3 ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝ ΚΛΙΚ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕBΔΟΜΑΔΑ 23-4-2015

staxtopoutatainies23

 

3  Ταινίες που μας κάναν κλικ αυτή εβδομάδα 23-4-2015

Αν και άνοιξε ο καιρός και το μυαλό μας είναι στις βόλτες το σινεμά παραμένει για όλους μας σταθερή αξία!! Για αυτό και η Staxtopouta σας έχει 3 ταινίες που κάνουν την διαφορά!! Η αγαπημένη μου αν και όχι τόσο γυναικεία είναι το Αναρχία που κλείνει το μάτι σε μια ενδιαφέρουσα  εκδοχή του κλασικού έργου «Κυμβελίνου «του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

Ο ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΤΑΛΑΪΝ

H πιο «γυναικεία» ταινία της εβδομάδας, με την Μπλέικ Λάιβλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Γεννημένη στις αρχές του 20ού αιώνα, η Ανταλαϊν Μπόουμαν ήξερε πως ποτέ δεν θα κατάφερνε να πάρει μια γεύση από τη μαγεία του 21ου, μέχρι που ένα σχεδόν μοιραίο τροχαίο ατύχημα αλλάζει μια για πάντα τη ζωή της. Σε μια φαινομενικά μαγική στιγμή, καταφέρνει να γλιτώσει οριακά από τον θάνατο και κατακτά την αιώνια νιότη. Στην ηλικία των 29 ετών, η νεαρή γυναίκα σταματά να μεγαλώνει, για τις επόμενες οκτώ σχεδόν δεκαετίες!

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥΡ

Ο Καμ μετά βίας βγάζει τα προς το ζειν και ξεπληρώνει τα χρέη του. Θα πέσει με το ποδήλατο του επάνω στη Νίκι, μια μυστηριώδη κοπέλα που θα τον παρασύρει στον ιλιγγιώδη κόσμο της. Το παρκούρ τον μεταφέρει σε μέρη που δεν έχει πάει ποτέ και του χαρίζει μια καλοπληρωμένη δουλειά υπό την επίβλεψη του αρχηγού της συμμορίας Μίλερ. Με τον Τέιλορ Λότνερ.

ANAΡΧΙΑ

Μοντέρνα εκδοχή του «Κυμβελίνου», έργου του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που απεικόνιζε την ζήλια, την αγάπη και την προδοσία στην αυλή του Βρετανού Βασιλιά. Αξίζει να το δούμε και μόνο λόγο του καστ: Ίθαν Χοκ, Εντ Χάρις, Μίλα Γιόβοβιτς, Ντακότα Τζόνσον.

Δείτε επίσης: Οι ταινίες που βλέπετε μαζί με τον σύντροφό σας δείχνουν πολλά για την σχέση;