ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΣ

love stxatopouta

 

Γιατί τα Χριστούγεννα μπορείς να ερωτευτείς ;

Ξυπνούν μέσα του όλα εκείνα τα τρυφερά συναισθήματα που κρύβουμε κατά τη διάρκεια του έτους. Γινόμαστε πιο συναισθηματικοί και  έχουμε ανάγκη να προσφέρουμε αγάπη και δωράκια στους ανθρώπους που έχουμε κοντά μας.

Είναι η εποχή που οι παιδικές μνήμες ξεπηδούν. Είμαστε πολύ περισσότερο έτοιμοι να εμπιστευτούμε, να  επικοινωνήσουμε με τον σύντροφο μας και να έρθουμε πιο κοντά.

Βάζεις στην άκρη τις κακίες και τα προβλήματα !Παίρνεις μια ανάσα από

Έχουμε το χρόνο για βόλτες, σινεμά , βόλτες και αυτό σίγουρα μας αναπτερώνει το ηθικό. Βλέπουμε τον σύντροφό μας με μια ρομαντική διάθεση και άμε δεν έχουμε σχέση η διάθεση για φλερτ πιάνει ταβάνι!

Οι καλές πράξεις πέφτουν βροχή! Ακόμα και σκουντούφλης και μίζερος να είναι ο άλλος τα Χριστούγεννα θα την κάνει την υπέρβαση του και τότε σίγουρα θα τον δεις με διαφορετικό μάτι!

Κάνει κρύο που να τρέχει κανείς , δέντρο φωτάκια , αγκαλιές, ποτάκια, ζεστές σοκολάτες και ο έρωτας σας χτυπά πάλι την πόρτα!

Πάρτυ, τραπέζια, συγγενείς και φίλοι! Είσαι μόνος μόνη; Όχι για πολύ…  Ετοιμάσου το Πνεύμα των Χριστουγέννων βοηθάει για να ερωτευτείς!!

Δείτε επίσης:4 Τρόποι για να σε καψουρεύτει πριν από τα Χριστούγεννα!

 

Staxtopouta