ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΟΥ; ΔΕΣ ΤΑ 10 ΣΗΜΑΔΙΑ.

 

1tairiazeis col
Ταιριάζετε με τον καλό σου; Τσέκαρε τα 10 σημάδια!
Έχει ωραίο σώμα, ακαταμάχητο χαμόγελο και υπέροχα γαλάζια μάτια. Κάθε φορά που τον βλέπεις το στομάχι σου σφίγγεται και οι καρδιακοί σου παλμοί χτυπάνε κόκκινο. Κάνεις όνειρα για τη σχέση σας (ναι μέχρι και νυφικά και κουφέτα  ονειρεύεσαι…) και θέλεις να τον βλέπεις κάθε μέρα. Όλα αυτά δείχνουν ενθουσιασμό και έρωτα  από τη μεριά σου αλλά έχε στο μυαλό σου ότι δεν μετράνε μόνο τα six packs και μία σχέση δεν χτίζεται με τα γαλάζια του μάτια. Δύο άνθρωποι ταιριάζουν ή δεν ταιριάζουν κι αυτό εξαρτάται κατά κύριο λόγο από τις προσωπικότητές τους. Μπορεί πέρα από το ακαταμάχητο χαμόγελο να έχει μια ισορροπημένη προσωπικότητα, το ίδιο κι εσύ, αλλά ο συνδυασμός σας… να σκοτώνει. Τσέκαρε τα 10 σημάδια ότι ταιριάζετε κι ότι η σχέση σας έχει μέλλον.

 
1# Πάντα έχετε κάτι να πείτε όταν είστε μαζί. Διασκεδάζετε και γελάτε συνέχεια. Εκτός από εραστές είστε και φίλοι και δεν καταφεύγετε πάντα να είστε με παρέα επειδή μόνοι σας δεν έχετε τίποτα να πείτε. Κάποιες φορές κι η σιωπή έχει την ομορφιά της, αλλά συνέχεια φέρνει ανία.
2# Στον έρωτα ενδιαφέρεστε να ικανοποιήσετε ο ένας τον άλλο. Η τέλεια ερωτική συνέυρεση από την πρώτη βραδιά είναι μύθος. Εννοείται πως δεν γίνεται με έναν μαγικό τρόπο μπορείτε να μαντεύετε τι αρέσει στον άλλον. Σημασία έχει να υπάρχει διάθεση κι από τι δύο πλευρές να ικανοποιήσετε και να προσφέρετε απόλαυση ο ένας στον άλλο.
3# Έχετε κάποια χόμπι και δραστηριότητες που μοιράζεστε κι αρέσουν και στους δύο. Μακροπρόθεσμα τα κοινά γούστα δένουν ένα ζευγάρι. Αν εκείνος θέλει κάθε σαββατοκύριακο να παίρνει τα βουνά για ορειβασία ενώ εσείς θέλετε να ξενυχτάτε μέχρι το πρωί στα μπαρ, μακροπρόθεσμα η σχέση αυτή δεν θα λειτουργήσει.
4# Έχετε κοινούς φίλους και παρέες και γενικά ταιριάζει ο ένας με τους φίλους του άλλου. Είναι πολύ σημαντικό για τη μακροβιότητα της σχέσης να «δένουν» οι παρέες σας. Αλλιώς θα αναγκάζεστε πάντα να βγαίνετε χωριστά. Το τέλειο είναι να έχετε κοινή παρέα.
5# Έχετε κοινούς ρυθμούς σχετικά με το πόσο συχνά θα βλέπεστε. Αν ο ένας θέλει να βρίσκεστε κάθε μέρα κι ο άλλος μια φορά την εβδομάδα, προφανώς ο καθένας βλέπει διαφορετικά και μακροπρόθεσμα οι προστριβές για το θέμα αυτό θα σας χωρίσουν.
6# Έχετε κοινές ιδεολογίες, πιστεύω και αρχές. Αν ο ένας είναι ολυμπιακός κι ο άλλος παναθηναϊκός δεν πειράζει. Αν όμως σε βασικά θέματα έχετε διαφορετικά πιστεύω, πχ ο ένας είναι υπέρμαχος του γάμου κι ο άλλος εναντίον, είναι δύσκολο να χαράξετε κοινή πορεία.
7# Είστε στην ίδια φάση ζωής. Ναι, ο έρωτας είναι τυφλός, αλλά είναι δύσκολο να μακροημερεύσει μια σχέση όταν πχ εσύ είσαι φοιτήτρια κι αυτός στο απόγειο τη καριέρας του. Είστε σε άλλη φάση ζωής κι ο ένας πχ μπορεί να είναι έτοιμος για οικογένεια ενώ ο άλλος όχι.
8# Επικοινωνείτε ουσιαστικά κι ακούτε ο ένας τον άλλον. Επικοινωνία δεν είναι να ανταλλάσσετε 5 sms τη μέρα. Ουσιαστική επικοινωνία είναι να αφουγκράζεστε ο ένα τα θέλω του άλλου και να τον ακούτε με προσοχή όταν σας τα εκφράζει
9# Δε σας κρατάει μαζί μόνο οι ερωτικές στιγμές αλλά τρέφετε τρυφερά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο. Μπορεί στην αρχή μιας σχέσης να  νομίζουμε ότι ταιριάζουμε με τον άλλο επειδή μοιραζόμαστε όμορφες ερωτικές στιγμές αλλά αυτό το ταίριασμα είναι βραχυπρόθεσμο κι από μόνο του δεν αρκεί. Μόνο τα τρυφερά συναισθήματα εξελίσσονται σε αγάπη και χωρίς αγάπη η ερωτική επιθυμία μας «τελειώνει» γρήγορα.
10# Πέρα από τα στοιχεία στην εμφάνισης  του που σ’αρέσουν, σε έλκουν και στοιχεία της προσωπικότητάς του, πχ το χιούμορ του, το μυαλό του και γενικά τα ψυχικά χαρίσματά του.