OI ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ

staxtopouta z1

 

 Τι θα φέρουν τα άστρα στα ζώδια τον Μάρτιο;

 

Μάρτιοοοοοος!!!! Βάζουμε το ποδαράκι μας δηλαδή σιγά σιγά στην Άνοιξη. Και χρειαζόμαστε μερικές πληροφορίες για να δούμε τι θα παίξει σε ερωτικά, αλλά και επαγγελματικά (γιατί όχι;). Εδώ λοιπόν έρχονται τα ζώδια και οι ωροσκόποι…

ΚΡΙΟΣ

Περίεργος θα είναι ο Μάρτιος για εσένα με αρκετές διακυμάνσεις στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά σου. Οι σχέσεις με το περιβάλλον σου θα περάσουν από εντάσεις, όπως και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σου μέχρι τις 17 και θα σε φέρει αντιμέτωπη με το σύντροφό σου, που θα σου ζητήσει να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου σε προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ σας. Νιώθει παραμελημένος τους τελευταίους δύο μήνες και η αλήθεια είναι ότι σε αυτό έχεις συμβάλει κυρίως εσύ και η πολυάσχολη επαγγελματική σου δραστηριότητα. Ο Ερμής στον Υδροχόο μέχρι τις 13, θα δώσει ώθηση στα επαγγελματικά σου και οι ευκαιρίες για να προβάλεις τη δουλειά σου θα είναι πολλές. Είναι κατάλληλο αυτό το διάστημα να συνάψεις νέες συνεργασίες, να κλείσεις συμβόλαια και, γιατί όχι, ίσως να αλλάξεις χώρο και αντικείμενο εργασίας. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα δεν θα λείψουν οι καβγάδες και τα προβλήματα με το άτομο που σε ενδιαφέρει, αλλά και με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Ναι μεν είσαι εριστική, αλλά βλέπεις και το πραγματικό πρόσωπο αυτών που σε περιβάλλουν. Να θυμάσαι πως η θέση του κυβερνήτη σου στο ζώδιό σου μέχρι τις 31 μπορεί εύκολα να μετατρέψει την πιεστική ένταση που αισθάνεσαι σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου σε ενέργεια και να λειτουργήσει προς όφελός σου. Στις 20, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς, μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα και συμπεριφέρσου με εγκράτεια, γιατί πολύ εύκολα ο ενθουσιασμός και ο παρορμητισμός σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες και συμπεράσματα…

Αισθηματικές

Αν και ο Μάρτιος μπορεί να σε πιέσει λίγο ως προς την έκφραση των θέλω σου ή να σου βγάλει τάσεις απομόνωσης και μοναξιά ανά περιόδους, δεν είναι ο μήνας που θα σε κάνει να χάσεις την ευχάριστη διάθεση σου. Το πλανητικό σκηνικό θα σε κάνει επικοινωνιακή και εκφραστική με το ταίρι σου ή με ανθρώπους που σε ενδιαφέρει να γνωρίσεις καλύτερα. Από τις 17 και μετά, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στον Ταύρο, θα αρχίσεις να θέτεις νέες βάσεις στις σχέσεις σου και τυχόν μπερδέματα, που μέχρι τώρα σε καθυστερούσαν θα αρχίσουν σταδιακά να λύνονται. Καλό θα ήταν να μη σκέφτεσαι την αρνητική πλευρά των πραγμάτων και να απελευθερωθείς συναισθηματικά από όσα σε βαραίνουν.

Επαγγελματικές

Θετικό θα είναι το κλίμα αυτόν το μήνα για τα επαγγελματικά, αλλά και τα οικονομικά σου. Ο δυναμισμός που θα σε χαρακτηρίζει θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις με οφέλη στην εργασία σου και να προωθήσεις τα σχέδιά σου, που ίσως είχαν καθυστερήσει. Είναι μια καλή ευκαιρία να σταθεροποιήσεις τις θέσεις και τις απόψεις σου σε σημαντικά ζητήματα και να εκλάβεις τον θαυμασμό και την εκτίμηση των συνεργατών σου. Περιόρισε τις όποιες εντάσεις θα υπάρξουν στον οικογενειακό τομέα και μην τις μεταφέρεις στην εργασία σου, γιατί μόνο καλό δεν θα σου κάνουν. Τα οικονομικά σου δείχνουν μία τάση βελτίωσης, που θα είναι περισσότερο ορατή από τα μέσα του μήνα και μετά. Φρόντισε να μετοχοποιήσεις θετικά τη σχετική εύνοια που σου προσφέρει ο Μάρτιος και μελέτησε τις κινήσεις σου για το επόμενο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο φετινός Μάρτιος θα σε βρει υπερκινητική και έντονα δραστήρια. Δεν θα έχεις λεπτό να ξεκουραστείς, αλλά θα δεις και τα αποτελέσματα να σε δικαιώνουν. Ο Ερμής στον Υδροχόο μέχρι τις 13 και η Πανσέληνος, που θα λάβει χώρα στις 5 στην Παρθένο, θα σου φέρουν πολλές ευχάριστες, αλλά και κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Μην το βάλεις όμως κάτω, όποιο εμπόδιο κι αν σου παρουσιαστεί. Τα οικονομικά σου θα σε δυσκολέψουν αρκετά με την παραμονή του Άρη στον Κριό όλο το μήνα με έκτακτα έξοδα και ίσως κάποιες νομικές εκκρεμότητες, που είχες αφήσει στην άκρη εδώ και καιρό. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα οι μετακινήσεις σου θα είναι συνεχείς και θα έχεις επαφές με συγγενείς και φίλους. Ανήκεις άλλωστε στα ζώδια που δεν αφήνουν ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες για ξεκούραση. Η συλλογική δουλειά θα αποδώσει περισσότερο από ό,τι περιμένεις και θα συνειδητοποιήσεις ότι είναι εύκολο να συνεργάζεσαι με άτομα που έχουν εντελώς διαφορετικές απόψεις από εσένα, αρκεί να μην είσαι αρνητική απέναντί τους. Ο μήνας θα σου χαρίσει όμορφες ερωτικές στιγμές και ευκαιρίες για να κάνεις καινούριες γνωριμίες με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου, από τις 17 και μετά. Οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές ευνοούνται. Τόλμησε να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά. Τα πράγματα δυσκολεύουν και εσύ ευαισθητοποιείσαι υπερβολικά, ενώ αρχίζεις να κυριεύεσαι από καχυποψίες, γκρίνιες και παράπονα τις ημέρες της Έκλειψης Ηλίου στους Ιχθείς, στις 20. Έλεγξε καλύτερα τις αντιδράσεις σου απέναντι στη σχέση σου, γιατί οι σκηνές ζηλοτυπίας και κτητικότητας από την μεριά σου θα έχουν δυσάρεστα αποτελέσματα.

Αισθηματικές

Ο Μάρτιος θα είναι πολύ θετικός για εσένα, χωρίς βέβαια να λείψουν και τα απρόοπτα. Καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς τις όποιες ευκαιρίες σου παρουσιαστούν στον αισθηματικό σου τομέα, γιατί σίγουρα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 17 και μετά, θα σου παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες συναισθηματικά. Έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις μία νέα σχέση το διάστημα αυτό και ο έρωτας να σου πάρει τελείως το μυαλό. Προσπάθησε να μείνεις προσγειωμένη και άσε το χρόνο να κυλήσει ώστε να δεις τις πραγματικές προθέσεις του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Αν σκέφτεσαι κάποια μόνιμη δέσμευση, μάλλον ήρθε ο κατάλληλος καιρός για να το αποφασίσεις. Χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος, τόλμησε να ανατρέψεις τα δεδομένα της ζωής σου και να είσαι σίγουρη πως η προσωπική σου ευτυχία δεν είναι τόσο μακριά…

Επαγγελματικές

Πάνω που κάνεις προσπάθειες ανασυγκρότησης των επαγγελματικών σου εμφανίζονται δυσκολίες που γίνονται ακόμη χειρότερες με την οξύθυμη συμπεριφορά σου. Αντιμετώπισε τα επαγγελματικά σου ζητήματα με σύνεση και λογική και αξιοποίησε στο μέγιστο βαθμό τη βοήθεια και συνεργατών και των συναδέλφων σου. Αν αλλάξεις την τακτική που ακολουθούσες μέχρι τώρα και γίνεις πιο συνεργάσιμη και διαλλακτική, θα έρθουν πολύ γρήγορα νέα δεδομένα στα επαγγελματικά σου που θα σε χαροποιήσουν. Τα οικονομικά σου, ενώ θα βελτιωθούν, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να θυσιαστούν στο βωμό της μανίας σου για ψώνια και για ψυχαγωγία. Κάνε λίγη οικονομία, γιατί είναι βέβαιο πως θα σου χρειαστεί. Δείξε προσοχή στις προτάσεις που θα σου γίνουν κοντά στην Έκλειψη Ηλίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 στους Ιχθείς. Μην γίνεσαι ευκολόπιστη και μην παρασυρθείς από τις υποσχέσεις των ανταγωνιστών σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτός ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα παραγωγικός για εσένα, ιδιαίτερα αν είσαι αποφασισμένη να χαράξεις καινούρια πορεία στη ζωή σου. Η έντονη αυτοπεποίθησή σου, που κάποιες φορές σε έχει οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις, αυτήν τη φορά θα σε βοηθήσει να τολμήσεις να κάνεις πράγματα που αν σου τα πρότειναν παλιότερα, ούτε που θα τα συζητούσες. Είσαι και νιώθεις πολύ δυνατότερη απ’ ό,τι στο πρόσφατο παρελθόν. Αισθάνεσαι πως μπορείς να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε σου ανατεθεί ή βάλεις στόχο και σε αυτό σε βοηθάει καταλυτικά και ο Άρης που θα βρίσκεται στον Κριό καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Έτσι λοιπόν, η περίοδος είναι κατάλληλη για να αποκαταστήσεις σχέσεις που έχουν πληγεί στο παρελθόν. Από τις 17 και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Ταύρο, κάποιο ειδύλλιο μπορεί να κάνει την εμφάνισή του και να σου θυμίσει ότι ο έρωτας είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή σου. Είναι γεγονός πως θα σε κάνει να διεκδικήσεις κάτι που είχες αρχίσει να ξεχνάς πως γίνεται. Οι σχέσεις γενικά θα περάσουν σε μια πολύ καλύτερη περίοδο με λιγότερες συγκρούσεις και με καλές κι ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Πρόκειται για ένα μοναδικό μήνα για εσένα, γι’ αυτό έχε στο νου σου πως αν τον εκμεταλλευτείς στο μέγιστο βαθμό θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι εξαπατήσεις που θα δημιουργήσει η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς στις 20, η οποία θα χτυπήσει τα οικονομικά σου ζητήματα. Προσοχή λοιπόν, να μη δανείσεις, να μην σε πείσουν να κάνεις κάποια επένδυση και να μην πιστέψεις σε προτάσεις για εύκολο κέρδος. Η απογοήτευση που θα έρθει θα είναι μεγάλη.

Αισθηματικές

Το πλανητικό σκηνικό του Μαρτίου θα σε κάνει επικοινωνιακή και κοινωνική. Τόσο αν είσαι δεσμευμένη όσο και single, θα βρεις τρόπους να διασκεδάσεις και να προσελκύσεις ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν. Οι αποδράσεις που θα οργανώσεις θα σε ανανεώσουν σημαντικά και θα σε φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σου, πράγμα που έχετε και οι δύο άμεση ανάγκη. Ο ερωτισμός σου θα βρει την ανταπόκριση που επιθυμείς, ίσως όχι με τον ρυθμό που θα ήθελες, αλλά και αυτό καλό είναι! Χαλάρωσε και άφησε τα πράγματα να κυλήσουν και όλα θα σου πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι νομίζεις και φαντάζεσαι. Το τελευταίο δεκαήμερο η ερωτική σου διαθεσή θα είναι έντονη και η επιθυμία για αναζήτηση ενός συντρόφου διακαής σου πόθος. Άρχισε τις συναντήσεις και τα ρομαντικά ραντεβού, αλλά φρόντισε να μην ξεγελαστείς από πολλά υποσχόμενες κουβέντες και υποσχέσεις. Να είσαι επιφυλακτική!

Επαγγελματικές

Θα πρέπει να προχωρήσεις σε κάποιες απαραίτητες αλλαγές στην επαγγελματική σου καριέρα άμεσα για να βελτιώσεις το βιοτικό επίπεδο της ζωής σου. Ο Ερμής από τον Υδροχόο μέχρι τις 13, θα σε βοηθήσει σημαντικά ώστε να εφαρμόσεις όλα όσα σχεδιάζεις. Διώξε με κάθε τρόπο τις αρνητικές επιρροές του παρελθόντος, γιατί το μόνο που θα σου «προσφέρουν», θα είναι πισωγυρίσματα και καθυστερήσεις. Να προσέξεις το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα τυχόν προτάσεις που θα σου γίνουν και γενικώς να είσαι συγκρατημένη σε οποιαδήποτε επέκταση θελήσεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου θα έχεις μάλλον ανοδική πορεία, ανεξάρτητα από κάποια σκαμπανεβάσματα, που δεν θα είναι ικανά να διαμορφώσουν από μόνα τους κάτι άσχημο. Αγορές με σύνεση και μόνο αν είναι απαραίτητες. Δώσε βάση στις απόψεις των συνεργατών σου, γιατί υπάρχουν πραγματικά κάποιοι που θέλουν την πρόοδο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτόν το μήνα θα αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα που έχουν να κάνουν με τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Αν οι κινήσεις σου δεν είναι παρορμητικές και βεβιασμένες θα τα καταφέρεις χωρίς να αντιμετωπίσεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου και κάποιες φορές την τσουχτερή σου γλώσσα, που σπάει κόκαλα. Θα διαπιστώσεις πως μόνο έτσι θα μπορέσεις να λύσεις τους “γόρδιους δεσμούς”. Ο έρωτας παίζει πάντα πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και αυτόν το μήνα, με την κίνηση της Αφροδίτης από τις 17 και μετά στον Ταύρο, θα μπορέσεις να εκφράσεις ελεύθερα τα συναισθήματα σου, αλλά και να δεχτείς τη φροντίδα και την αγάπη του συντρόφου σου. Ο Άρης στον Κριό μπορεί να σου φέρει αρκετές κατακτήσεις, αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός! Ο μήνας κατά τα άλλα είναι καλός για να πάρεις αποφάσεις ή να δρομολογήσεις θέματα που αφορούν στην άνοδο της καριέρας σου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα σου φέρει ξαφνικές μετακινήσεις ή συναντήσεις με άτομα που δεν περίμενες και θα σε βγάλει από το πρόγραμμά σου, αλλά θα σε κάνει πιο κοινωνική. Είναι πιθανό να ανακαλύψεις ότι ορισμένοι φίλοι σου σε νοιάζονται πραγματικά, ακόμη κι αν δεν έχεις καθημερινή επαφή μαζί τους και αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα, μιας και σου προσφέρει ασφάλεια που τόσο έχεις ανάγκη. Οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν κοντά στην Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς στις 20, ίσως να μην έχουν διάρκεια, αν οι επιλογές σου βασιστούν μόνο σε επιφανειακά κριτήρια. Προσοχή λοιπόν για να μην χάσεις κι αυτά που έχεις.

Αισθηματικές

Σε μέτρια κατάσταση θα είναι τα αισθηματικά σου αυτόν το μήνα. Μπορείς να μεταδώσεις στους άλλους όλα όσα νιώθεις πραγματικά και να τους φέρεις κοντά σου. Τα τυχόν προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν δεν θα είναι σε καμία περίπτωση δισεπίλυτα. Η Αφροδίτη στον Ταύρο το δεύτερο μισό του μήνα θα στρέψει πολλά βλέμματα προς το μέρος σου και θα σε βοηθήσει να κρατήσεις μια ισορροπία ανάμεσα στον ιδεαλισμό και στην επίθεση της πραγματικότητας. Με άλλα λόγια, αυτόν το μήνα θα ξέρεις πού βαδίζεις και τι κινήσεις πρέπει να κάνεις. Ο μόνος κίνδυνος είναι ο Άρης, που θα κινείται στον Κριό και μπορεί να σε σπρώξει σε βιαστικές αποφάσεις και ρήξεις, χωρίς να έχεις προηγηθεί η κατάλληλη προετοιμασία. Μην υπερεκτιμήσεις τον εαυτό σου!

Επαγγελματικές

Δημιουργική περίοδος για εσένα θα είναι ο Μάρτιος όσον αφορά στη δουλειά σου. Η ώθηση που θα υπάρχει στα επαγγελματικά σου θα είναι ικανοποιητική και είναι καιρός να κάνεις ανοίγματα και να επενδύσεις στις θετικές πλευρές του εαυτού σου. Με την καλή και θετική σου διάθεση θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις τυχόν δυσκολίες που θα παρουσιαστούν. Μπορεί οι επαγγελματικές σου κινήσεις να “αδυνατίσουν” προσωρινά το πορτοφόλι σου, όμως θα σου φέρουν καινούριες προοπτικές και θα δρομολογήσουν εξελίξεις για την αύξηση του εισοδήματός σου μελλοντικά. Ιδιαίτερα θα πρέπει να προσέξεις τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο του μήνα που θα πραγματοποιηθεί στις 5 στην Παρθένο, γιατί οι ημέρες θα είναι επικίνδυνες για στραβοπατήματα και μπορεί να παρασυρθείς σε ενέργειες που δεν έχεις καλοσκεφτεί.

ΛΕΩΝ

Αυτόν το μήνα η τύχη θα σε συντροφεύει. Με τον Άρη καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου στον Κριό, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που ή τις είχες απορρίψει στο παρελθόν ή δεν τις είχες αξιολογήσει σωστά. Αν τις εκμεταλλευτείς τώρα, θα έχεις επιτυχία και άνοδο. Πρέπει να βάλεις κάτω όλα όσα έχεις σκεφτεί και, με μεθοδικότητα και αρκετή υπομονή, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και ουσιαστικά πράγματα για τη μετέπειτα επαγγελματική σου πορεία. Ο Ερμής από τις 13 και μετά στους Ιχθείς θα σου τονίσει τον ήδη υπάρχοντα προβληματισμό σου για τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις και ίσως να σου χαλάσει λίγο τη διάθεση, όμως αυτό θα είναι παροδικό. Το διάστημα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο, από τις 17 και μετά, προσφέρεται για να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που οφείλονται σε άλλους ή για να βοηθήσεις κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Η κατανόηση και η καλή επικοινωνία που αυτό το διάστημα θα έχεις με το σύντροφό σου, θα σε βοηθήσουν να πάρεις αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας. Κάποιοι θα αποφασίσετε να συγκατοικήσετε ή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας με το άτομο που συνδέεστε ερωτικά.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου θα περάσεις όμορφες ημέρες με τον σύντροφό σου και οι επιθυμίες σου θα είναι «διαταγές». Κάποιες παρανοήσεις που θα προκληθούν τις ημέρες που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 5, πρέπει να ελέγχονται για να μη χαλάσει το ρομαντικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Πρέπει να έχεις το νου σου στα λόγια που θα πεις για να μην προσβληθεί άθελα σου. Οι singles ζήστε τον έρωτα χωρίς να βάζετε στο μυαλό σας δεσμεύσεις, αφού θέλετε να έχετε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Κάποια παλιά κατάσταση όμως, που ίσως σας πονάει ακόμη, είναι πολύ πιθανό να ξαναβρεθεί στο προσκήνιο, να σας βάλει σε δίλημμα και να σας ξεσηκώσει κοντά στις 20, με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στους Ιχθείς. Το σοφότερο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε τις μέρες να περάσουν και να δράσετε ανάλογα με αυτά που θα προστάξει η καρδιά σας μετά.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα κυλίσουν θετικά. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα πρέπει να οργανώσεις καλύτερα το πρόγραμμά σου ώστε να καλύψεις αποτελεσματικά τις υποχρεώσεις σου και να μην εκτεθείς στους ανωτέρους σου. Κάποιες παρανοήσεις, αναβολές και καθυστερήσεις που θα παρουσιαστούν, θα είναι παροδικές και δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας, γι’ αυτό προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμη. Οι δυσκολίες θα μειωθούν αισθητά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα και οι επικοινωνίες σου θα καλυτερέψουν, καθώς το κλίμα στο εργασιακό σου περιβάλλον θα γίνει αισθητά πιο συνεργάσιμο. Στα οικονομικά σου θα έχεις κέρδη από διάφορες πηγές, όπως κάποια δανεικά που έχεις ξεχασμένα ή ακόμη και κέρδη από τυχερά παιχνίδια. Φρόντισε μόνο να μην είσαι υπερβολική στη διαχείριση των χρημάτων σου και φτάσεις στα άκρα, είτε της σπατάλης είτε της τσιγγουνιάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι αρκετά καλός μήνας ο Μάρτιος για εσένα, αν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, με τον Ερμή να κινείται στον Υδροχόο μέχρι τις 13 και την Αφροδίτη από τις 17 και μετά στον Ταύρο να σου στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους. Βάλε κάποιες προτεραιότητες στο πρόγραμμά σου για να καταφέρεις να προλάβεις το χρόνο που θα σε πιέζει. Η κούραση θα είναι δεδομένη, αλλά δεν θα προλαβαίνεις να της δώσεις σημασία. Κάποια ξαφνικά εμπόδια θα φέρει η Πανσέληνος στις 5 του μήνα στο ζώδιό σου, που μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση ή να καθυστερήσουν κάποιες συμφωνίες που θα έχουν να κάνουν με θέματα του εξωτερικού ή με σπουδές. Αυτές τις μέρες πρέπει να δείξεις προσοχή σε θέματα που αφορούν στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ό,τι είναι καινούριο να θυμάσαι πως δεν είναι δοκιμασμένο και δεν το μαθαίνεις αν δεν περάσει κάποιο χρονικό διάστημα. Οι σχέσεις με την οικογένειά σου αρχίζουν να είναι αρμονικές, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 17 και μετά, ακόμη και για εσένα που είχες εντάσεις τους προηγούμενους μήνες. Η κοινωνικότητά σου θα είναι πολύ έντονη αυτόν το μήνα, με τον Άρη να κινείται μέχρι τις 31 στον Κριό, αν και η διάθεσή σου θα έχει αρκετές μεταπτώσεις.

Αισθηματικές

Η Αφροδίτη στον Κριό μέχρι τις 17 θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου και θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις καλοπροαίρετα και με ισορροπία απέναντι σε αυτούς που αγαπάς. Ο έρωτας όμως ευνοεί περισσότερο τις σχέσεις που είναι καινούριες, αλλά και τις singles. Οι τελευταίες πρέπει να είστε σε ετοιμότητα από την αρχή του μήνα γι’ αυτό που θα σας παρουσιαστεί και θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Μη σας κάνει εντύπωση αν ξαφνικά νιώσετε τον έρωτα να σας χτυπάει την πόρτα. Είναι μία σπουδαία περίοδος για εσάς.

Επαγγελματικές

Έχεις αναλάβει καινούρια καθήκοντα; Αν όχι, είναι πολύ πιθανό να συμβεί τώρα. Προετοιμάσου για τις αλλαγές που θα φέρει ο Μάρτιος στην επαγγελματική σου ζωή και ηρέμησε, γιατί δεν θα είναι όλα όπως τα θέλεις. Η ψυχολογική σου κατάσταση θα βελτιωθεί αισθητά με την παρουσία του Άρη στον Κριό. Κάποιες αναβολές ή και καθυστερήσεις, όσο κι αν σε βασανίζουν, δεν θα είναι ικανές να ανατρέψουν τις θετικές προοπτικές που έχεις. Θα είναι πραγματικά στο χέρι σου να εξελίξεις τα πράγματα όπως εσύ επιθυμείς, αρκεί βέβαια να βρεις πρώτα το ζητούμενό σου. Μην παρασύρεσαι από τα δεδομένα των καιρών και μείνε συγκεντρωμένη στους στόχους σου, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Αν είσαι σωστά ενημερωμένη για την πορεία των υποθέσεών σου, η επιτυχία είναι πολύ κοντά!

ΖΥΓΟΣ

Ο Μάρτιος θα σου δώσει ώθηση για να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις προς όφελός σου. Με τον Ερμή στον Υδροχόο μέχρι τις 13, θα μπορέσεις να προβάλεις τη δουλειά σου και να καταξιωθείς στο χώρο σου. Στις 5, που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στην Παρθένο, να είσαι προσεκτική σε ποιον αποκαλύπτεις τα επαγγελματικά σου μυστικά, γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Υπάρχουν συνεργάτες σου που θα ήθελαν να σε δουν να καταρρέεις επαγγελματικά, γι’ αυτό έχε το νου σου περισσότερο από το συνηθισμένο. Αν επιχειρήσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα θα έχεις την αναμενόμενη επιτυχία το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα κινείται στον Ταύρο και θα σε ευνοεί. Είναι η εποχή που οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Αν περιμένεις από κάπου χρήματα, να είσαι σίγουρη ότι με λίγη επιπλέον προσπάθεια θα καταφέρεις να τα πάρεις πίσω. Η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 20 στους Ιχθείς, θα φέρει στην επιφάνεια κάποια προβλήματα και παρεξηγήσεις που έχουν σχέση με άτομα του στενού σου οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου αυτό τον μήνα θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που σου λείπει από τη σχέση σου και να το πεις στον σύντροφό σου γιατί δεν είναι σωστό αυτό το σκωτσέζικο ντους που επιμένεις να του κάνεις. Κάνε μία ειλικρινή συζήτηση μαζί του και βάλε ορισμένα πράγματα στη θέση τους. Όσο τα αφήνεις στην μοίρα τους, τόσο θα σε απασχολούν περισσότερο και ίσως αυτές οι καθυστερήσεις αποβούν μοιραίες για την πορεία του δεσμού σας. Οι singles κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να διευρύνετε τον κύκλο σας και να γνωριστείτε με νέους ανθρώπους.

Επαγγελματικές

Στην καριέρα σου θα είσαι σε μια ενεργητική φάση. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες και υψηλό επίπεδο δραστηριότητας. Η τάση να τα κάνεις όλα γρήγορα θα πρέπει να περιοριστεί, ώστε να έχεις καλύτερα και πιο σίγουρα αποτελέσματα. Θα πρέπει να επικεντρωθείς σε έναν συγκεκριμένο στόχο και να αποφύγεις τα νέα ανοίγματα κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Μόνο με σκληρή δουλειά θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα και θα ανταμειφτείς. Πρέπει επίσης να έχεις επίγνωση του ανταγωνισμού και να λαμβάνεις υπόψη τις συμβουλές των ανωτέρων σου. Τα οικονομικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις καλά κέρδη από πολλές πηγές. Η σκληρή δουλειά, οι κοινωνικές σχέσεις και οι νέες ιδέες, θα αποφέρουν αυξημένα έσοδα. Τα αλόγιστα έξοδα θα πρέπει να αποφεύγονται, αν θέλεις να κρατήσεις και κάποια χρήματα στην άκρη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσοχή σου και γι’ αυτό το μήνα είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σου. Τόλμησε και πάρε αποφάσεις ζωής, αφού πολλά απ’ όσα επιθυμείς μπορούν τον Μάρτιο να πραγματοποιηθούν, εφόσον υιοθετήσεις συγκροτημένη και υπεύθυνη στάση απέναντι στα γεγονότα. Η αλήθεια είναι πως χρειάζεται κόπος και πολύωρη εργασία για να προχωρήσεις, αλλά σκέψου πόσα πράγματα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα με αυτά τα δύο συστατικά της επιτυχίας! Αν πέσει κάποιο λάθος στην αντίληψη σου χειρίσου το με όσο πιο ήρεμο τρόπο μπορείς για να αποφύγεις τις συγκρούσεις και την ψυχρότητα, ιδιαίτερα τις ημέρες που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 5 και πιθανόν να παρεξηγήσει τα λόγια σου. Κάπως έτσι θα πρέπει να είναι και η συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφό σου. Θα παίρνεις εύκολα φωτιά αυτόν τον καιρό και είναι εύκολο να γίνει χαμός από το τίποτα. Αν δείξεις καρτερικότητα και σύνεση το τελευταίο δεκαήμερο, που θα λάβει χώρα η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς στις 20, τότε τίποτα δεν πρόκειται να σκιάσει τη σχέση σου, η οποία θα πάει ακόμη καλύτερα από τον επόμενο μήνα. Κάνε υπομονή χωρίς να το δείχνεις στο ταίρι σου, κάθε φορά που σε ενοχλεί η συμπεριφορά του. Δεν είναι λίγες οι στιγμές που και η δική σου στάση δεν είναι και η καλύτερη.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή θα υπάρξει στασιμότητα, ενώ επειδή θα εργάζεσαι πάρα πολύ, αυτό θα σε κάνει να μην μπορείς να εκμεταλλευτείς κάποιες καλές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι ικανοποιητική και θα εκπέμπεις έντονο σεξαπίλ. Η ερωτική σου ζωή θα πάει πολύ καλύτερα από τις 17 του μήνα και μετά που η Αφροδίτη θα κινείται στον Ταύρο. Αν είσαι δεσμευμένη, μπορεί να υπάρξει ένα μπλοκάρισμα στην έκφραση των συναισθημάτων σου που θα είναι όμως προσωρινό, γι’ αυτό μη δώσεις περισσότερη έκταση από όσο χρειάζεται. Υπαίτιος θα είναι και ο Άρης που θα κινείται στον Κριό και θα σε κάνει πυρ και μανία ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι αντιφατικά τον Μάρτιο. Στο ξεκίνημα του μήνα υπάρχει πιθανότητα να έρθεις αντιμέτωπη με τη ζήλια και τον ανταγωνισμό κάποιων συναδέλφων σου και οφείλεις πάνω από όλα στον εαυτό σου να τους αντιμετωπίσεις διπλωματικά και έξυπνα, ώστε να αποφύγεις περαιτέρω αρνητικές εξελίξεις. Μη δώσεις έκταση στα λόγια τους και προσπέρασέ τους με διακριτικότητα. Ο Ερμής που θα κινείται στους Ιχθείς από τις 13 και μετά, θα σου προσθέσει μεγαλύτερο άγχος και πίεση στις αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει. Καλό θα ήταν να μην κάνεις αυτό το διάστημα μεγάλες αλλαγές στην εργασία σου, ούτε νέα σχέδια. Θα πρέπει να δουλεύεις βάση προγραμμάτων και όσο το δυνατόν σκληρότερα για να έχεις τα μέγιστα αποτελέσματα. Απόφυγε όσο το δυνατόν την υπερβολική εξάρτηση από τους συναδέλφους, γιατί θα μπορούσε να σου επιφέρει ζημιές χωρίς να το καταλάβεις. Όσον αφορά στα οικονομικά σου θα παραμείνουν σταθερά αυτόν το μήνα. Αν έχεις επιχείρηση, κάποιες οικονομικές απαιτήσεις θα σε αποσυντονίσουν για λίγο. Κάποια έκτακτα έξοδα θα σου προκαλέσουν ανησυχίες, ενώ καλό θα ήταν να προσέξεις και τις επενδύσεις που θα κάνεις. Θα ήταν καλύτερα να προγραμματίσεις πολύ καλά οποιεσδήποτε οικονομικές δεσμεύσεις. Θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε σχέση με τα οικονομικά σου και την κερδοσκοπία. Τα έσοδα σου θα είναι καλά, αν και ακανόνιστα κάποιες φορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτόν το μήνα μην αφήνεις τις απαισιόδοξες σκέψεις να επηρεάζουν τη διάθεσή σου και να χαλάνε την ψυχολογία σου. Στις 5 του μήνα θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου και θα σε πιέσει έντονα, ιδιαίτερα σε θέματα σχέσεων. Δείξε ανωτερότητα και κατανόηση στους φίλους σου, αλλά μην διστάσεις να απομακρύνεις από τη ζωή σου άτομα που είσαι σίγουρη ότι δεν αξίζουν την αγάπη σου. Αυτό είναι κάτι που έπρεπε να κάνεις πολύ καιρό πριν. Να γνωρίζεις ότι αυτόν το μήνα κάποιοι θα βγουν οριστικά από τη ζωή σου και κάποιοι άλλοι θα μπουν δυναμικά και θα σε ανανεώσουν. Στον επαγγελματικό σου χώρο και με την θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 17 και μετά θα αναγκαστείς να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για κάποιες συνεργασίες. Ωστόσο με τον Ερμή να βρίσκεται στους Ιχθείς το ίδιο διάστημα και την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στις 20 στο ίδιο ζώδιο, μην σε τρομάξουν όσα ακούσεις, αλλά παράλληλα απόφυγε τις υπογραφές και τις υποσχέσεις, αν δεν είσαι σίγουρη ότι θα τις κρατήσεις.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να ξεκουραστείς και να αφεθείς στη φροντίδα των άλλων. Ο σύντροφός σου θα έχει όλη την καλή διάθεση να σε κανακέψει, αλλά μάλλον αυτό δεν θα είναι αρκετό για εσένα, με τον Άρη να κινείται στον Κριό μέχρι τις 31, δημιουργώντας σου έντονα την ανάγκη για φλερτ και νέες γνωριμίες. Μην ενδίδεις με ευκολία σε κολακείες και μην διακινδυνεύεις τα κεκτημένα σου και τις σταθερές σχέσεις της ζωής σου για μία στιγμή απόλαυσης και επιβεβαίωσης. Οι singles να περιμένετε ευχάριστες αλλαγές, καθώς με τις επιρροές που δέχεστε από τη θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 17 και μετά, αναμένονται εξαιρετικές γνωριμίες.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου αυτός ο μήνας θα σου φέρει ανάμεικτες εμπειρίες. Ο Άρης στον Κριό θα σου χαρίσει νέες κοινωνικές επαφές που θα είναι προς όφελός σου και θα σε βοηθήσουν σημαντικά στην προώθηση των στόχων σου. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου, αλλά απαιτείται διπλωματία για να εξασφαλίσεις την καλή σχέση με τους προϊσταμένους σου. Το δεύτερο μισό του μήνα, με τον Κρόνο να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου και τον Ερμή να κινείται στους Ιχθείς, μπορεί να είσαι λίγο επιθετική, επειδή θα υπάρχουν καθυστερήσεις και αναβολές και θα φέρουν το νευρικό σου σύστημα στα όριά του. Προσπάθησε να μείνεις ήρεμη, ώστε να έχεις όσο το δυνατόν λιγότερες ζημιές γίνεται. Στα οικονομικά σου θα έχεις πιέσεις, λόγω κάποιων απρόβλεπτων οικονομικών εκροών. Μετά τα μέσα του μήνα θα υπάρξει καλύτερη εισροή χρημάτων και ρευστότητα και δεν θα ανησυχείς τόσο πολύ για τα οικονομικά σου. Αυτό που απαιτείται τώρα είναι καλύτερος οικονομικός σχεδιασμός, έτσι ώστε τα έσοδά σου να βελτιωθούν, αλλά και να συντηρηθούν σε καλή κατάσταση. Παλαιές επενδύσεις ενδεχομένως να σου προκαλέσουν ανησυχία. Θα πρέπει να αποφύγεις την πραγματοποίηση σημαντικών επενδύσεων ή οποιαδήποτε κερδοσκοπία, γιατί θα ζημιωθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με προβληματισμό για τα θέματα που αφορούν στην καριέρα σου και το φόβο των αλλαγών θα ξεκινήσει ο Μάρτιος για εσένα. Την οικονομική σταθερότητα που επιδιώκεις καιρό τώρα, πολύ σύντομα θα καταφέρεις να την έχεις, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι άδικα. Να είσαι πολύ προσεκτική σε καινούριες προτάσεις τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 5 στην Παρθένο και να μην αποδεχτείς κάτι αν πρώτα δεν έχεις ελέγξει κάθε λεπτομέρεια. Αφιέρωσε χρόνο, τουλάχιστον μέχρι τις 13 που ο Ερμής θα κινείται στον Υδροχόο για να βελτιώσεις τις συνθήκες στο χώρο της εργασίας σου και την επαφή με τους συνεργάτες σου. Αν θέλεις να ζητήσεις κάποια αύξηση ή να αναβαθμίσεις τη θέση σου επιχείρησε να το κάνεις αυτό το διάστημα. Στα προσωπικά σου, η κοινωνική σου ζωή θα είναι έντονη, αν και ενδέχεται λόγω των επιρροών που δέχεσαι από τη θέση του Άρη στον Κριό, να παρουσιαστούν κάποιες απογοητεύσεις από φιλικά σου πρόσωπα. Να είσαι και να φαίνεσαι μετρημένη και εξέτασε λεπτομερώς την κατάσταση και τις προθέσεις τους πριν πάρεις την απόφαση να τους απομακρύνεις μια και καλή από τη ζωή σου. Από τις 17 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Ταύρου, ανοίγει ένας νέος κύκλος ζωής για εσένα και πρέπει να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη για να τον υποδεχτείς.

Αισθηματικές

Όσες από εσάς έχετε ήδη κάποιον δεσμό, τολμήστε μέχρι τα μέσα του μήνα, που ο κυβερνήτης σας Κρόνος θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τον Τοξότη, να απαιτήσετε αυτά που θέλετε γιατί θα έχετε θετικά αποτελέσματα, αν φυσικά δεν είστε παράλογες στις απαιτήσεις σας. Μέχρι τις 17, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Κριό, οι singles θα έχετε έντονα ρομαντική διάθεση και θα είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε από έναν έρωτα που όμως μπορεί να μην έχει διάρκεια. Έχετε το νου σας, γιατί η φαντασία σας μπορεί να μπει εμπόδιο στη λογική σας. Σε γενικές γραμμές τον Μάρτιο θα έχετε την ευκαιρία να κριθεί τελικά κάθε ιδέα που δεν σας καλύπτει και να διακοπούν οι επαφές που δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Αποφύγετε τις διενέξεις με στενούς συγγενείς, αλλά παράλληλα ξεκαθαρίστε σε όλους την ανάγκη σας για νέους δρόμους και σχέσεις πιο επικοινωνιακές.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ όρεξη για δουλειά, αλλά δυστυχώς πολλές θα είναι οι στιγμές που τα πράγματα δεν θα πάνε όπως θα τα έχεις προγραμματίσει. Παρ’ όλο που θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου, πίσω από την πλάτη σου θα γίνονται άσχημες κουβέντες για το άτομό σου που γρήγορα θα αποκαλυφθούν και θα σε στεναχωρήσουν. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις και τις άσχημες συζητήσεις και άσε το χρόνο να περάσει προς όφελός σου, γιατί η αλήθεια είναι ότι το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα είναι πολύ ευνοϊκό για εσένα και οι ιδέες σου θα καταπλήξουν τους πάντες. Στα οικονομικά σου, τα έσοδά σου θα είναι καλά αλλά ευμετάβλητα. Πρόσεξε πολύ τις ασταθείς τάσεις σου και μην ξοδεύεις αλόγιστα, γιατί στο τέλος δεν θα έχεις να πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Μάρτιος θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στους στόχους που έχεις βάλει τους προηγούμενους μήνες. Θα αναλάβεις πρωτοβουλίες, θα προωθήσεις προτάσεις που θα σου γίνουν και θα κινήσεις τα νήματα για να φτάσεις σε αυτό που θέλεις. Τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε όλα όσα έχεις στο νου σου να υλοποιήσεις. Σύμμαχοί σου σε αυτόν τον αγώνα θα είναι μεν ο Ερμής, που θα κινείται στο ζώδιό σου μέχρι τις 13, αλλά και η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στον Κριό μέχρι τις 17. Θα υπάρξει άνοδος στα επαγγελματικά, αλλά και εύνοια στα οικονομικά σου, που έχουν αρχίσει να βελτιώνονται ή να σταθεροποιούνται. Το κλίμα στο χώρο της εργασίας σου θα είναι θετικό, χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις και οι επικοινωνίες σου με τους συναδέλφους και τους ανωτέρους σου περνούν περίοδο άνθισης. Κληρονομικά που λύνονται και σου αφήνουν σημαντικό κέρδος ή κάποια αγορά, θα ευεργετήσουν για τα καλά το πορτοφόλι σου. Στον αντίποδα τα αισθηματικά σου θα κυλήσουν ευχάριστα και ανανεωτικά για την καθημερινότητα σου. Ο Άρης στον Κριό μέχρι τις 31 θα σου προσφέρει βοήθεια από τα κοντινά σου άτομα, η οποία θα χαρακτηρίζεται από ανιδιοτέλεια και ειλικρινή αισθήματα.

Αισθηματικές

Τα αισθηματικά σου στο ξεκίνημα του μήνα χρίζουν την προσοχή σου, γιατί η σχέση με τον σύντροφό σου θα είναι τεταμένη και θα πρέπει να επανεξετάσεις κάποια πράγματα. Απόφυγε όμως τη λήψη σημαντικών αποφάσεων το πρώτο μισό του μήνα και αξιοποίησε το χρόνο σου για να σκεφτείς και να επανεξετάσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Από εκεί και μετά, τόλμησε να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν και σε στεναχωρούν. Θα βρεις την κατανόησή του και θα ανανεώσεις το δεσμό σου. Οι singles του ζωδίου θα κάνετε αρκετές καινούριες γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσετε και τον μεγάλο έρωτα της ζωής σας. Κάντε λοιπόν λίγο υπομονή και τα καλύτερα είναι στο διάβα σας.

Επαγγελματικές

Τον Μάρτιο η ανάπτυξη στη δουλειά σου θα έρθει χάρη στην εργατικότητα που επιδεικνύεις και στις προσπάθειες που έχεις καταβάλλει για να μείνεις συνεπής στο χρονοδιάγραμμα που σου έχουν επιβάλλει οι ανώτεροί σου. Προσπάθησε να συνεργαστείς καλύτερα με τους συναδέλφους σου και μην φέρεσαι εγωιστικά το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στους Ιχθείς, από τις 13 και μετά. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να ανασυγκροτηθείς και θα σου δώσουν λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν. Τα οικονομικά σου, πρέπει να τα αντιμετωπίσεις με αποφασιστικότητα και να μην δώσεις άλλες αναβολές σε οφειλές και παλιά χρέη, γιατί θα διογκωθούν περισσότερο όσο περνά ο καιρός και δεν σε συμφέρει. Ξόδεψε με μέτρο και να έχεις κατά νου ότι θα έχεις τη δυνατότητα να εξοικονομήσεις και κάποια χρήματα, για να νιώθεις ασφαλής. Μην διστάσεις να το κάνεις, για το καλό σου!

ΙΧΘΕΙΣ

Έχεις την ικανότητα να αντιμετωπίζεις και τις πολύ δύσκολες καταστάσεις, σαν να πρόκειται για κάτι πολύ απλό. Αυτό το ταλέντο σου φρόντισε να το αξιοποιήσεις και να μην το αφήσεις ανεκμετάλλευτο αυτόν τον Μάρτιο. Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να περιορίσεις τις εντάσεις και να ξεκουραστείς από τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις, πράγμα που δεν θα είναι εύκολο με τη θέση του Άρη στο ζώδιο του Κριού. Άλλωστε, η αλήθεια είναι πως θα ήταν μεγάλο σφάλμα από τη μεριά σου, μετά από τόσους κόπους να καταθέσεις τα όπλα τώρα. Μην πτοείσαι, αλλά με σύμμαχο τον Ερμή στο ζώδιό σου από τις 13 και μετά, δώσε σε όλους να καταλάβουν πως δεν πρέπει να τα βάζουν μαζί σου, αφού δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου θα είναι πολλές το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοικτά. Οι ημέρες θα απαιτήσουν να μη χαλαρώσεις και να μη συμβιβαστείς με τίποτα. Το να μεταθέσεις δουλειές για αργότερα θα αποδειχτεί λάθος, αφού θα θελήσεις να βρεις χρόνο για πιο ανέμελα πράγματα αυτόν τον καιρό. Πάρε λοιπόν τα μέτρα σου και κινήσου ανάλογα. Κατά τα άλλα, με την Αφροδίτη να κινείται στον Ταύρο μέχρι τις 17, η οικογενειακή σου ζωή θα σου δώσει τη δύναμη που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις, όπως και η κατανόηση και τρυφερότητα του συντρόφου σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, η σχέση με τον σύντροφό σου θα είναι ζεστή και χαρούμενη. Μόνο στο ξεκίνημα του μήνα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου στις 5, θα υπάρξει μια μικρή συναισθηματική απόσταση, αλλά θα είναι παροδική. Το μόνο πράγμα που θα σε εκνευρίσει είναι ότι ο σύντροφός σου θα θέλει να κυριαρχεί τις περισσότερες φορές και θα νιώσεις μεγάλη πίεση από τις ενέργειές του, ακόμη κι αν αυτές χαρακτηρίζονται από αγάπη και ανιδιοτέλεια. Αν ακόμη είσαι μόνη, ο αποπροσανατολισμός που δημιουργούν οι πολλές κοινωνικές επαφές σε βγάζει έξω από το στόχο σου, που είναι μια μόνιμη σχέση. Προσπάθησε να κάνεις επιλογές για το ποιους θα ακολουθήσεις και μη διστάσεις να απομακρυνθείς από άτομα που δεν σου ταιριάζουν και δεν έχουν να σου πουν κάτι. Οι κατακτήσεις θα είναι αρκετές, το επίπεδο εξαρτάται από εσένα και τις επιλογές σου.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου οι ημέρες θα είναι κάπως ασταθείς και αυτό θα οφείλεται στις δικές σου παρορμητικές κινήσεις. Πρέπει να είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις διάφορα μικροπροβλήματα και αναβολές που θα αφορούν συμφωνίες που είναι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή τους. Το εξυπνότερο που έχεις να κάνεις είναι υπομονή. Πάρε το χρόνο σου για να εξετάσεις καλύτερα τα ψιλά γράμματα που κρύβονται από πίσω τους, ώστε να είσαι σίγουρη αργότερα για τα αποτελέσματά τους. Το κλίμα στις σχέσεις με τους συναδέλφους θα είναι αρκετά καλό και θα μπορέσεις να τους συμβουλευτείς και να συζητήσεις μαζί τους. Στα οικονομικά σου θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες λόγω κάποιων οικονομικών δεσμεύσεων που έχεις αναλάβει. Μην είσαι παράλογη στη διαχείρισή τους και φρόντισε να τις τακτοποιήσεις το διάστημα που θα έχεις χρήματα στο πορτοφόλι σου.

Δείτε επίσης: Λάθος έρωτες και ζώδια.

Πηγή:Tilife.gr