλος του μήνα. 
   Καρκίνος
Το φθινόπωρο κάνει το ντεμπούτο του με εσένα να βρίσκεσαι με πιο αισιόδοξη κατάσταση και πιο θετική αντιμετώπιση για τη ζωή και το μέλλον σου! Προτεραιότητά σου για το τρίμηνο που θα ακολουθήσει, θα είναι να βελτιώσεις τα οικονομικά σου (αυτό είναι κάτι που θα το καταφέρεις) και να ξεπεράσεις κάποια αισθηματικά εμπόδια, τα οποία είχαν βαρύνει λιγάκι το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής! Τον Σεπτέμβριο θα υπάρξουν κάποιες συζητήσεις και ανακατατάξεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να μην συμφωνείς πλήρως με τις αποφάσεις των οικείων σου προσώπων ή να προγραμματίζεις μία ουσιαστική αλλαγή, που αφορά στην προσωπική σου ζωή! Επιπλέον, θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για φλερτ, επικοινωνίες και επιβεβαίωση, αφού η Αφροδίτη από την Παρθένο θα βρίσκεται στον 3ο οίκο του ωροσκόπιου σου! Δραστηριοποίηση, άγχος και στρες θα έχεις για θέματα που αφορούν την εργασία σου, με αποτέλεσμα να καταναλώνεις όλη σου την ενέργεια στις υποχρεώσεις, που θα είναι εξαντλητικές. Ο Οκτώβριος στο ξεκίνημά του, με τη Σεληνιακή Έκλειψη στον Κριό, θα φέρει μία μεγάλη αλλαγή στην καριέρα σου, η οποία θα αλλάξει τα μέχρι τώρα σχέδιά σου και θα σε αιφνιδιάσει (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθείς το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου). Στις 23 Οκτωβρίου, η Έκλειψη Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να φέρει έναν μοιραίο έρωτα ή μία πολύ σημαντική εξέλιξη σε μία σχέση σου, για σένα που έχεις γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σου! Το Νοέμβριο προτεραιότητά σου θα είναι ο τομέας των αισθηματικών, όπου πραγματικά μπορείς να περάσεις ευχάριστες στιγμές, αρκεί να μην λειτουργήσεις απόλυτα. Ο Ερμής στον Σκορπιό, από τις 8 ως τις 28 Νοεμβρίου, φέρνει ερωτικές επικοινωνίες, εξομολογήσεις και ρομαντικές ειδήσεις, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη από τον Σκορπιό μέχρι τα μέσα του Νοεμβρίου, θα βάλει για τα καλά το χεράκι της, προκειμένου να απαλλαγείς από τη μοναξιά! 
   
Λέων
Μία νέα εποχή ξεκινά και εσύ, φίλε Λέοντα, βρίσκεις και πάλι την φόρμα σου, αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι την παρουσία του Δία στο ζώδιο σου και κάνεις σχέδια μεγαλόπνοα. Ο βασικός σου στόχος για την περίοδο του φθινοπώρου, θα είναι να βάλεις σε μία τάξη την προσωπική σου ζωή και να κλείσεις οριστικά εκκρεμότητες, που δίνουν βάρος στην καρδιά σου! Μπορεί να συνεχίσεις να δίνεις τον αγώνα σου και να πιέζεσαι σημαντικά, όμως πλέον, υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες μπροστά σου και εσύ δεν πρέπει να τις αφήσεις να πάνε χαμένες. Τον Σεπτέμβριο, θα υπάρξει μία (έστω και μικρή) άνοδος στα οικονομικά σου, ενώ παράλληλα θα κοινωνικοποιηθείς ή θα ενταχθείς σε μία νέα συλλογική δραστηριότητα, που θα σε ενθουσιάσει. Τον Οκτώβριο των Εκλείψεων, θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους από το παρελθόν σου, θα υπάρξει μία αταξία στις επικοινωνίες σου, όμως θα καταφέρεις να κλείσεις ανοιχτά κεφάλαια από τα παλιά! Ο Νοέμβριος κρίνεται ιδιαίτερα ερωτικός, αλλά και παθιασμένος μήνας για το δικό σου ζώδιο. Μία νέα γνωριμία μπορεί να σε βγάλει για τα καλά από τη ρουτίνα!  
Παρθένος                
Το ξεκίνημα του φθινοπώρου σε βρίσκει με τη διάθεση να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, προκειμένου να βελτιώσεις κάποιες σταθερές σχέσεις και συνεργασίες σου! Έχεις νέα σχέδια και όνειρα, που αφορούν όχι μόνο εσένα, αλλά και τους ανθρώπους που υπάρχουν δίπλα σου! Κάποια από αυτά θα καταφέρεις να τα κάνεις πραγματικότητα, αρκεί να ρίξεις λίγο τους τόνους και να μειώσεις τις απαιτήσεις που έχεις από τα κοντινά σου πρόσωπα! Το Σεπτέμβριο, με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να ανανεώσεις την αισθηματική σου ζωή και θα υπάρξουν και κάποιες συζητήσεις ή συμφωνίες, που θα σε βοηθήσουν στην οικονομική σου ανάπτυξη! Τον Οκτώβριο θα θέσεις σε εφαρμογή κάποιο νέο σχέδιο που είχες στα σκαριά ή είχες συζητήσει το Σεπτέμβρη, το οποίο τώρα θα πετύχει και θα νιώσεις περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά. Όσο για το Νοέμβριο, θα υπάρξει αισθητή ανανέωση στα αισθηματικά σου, που θα σου φέρει μία μορφή εκπλήρωσης!
 Ζυγός
Το φθινόπωρο σε βρίσκει με ανησυχία και φόβο για το μέλλον σου… Υπάρχουν πολλές σκέψεις και σχέδια, όμως φοβάσαι να τα θέσεις σε εφαρμογή, γιατί έχεις ανασφάλεια για το «αύριο»! Τα γεγονότα γύρω σου, θα σου δώσουν την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεσαι, για να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου… Κάποιες από αυτές θα σε ικανοποιούν, κάποιες άλλες όμως, θα είναι αιφνίδιες και θα σε απογοητεύσουν! Τον Σεπτέμβριο, θα είναι έντονη η κοινωνική σου ζωή και με την εκφραστικότητά σου θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά… Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 24 του μήνα στο δικό σου ζώδιο, θα στηρίξει κάποια προσωπικά σου σχέδια και θα σε βοηθήσει την δημιουργία μίας νέας σχέσης ή συνεργασίας. Τον Οκτώβριο βρίσκεσαι κάτω από την επιρροή της Έκλειψης Σελήνης, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού στις 8 του μήνα. Αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, να αναμένεις ότι θα υπάρξουν ξαφνικές ρήξεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου, οι οποίες θα σε βρουν απροετοίμαστο. Ο μήνα όμως κρίνεται αρκετά μοιραίος για τα ερωτικά σου! Όσο για το Νοέμβριο, είναι ένας μήνας επαγγελματικών πιέσεων, όπου όλο σου το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο σε ζητήματα καριέρας και οικονομικών. 
Σκορπιός
Αυτό το φθινόπωρο σε βρίσκει με πιο δυναμική και αποφασιστική διάθεση, ωστόσο δεν λείπουν τα προβλήματα και οι πιέσεις, εσύ όμως πλέον διαθέτεις την ωριμότητα και μπορείς να διακρίνεις καλύτερο το σωστό από το λάθος. Ο στόχος σου για το φετινό φθινόπωρο είναι να εδραιωθείς επαγγελματικά, αλλά και να δημιουργήσεις ένα πιο σταθερές κλίμα στα αισθηματικά σου! Το Σεπτέμβριο θα υπάρξει μία όμορφη ερωτική εξέλιξη, που θα εκπληρώσει μία προσδοκία σου, παρόλα αυτά εσύ θα διατηρείς κάποιες επιφυλάξεις και δεν θα ανοίγεις όλα τα χαρτιά σου, κρατώντας μυστικά, για να προφυλάξεις τον εαυτό σου! Τον Οκτώβριο, θα υπάρξουν ανακατατάξεις και ανακατωσούρα στην εργασία και στην καθημερινότητά σου και το άγχος σου θα είναι αυξημένο! Η Έκλειψη Ήλιου που πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο στις 23 Οκτωβρίου, θα σε φέρει αντιμέτωπο με αναγκαστικές αποφάσεις, όπου θα χρειαστεί να πεις το μεγάλο «τέλος», προκειμένου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου! Το Νοέμβριο, με τον Ερμή και την Αφροδίτη να βρίσκονται αρκετές μέρες στο δικό σου ζώδιο, θα βγεις, θα διασκεδάσεις, θα ερωτοτροπήσεις και θα γευτείς στο έπακρο καθετί που σε γεμίζει! 
  
 Τοξότης
Ήρθε η ώρα να ανοίξεις τα φτερά σου, να νιώσεις πιο ελεύθερα, να επεκτείνεις την δράση σου και να θέσεις νέους στόχους στη ζωή σου! Αυτό το φθινόπωρο βρίσκεις και πάλι τον παλιό, καλό σου εαυτό, βλέπεις τα πάντα γύρω σου πιο αισιόδοξα και κάνεις νέα, ουσιαστικά ξεκινήματα στη ζωή σου! Τον Σεπτέμβριο, θα διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, θα βελτιώσεις την ποιότητα της εργασίας σου και θα βρεις και πάλι τις δυνάμεις σου, παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου! Τον Οκτώβριο θα υπάρξει ένας νέος, σφοδρός έρωτας, που θα σε κάνει να πιστέψεις ότι τίποτα δεν είναι τελικά τυχαίο στη ζωή σου… Δείξε όμως προσοχή αν είσαι σε σχέση, γιατί οι ερωτικοί πειρασμοί μπορεί να σε βάλουν σε μεγάλους μπελάδες. Όσο για το Νοέμβριο, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δικό σου το ζώδιο από τα μέσα του μήνα, πραγματοποιώντας τρίγωνο με τον Ουρανό, όπου θα σου χαρίσει ξαφνικές στιγμές ερωτικής χαράς, που θα σε ανανεώσουν!         
 Αιγόκερως
Ένα εξαντλητικό και απαιτητικό φθινόπωρο ξεκινά, με εσένα να βρίσκεσαι μέσα στο άγχος, τόσο για ζητήματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά, όσο και με τα οικονομικά σου! Τα αισθηματικά σου, όμως, μπαίνουν σε μία καλύτερη πορεία, αρκεί και εσύ από την πλευρά σου να κάνεις τις αμοιβαίες υποχωρήσεις και τους συμβιβασμούς, που είναι απαραίτητοι προκειμένου να σταθεροποιηθεί ακόμα περισσότερο μία σχέση σου! Τον Σεπτέμβριο υπάρχουν οι ευκαιρίες για να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα μπορεί να σου αποδώσει ένα καλύτερο εισόδημα. Παράλληλα, δέχεσαι εύνοια στα αισθηματικά και μπορείς να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια και ασυμφωνίες με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Τον Οκτώβριο, πρέπει να διαχειριστείς πιο έξυπνα μία ερωτική σου σχέση και αρκετές στιγμές θα χρειαστεί να βάλεις νερό στο κρασί σου, προκειμένου να μην υπάρχουν προβλήματα… Το Νοέμβριο ο Άρης από το ζώδιό σου, σου χαρίζει πυγμή, δυναμισμό, αλλά και ερωτισμό… Παράλληλα, μία μεγάλη επιθυμία σου μπορεί τώρα να γίνει πραγματικότητα! 
  Υδροχόος
Το «ματς» στην ουσία φτάνει στο τέλος του και απλά βρίσκεσαι στις καθυστερήσεις του αγώνα, οι οποίες θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα… Τι σημαίνει αυτό για σένα, φίλε Υδροχόε; Ότι αυτό το φθινόπωρο έχεις να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου, για να σταθεροποιήσεις κάποιους τομείς στη ζωή σου, και στη συνέχεια να αποχαιρετήσεις μία και καλή τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού! Βασικός στόχος σου για αυτό το φθινόπωρο είναι να βρεις μία καλή δουλειά ή να σταθεροποιήσεις την ήδη υπάρχουσα και επιπλέον, να κρατήσεις στο πλευρό σου το άτομο που σε ενδιαφέρει, καθώς η σχέση σας πλέον να μπει σε μία πιο σοβαρή τροχιά! Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μαχητικός μήνας, με τα αισθηματικά σου να έχουν δευτερεύοντα ρόλο, αλλά τα επαγγελματικά να τρέχουν σε πιο γρήγορους ρυθμούς! Επιπλέον, αυτό το μήνα θα δραστηριοποιηθείς κοινωνικά και θα κάνεις νέες γνωριμίες. Τον Οκτώβριο, υπάρχει ένα σημαντικό άνοιγμα στα αισθηματικά σου, μία ευκαιρία ή μία νέα γνωριμία, που τονώνει την ψυχολογία σου! Όσο για το Νοέμβριο, θα χρειαστεί να αγωνιστείς αρκετά για να κατακτήσεις αυτά που θέλεις, θα πρέπει να δείξεις επιμονή και υπομονή, προκειμένου να κάνεις μία σημαντική κατάκτηση, θα το πετύχεις όμως! 
 Ιχθύες
Είναι γνωστό ότι αυτή η χρονιά σου έχει δώσει αρκετές ευκαιρίες, για να κάνεις το κλίμα της ζωής σου αρκετά πιο όμορφο. Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και το φετινό φθινόπωρο! Ο στόχος σου για τη νέα εποχή, είναι να φέρεις έναν αέρα αλλαγής στην προσωπική σου ζωή, να βρεις μία πιο σταθερή και ικανοποιητική εργασία, αλλά και να αποκτήσεις γνώσεις και εμπειρίες, που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις σιγουριά, ασφάλεια και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου! Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με ευκαιρίες για επαγγελματικά ξεκινήματα, αλλά και μία ουσιαστική ανανέωση στα αισθηματικά σου! Ο Άρης από τον Τοξότη θα σε δραστηριοποιήσει, προκειμένου να προβάλεις την εικόνα σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις ένα καλύτερο αύριο! Τον Οκτώβριο πρέπει να προσέξεις περισσότερο τα οικονομικά σου και να μεριμνήσεις για τις επαγγελματικές σου επιλογές, και καλύτερα να μην πάρεις μεγάλα ρίσκα! Όσο για το Νοέμβριο, τίποτα δεν θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο στις προσωπικές σου επιδιώξεις


Πηγή:Astrologos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *