ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ; ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ PRIMER KAI ΔΕΣ ΤΑ SOS TIPS

βλεφαρίδες

Θέλεις μεγάλες  βλεφαρίδες ; Mάθε για τo primer  και  δες τα sos tips!

 Ναι οι έντονες βλεφαρίδες  είναι αυτές που κάνουν την διαφορά  και το ξέρουμε όλες μας! Αυτή την σεζόν οι ψεύτικες μεγάλες βλεφαρίδες   είναι must . Πόσες όμως μπορούμε να τις φορέσουμε άνετα κάθε μέρα;

Πως θα σας φαινόταν να αποκτήσετε φυσικές μακριές έντονες βλεφαρίδες  σαν  ψεύτικες;   Πως; Πανεύκολα ακολουθώντας για άλλη μια φορά πίστα τις συμβουλές τις  Staxtopoutas!

 Πάμε να αρχίσουμε από την θεωρία! Οι μακριές βλεφαρίδες βοηθούν τα μάτια να φαίνονται πιο μεγάλα και όμορφα καθώς επίσης, συμβάλλουν σε ένα έντονο βλέμμα. Για αυτό λοιπόν, πρέπει να  εστιάζετε σε αυτές πριν την εφαρμογή  του μακιγιάζ αλλά και κατά την εφαρμογή του μακιγιάζ. Έτσι,  μόνο θα καταφέρετε να τις  δώσετε όγκο, μήκος και ένταση!

Πάμε να δούμε τα SOS Tips αλλά και να μάθουμε τα πάντα για  τα primer βλεφαρίδων .

 1.Χρησιμοποιήστε κάθε βράδυ καστορέλαιο στις βλεφαρίδες σας. Πως ; Αφού ξεβαφτείτε καλά στα μάτια σας βάλετε μια με δύο σταγόνες καστορέλαιο στις βλεφαρίδες σας και με το δάχτυλο σας  χτενίστε προς επάνω κοιμηθείτε με αυτές…

2. Επενδύεστε σε ένα  προϊόν θρέψεις  .  Τι είναι αυτό;  Ta primer  ή seroum βλεφαρίδων της αγοράς ήταν μέχρι σήμερα διαφανή σκευάσματα που  περιείχαν θρεπτικά συστατικά για τις βλεφαρίδες. Αγαπημένο  προϊόν είναι της Dior Show Maximizer που είναι μια Mascara serum.Λειτουργεί ως βάση  και δείχνει εξαιρετικό όγκο μήκος καθώς θρέφει τις βλεφαρίδες.

 packshots_pdg-Y0697980_pdg

Το νέο προϊόν που το θεωρώ  εξαιρετικό είναι το Black Primer της Estee Lauder είναι από τα λίγα (αν όχι το πρώτο) primer με μαύρο χρώμα.  Η τιμή του είναι 27 ευρώ και σε λίγες μέρες θα είναι στα μαγαζιά

primer

Γιατί να επενδύσεις σε ένα τέτοιο προϊόν;

Για τους εξής, βασικούς λόγους:

Γιατί μπορείς να το φοράς πριν τη μάσκαρα για να δώσεις θρέψη στις βλεφαρίδες σου και να τις δυναμώσεις.

Γιατί μπορείς να το φοράς μόνο του για θρέψη.

Γιατί μπορείς να το φοράς και πάνω από τη μάσκαρα για setting ή, με άλλα λόγια, για να χτενίσεις τις βλεφαρίδες σου και να τους δώσεις μια ωραία λάμψη όπως αυτή που έχει εδώ το πιο hot μοντέλο του κόσμου , Kendall Jenner που είναι και το νέο πρόσωπο του οίκου Estee Lauder

To Primer είναι το προϊόν που μπαίνει πριν από το… ό,τι. Υπάρχει primer προσώπου που μπαίνει πριν το make up για να είναι σταθερό το make up, υπάρχει primer σκιάς που μπαίνει πριν την σκιά για να μένει σταθερή η σκιά και υπάρχει και primer βλεφαρίδων που μπαίνει πριν τη μάσκαρα.

 3.Πριν βάλετε μάσκαρα χρησιμοποιήστε το ψαλίδι για βλεφαρίδες, αφού θα τις κάνει πιο έντονες. Πάντα πριν ποτέ μετά τη μάσκαρα. Αν έχετε primer αυτό το βήμα δεν σας χριάζεται.

4.Πριν από την εφαρμογή οποιασδήποτε μάσκαρα, ειδικά αν πρόκειται για καινούρια σκουπίστε καλά το βουρτσάκι μέχρι να μείνει τουλάχιστον το 80% του προϊόντος.

5.Αφιερώστε λίγο χρόνο παραπάνω για να εφαρμόσετε τη μάσκαρα και μην είστε βιαστικές.

6.Χρησιμοποιήστε παραπάνω από μια μάσκαρα, αν αυτό χρειάζεστε. Μια για όγκο και μια για μάκρος. 

6.Προσθέστε μια γραμμή eye liner στο πάνω μέρος του ματιού για πιο έντονο αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης: Δείτε όλα τα  negative nails  και ακολουθείστε το απόλυτο Trend για την Άνοιξη 2015

Μήπως φοράς λάθος σου το eyeliner  σου;

Staxtopouta