ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΞΕΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ «50 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ» ;

11066727_697876713655582_6397547661495843113_n

Ποια ζώδια ξεπερνούν τους πρωταγωνιστές του «50 Αποχρώσεις Του Γκρι» στο κρεβάτι;

Αυτό το βιβλίο έχει τρελάνει κόσμο και η ταινία που προσεχώς βγαίνει θα σκανδαλίσει πολλές φαντασιώσεις! Θα κάνει πολλές από εμάς να αναλογιστούμε αν τελικά  έχουμε ταλέντο στο κρεβάτι και  κατά πόσον μπορούμε να το εξελίξουμε.  Αλήθεια μπορούμε να απενοχοποιηθούμε και να κάνουμε την  φαντασία μας πραγματικότητα; Μήπως να δούμε το θέμα κρεβάτι από άλλη ματιά και να πάρουμε τα  σκοινιά;  Τελικά αυτοί οι ήρωες στο 50 Αποχρώσεις Του Γκρι είναι απλά αρχάριοι μπροστά μας ή πρέπει να αντιγράψουμε μερικές τους «ιδιοτροπίες » για το καλό μας;

Κάθε ζώδιο έχει τη δική του συμπεριφορά στο κρεβάτι και αν την γνωρίζεις μπορείς να απογειώσεις το παιχνίδι μαζί του. Ανάλογα με τη συμπεριφορά όμως και τις προτιμήσεις του ζωδίου αλλάζει και η  διαδικασία του παιχνιδιού.

Αλήθεια αν συμμετείχες στην ταινία ποιόν ρόλο θα είχες;

Δείτε παρακάτω πως λειτουργεί στο το κάθε ζώδιο αλλά και αν τελικά το βιβλίο ή ταινία του   «5ο Αποχρώσεις Του Γκρι» μπορεί να σου μάθει κάτι τις …

1. Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε  πες μα αλήθεια εσύ είσαι που το έγραψες το σενάριο έτσι;   Μεταξύ μας τώρα  δεν θα μας ακούσει κανείς . Δάσκαλε μάθε μας και άλλα…

Αλλά ας σοβαρεφτούμε… Ως γνωστόν δεν υπάρχουν ταμπού για έναν Υδροχόο. Του αρέσει να πειραματίζεται και θέλει να δοκιμάζει διαρκώς καινούρια πράγματα στην  ερωτική του ζωή. Αν αισθανθεί ασφάλεια, σπάνια ένας Υδροχόος θα σε αφήσει. Τους αρέσει να συζητούν και να μοιράζονται τις σκέψεις τους στο κρεβάτι γι’ αυτό μην τον αποπάρεις αν αρχίσει την κουβέντα!

Ο Υδροχόος έχει την ικανότητα να διαχωρίζει το κρεβάτι από το συναίσθημα. Οι Υδροχόοι δοκιμάζουν νέες στάσεις και είναι ανοιχτόμυαλοι, όχι ιδιαίτερα τρυφεροί όμως κι αυτό γιατί αρκούνται τόσο πολύ στον εαυτό τους που περιμένουν από σένα να κάνεις το ίδιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι σε αντιμετωπίζει  μόνο σαν  αντικείμενο πάθους … Του αρέσει η ποικιλία και τα προκαταρτικά παιχνίδια, γι αυτό και θα δοκιμάσει ακόμα και τραβηγμένες τεχνικές που σίγουρε το βιβλίο τις έχει όλες …τώρα στην ταινία μάλλον έχουν κοπεί!

Επειδή είναι περίεργος και με πολλή φαντασία η ταινιά θα του φανή απλά βατή. Αν αυτό το διάστημα είναι λίγο ζαλισμένος ή λίγο σκουριασμένος ,γιατί γίνεται και στα καλύτερα τα σπίτια  αυτό, τότε η ταινία θα τον βάλει ξανά δυναμικότερα στο παιχνίδι!

Στο κρεβάτι δημιουργεί έναν συνδυασμό παραδοσιακού και εκκεντρικού. Του αρέσει το φάσωμα  στο νερό που αλλού…

Συνήθως επιδιώκουν την επανάληψη τις κορύφωσης 2 και 3 φορές  και με πολλούς τρόπους. Αν έχεις μπλέξει με Υδροχόο πρόσεξε ναι μεν θα περάσεις καλά  αλλά αν είναι εξεζητημένος μετά την ταινία ο Υδροχόος μπορεί και να γίνει  πιο άγριο αγόρι!!

Τι πρέπει να γνωρίζεις: Βιάζεται πολύ για την πρώτη επαφή και βαριέται εύκολα.

2. Λέων

Μήπως είσαι η ηρωίδα του 50 Αποχρώσεις του Γκρι;

Το χαρακτηριστικό των Λιονταριών είναι ότι είναι πολύ συναισθηματικοί. Τους αρέσει να πλάθουν στο μυαλό τους ιστορίες και δίνουν μεγάλη προτεραιότητα στα συναισθήματα και την τρυφερότητα. Για να τους κατακτήσετε θα πρέπει πρώτα να αποκτήσετε ψυχική επαφή και αργότερα ερωτική. Το σεξ γι’ αυτόν συνδυάζεται με αγάπη και πόθο.

Στο Λέοντα που είναι και το δεύτερο ζώδιο της φωτιάς,  του αρέσει το κρεβάτι όσο και στον Κριό. Με μια μικρή διαφορά. Του αρέσει να είναι κομψό, πολυτελές και άνετο. Δεν πρόκειται να τον στριμώξεις στους θάμνους που να χτυπιέσαι κάτω. Ο Λέοντας παραμερίζει τους κανονισμούς και τους τύπους με μια φυσική άνεση. Ο βασιλιάς του ζωδιακού θεωρεί τον εαυτό του βασιλιά του  θέματος επίσης και για να πούμε την αλήθεια, είναι.

Έχει τρομερή αυτοπεποίθηση και επιστρατεύει όλο του το σώμα, φωνή, μάτια και μαλλιά για να προσφέρει ηδονή. Όμως αν νιώσει έστω και λίγη ανασφάλεια, προτιμάει να απέχει τελείως. Αργός, αισθησιακός αλλά και τολμηρός, ξέρει να ανακαλύπτει τις ερωτικές ζώνες του συντρόφου του και να τις ικανοποιεί.

Στη Λέαινα αρέσουν στάσεις που να της επιτρέπουν να βλέπει και να θαυμάζει το σώμα της. Στον άντρα Λέων, να θυμάσαι ένα πράγμα. ΠΟΤΕ μην τον χαϊδολογάς έστω και για αστείο. Έχει τεράστια αντοχή και η όρεξή του αστείρευτη.

Το σίγουρο είναι πως ένας Λέων θα το χαρεί το βιβλίο και την ταινία τώρα μπορεί και να μην δεθείτε αλλά σίγουρα θα σε αφήσει να τον παρασύρεις σε άλλα μονοπάτια!

Αν είσαι Λέων δες την ταινία δύο φορές μια θα την δεις  κάπως  με σνόμπ διάθεση την δεύτερη φορά θα δεις θα στρώσεις θα σου αρέσει και θα περάσετε και καλά… ξέρεις εσύ!

Τι πρέπει να γνωρίζεις: Θέλει την επιβεβαίωση και να αισθάνεται ότι τον θέλουν και έτσι κάπως θα σου γίνει τούρμπο!

50_shades_of_grey_first_look_by_theanyanka-d6u4k95

3. Σκορπιός

Φίλε μου είσαι  ο Mr Grey  και κάτι παραπάνω!!

Είναι ευαίσθητος  αλλά το κρύβει και περιμένει να λαμβάνει περισσότερα απ’ όσα του δίνουν. Έχει αναπτυγμένο το ένστικτο  στο κρεβάτι και για να  το απολαύσεις το σ μαζί του δεν έχεις παρά να τον κάνεις να σε εμπιστευτεί και να σου ανοιχτεί . Είναι ένα από τα  ζώδια  που στο θέμα κρεβάτι πάνε για το Όσκαρ !

Αν και έχουν τη φήμη της μηχανής του … οι Σκορπιοί, συχνά, εμπλέκονται  και μετά το κρεβάτι σας βλέπουν και συναισθηματικά. Στην ουσία είναι από τα πιο σεμνότυφα ζώδια απ’ εξω και μέσα τους βράζουν τα ηφαίστεια. Από αυτόν τον σοβαρό επιφανειακά άνθρωπο κινδυνεύεις να σε δέσει φιόγκο.

Αν καταφέρουν να ξεπεράσουν την επιφυλακτικότητά τους, ίσως και να επιστρατεύσουν μερικές από εκείνες τις πιο άγριες φαντασιώτρελες τους. Δεν μιλούν ιδιαίτερα την ώρα την σωστή αλλά προτιμούν να εκφράζονται με το άγγιγμα και τα μάτια. Αν ελευθερωθεί ο Σκορπιός γίνεται  λάβα που θα σε κάψει . Έχει  ένταση και μυστήριο . Αν θέλει μπορεί να σου φτιάξει ένα  παραμύθι , ένα φανταστικό κόσμο και να σε κάνει βασίλισσα.

Θα περάσεις καλά μαζί με ένα Σκορπιό.Ξέρει ότι ο ερωτισμός είναι κι άλλα πράγματα εκτός από τη σωματική επαφή. Του αρέσει τα δαγκωματάκια και τα φιλάκια χαμηλά.  Του αρέσει η διαδικασία και το χορευτικό ξελάφρωμα από τα ρούχα και  του αρέσει η κομψότητα τα αρωματικά έλαια και εξωτικές λοσιόν.

Τι πρέπει να γνωρίζεις:  Μαζί του θα γίνεις και εσύ πρωταγωνιστής των 50 Αποχρώσεων του Γκρι αλλά αν του κάνεις την στραβή πάρε καράβι να φύγεις!!

4. Καρκίνος

Στην ταινία θα μπορούσες άνετα να είσαι η ηρωίδα το έχεις λίγο το τραβάτε με και ας κλαίω!

Το χαρακτηριστικό τους είναι ότι είναι πολύ συναισθηματικοί. Τους αρέσει να πλάθουν στο μυαλό τους ιστορίες και δίνουν μεγάλη προτεραιότητα στα συναισθήματα και την τρυφερότητα. Για να τους κατακτήσετε θα πρέπει πρώτα να αποκτήσετε ψυχική επαφή και αργότερα ερωτική. Το κρεβάτι γι’ αυτόν συνδυάζεται με αγάπη και πόθο.

Η πιο εκπληκτική τεχνική του είναι ότι τα κάνει όλα χωρίς να χρησιμοποιεί τα χέρια του. Μήπως να δέσετε; Είναι συναισθηματικός, ναι, αλλά είναι επίσης και παρορμητικό ζώδιο και έτσι διαθέτει  όρεξη πάντα. Είναι ντροπαλός κι αυτό σου αναβάλλει τα σχέδια, αλλά μόνο επειδή είσαι στην αρχή. Ειδικά η γυναίκα Καρκίνος, σπάνια θα κάνει την πρώτη κίνηση. Όμως το δικό σου πάθος και θέρμη θα δώσουν στον Καρκίνο την εκκίνηση κι από κει κι έπειτα, εκείνος θα αναλάβει τα ηνία και εσύ μπορείς πολύ απλά να παραδοθείς. Θα σε κάνει να τα δώσεις όλα. Όλοι οι Καρκίνοι έχουν πλούσιες φαντασιώσεις και καλό είναι μετά την ταινία να αρχίσεις να τολμάς  να τις κάνεις  και πράξεις  . Οι ταινίες με απαλό πορνό τον ανάβουν όμως το σκληρό πορνό τους χαλάει. Στη γυναίκα Καρκίνο αρέσει να ξαπλώνει μπρούμυτα και ο άντρας να είναι από πάνω της. Ο άντρας Καρκίνος έχει μάστερ στον χειρισμό της κλειτορίδας.

Φίλε Καρκίνε Πρέπει να δεις  την ταινία για να στρώσεις !

Τι πρέπει να γνωρίζεις: Πρέπει να τον/την αγαπάς πραγματικά για να τα δώσει όλα.

5. Ταύρος

Οι ταύροι είναι από τα πιο αισθησιακά ζώδια γι’ αυτό αντιμετώπισέ τους με την απαιτούμενη προσοχή! Μην βιάζεσαι και να είσαι έτοιμη για να δημιουργήσεις μία ιδανική ατμόσφαιρα και θα περάσεις ένα υπέροχο βράδυ!Δείξε τον απαιτούμενο ενθουσιασμό και βάλε στο πρόγραμμα και διάφορα ερωτικά παιχνίδια! Χρησιμοποίησε την κατάλληλη μουσική, ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο και οπλίσου με υπομονή. Το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει!

Μοιάζει ήρεμος και συγκροτημένος, όμως μέσα του η φωτιά σιγοκαίει. Αν και στην αρχή θα προτιμήσει ένα ρομαντικό απόγευμα κι ένα αποχαιρετιστήριο φιλί, απολαμβάνει το σεξ με το σωστό παρτενέρ. Δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και δεν ενθουσιάζεται με τα βρώμικα κόλπα. Δεν θα σε οδηγήσει στο εξωτικό ή το άγνωστο. Είναι πολύ ρομαντικός και ονειρεύεται το ποιοτικό σεξ. Μπορεί να αργήσει να πάρει μπρος, αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερος από κάθε άλλον. Οι Ταύροι λατρεύουν το φαγητό κι έτσι κάθε μορφής παιχνίδι που περιλαμβάνει παγωτό στο κρεβάτι είναι σωστή κίνηση! Μπορείς να τον κρατήσεις ακίνητο με στοματικό σεξ για ώρες, ή να σε κρατήσει εκείνος. Όπως και να’ χει, ο πρώτος που θα εξαντληθεί θα είσαι εσύ.

Τι πρέπει να γνωρίζεις: Πρέπει πρώτα να τον ταίσεις γιατί νηστικός δεν… Επίσης, να έχεις χρόνο.

6. Ιχθείς

Φίλε  μου  Ιχθύ πες μου την αλήθεια είσαι ο σκηνοθέτης της  τριλογίας και ας μας κάνεις τον ντροπαλό!

Ναι έχεις φαντασία!! Το συναίσθημα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για τον ιχθύ. Είναι αρκετά αισθησιακοί και δημιουργικοί και σίγουρα με έναν ιχθύ στο πλάι σου θα ζήσεις κάθε ερωτική σου φαντασίωση! Του αρέσουν τα ερωτικά παιχνίδια και απολαμβάνουν το σεξ κάθε στιγμή.

Κατά τη διάρκεια της ζωής του ο Ιχθύς έχει πολλές εναλλαγές. Χρειάζεται ποικιλία και έχει την πιο ενεργητική και δημιουργική φαντασία. Δεν τον αποκαλούν άδικα «κτήνος «… Οι Ιχθύς έχουν μεγάλη άνεση στο κρεβάτι και θα προσπαθήσουν να σου δημιουργήσουν την ίδια άνεση. Είναι ευαίσθητοι και αισθησιακοί  και θα ελέγξουν το σώμα τους ώσπου να σιγουρευτούν ότι σε ικανοποιούν απόλυτα, όπως ικανοποιούνται και οι ίδιοι. Ο Ιχθύς θα παίξει με τις φαντασιώσεις σου και του αρέσουν τα παιχνίδια και τα μετάξια. Το αγαπημένο του μέρος για … είναι η μπανιέρα γεμάτη ζεστό νερό, αλλά και πάνω στην καρέκλα βολεύει. Τους αρέσει τους χαϊδεύεις τα πόδια και δεν είναι δύσκολο να εθιστούν μαζί σου.

Φίλε ιχθύ θα θέλαμε να μας εξηγήσεις κάποιες σκηνές  …από κοντά!!

Τι πρέπει να γνωρίζεις: Το συναίσθημα σήμερα το ‘χουμε, αύριο δεν το ‘χουμε ή μπορεί να το ‘χουμε και αύριο αλλά για κάποιον άλλο.

7. Κριός

Παίζει Κριός να είναι ο Διευθυντής φωτογραφίας.

Ξέρει που να φωτίσει πως να φωτίσει και σε ποια σημεία να σε κάψει.

Η αλήθεια είναι ότι έχει κάποιες ιδιοτροπίες στο κρεβάτι όμως για ένα πράγμα σας εγγυώμαι:δεν θα βαρεθεί ποτέ το κρεβάτι μαζί του! Η επαφή αποτελεί για αυτόν τον σημαντικότερο κομμάτι σε μία σχέση και τη διεκδικεί πάντα ακόμα και αν εσείς δεν θέλετε. Ένας κριός θέλει αυτός να είναι ο αρχηγός και δυστυχώς στερείται φαντασίας,οπότε πρέπει να αναλάβετε εσείς δράση!Δεν είναι και ο πιο ρομαντικός άνθρωπος που θα συναντήσετε. Οι άντρες Κριοί δυσκολεύονται αρκετά να μείνουν πιστοί.

Ο Κριός  λαμπαδιάζει ολόκληρος. Ή μάλλον, πρώτα σου βάζει φωτιά και μετά το αποφασίζει να καεί μαζί σου. Αν θέλεις να προκαλέσεις έναν Κριό, καλύτερα να μη σε νοιάζει και πολύ το καινούριο συνολάκι που αγόρασες χθες. Μπορεί να έχει ένα  καυστικό χιούμορ αν θέλει να σε ρίξει και να σου φανεί κομματάκι  άγαρμπος. Τον κεντρίζει το παιχνίδι του κυνηγού, είναι ακραία παθιασμένος και περιπετειώδης, θα το κάνει οπουδήποτε γιατί του αρέσει το ριψοκίνδυνο .

Είναι ικανός να κατεβάσει τις πιο απίθανες ιδέες και να σε πάει εκεί που δεν έχεις τολμήσει ποτέ. Γιατί όχι να το κάνετε και στην άκρη του Νιαγάρα!

Τα δίνει όλα αλλά τα θέλει και όλα.  Εκτιμά τα ζόρικα παντού. Βάλτου δύσκολα κάντου δύσκολα και δεν θα χάσεις.

Τι πρέπει να γνωρίζεις: Πιστός; Ε! Μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας…

8. Δίδυμος

Σίγουρα είσαι ο Παραγωγός της ταινίας  μυαλό, λεφτά και φαντασία ! Τι άλλο να ζητήσει κανείς

Για τους διδύμους πάντοτε είναι η κατάλληλη ώρα για  να αποδόσουν. όπως επίσης και το κατάλληλο μέρος είναι παντου! Πάντα αναζητούν τον τέλειο σύντροφο και την τέλεια εμπειρία. Γι’ αυτούς η το ζήτημα είναι μία συνεχής αναζήτηση. Το κρεβάτι για τους διδύμους δεν έχει την απαιτούμενη σημασία αν πρώτα δεν έχουν διαπιστώσει ότι είστε η κατάλληλη σύντροφος,γι’ αυτό κορίτσια βάλτε τα δυνατά σας να τους κατακτήσετε πρώτα στο μυαλό!

Και μην αφήσετε ποτέ τον εαυτό σας να θεωρείται δεδομένος για ένα δίδυμο, γιατί το χάσατε το παιχνίδι!

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αντιμετωπίζει το κρεβάτι με χαρά και ενεργητικότητα. Φαντάσου την εικόνα εκείνης της παιχνιδιάρας βιβλιοθηκάριου που ισιώνει χαριτωμένα τα γυαλιά της και περιμένει, γέρνοντας λοξά το κεφάλι, να την πείσεις να σε ακολουθήσει στο κρεβάτι δίκη σου δε ήταν και αυτή η σκηνή που την επέβαλες να μπει και στην ταινία!

Το  κρεβάτι με το Δίδυμο είναι πραγματική διασκέδαση. Η σπιρτάδα και η ευστροφία τους συναρπάζει. Οι Δίδυμοι είναι επικοινωνιακοί και τους αρέσουν οι… δημόσιες σχέσεις. Τουλάχιστον μερικές φαντασιώσεις τους περιέχουν τρίτο άτομο μαζί σας, τους αρέσει το βρώμικο λεξιλόγιο και το τηλεφωνικό σεξ. Επίσης Στους Δίδυμους αρέσει το στοματικό σεξ, έχουν όμως και καλή επικοινωνία και με το δονητή τους.

Τι πρέπει να γνωρίζεις: Προλαβαίνεις να διασκεδάσεις και εσύ μαζί του σε 5 λεπτά; Αν ναι, τότε θα τα πάτε καλά.

9. Παρθένος

Αν δούλευες στην παραγωγή θα ήσουν ο σκηνογράφος!

Ναι οκ δεν είναι και πολύ το φόρτε τους!Είναι ντροπαλοί αν όμως κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους τότε ένας παρθένος είναι έτοιμος να φτάσει στα άκρα… Άμα λέμε αμα…

Θεωρούν την απιστία ότι δεν συνδυάζεται με την αγάπη γι’ αυτό δύσκολα θα σας την κάνουν. Σε θέματα του σεξ είναι αρκετά απρόβλεπτοι, εξαρτάται από την ερωτική παρτενέρ που έχουν δίπλα τους.

Η Παρθένος είναι ντροπαλή, μοιάζει πουριτανική, δείχνει να θεωρεί το σεξ αναγκαίο κακό. Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα όμως, είναι ότι τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες Παρθένοι, θεωρούν το σεξ υψηλή τεχνική. Είναι η ποιότητα που τους ανεβάζει. Ας μην ξεχνάμε ότι την Παρθένο κυβερνάει ο Ερμής που τους δίνει περιπετειώδη φύση και ανυπομονούν να πραγματοποιήσουν τις φαντασιώσεις τους. Μην περιμένεις ένας Παρθένος να σου προτείνει, όμως είναι σκληρός δουλευτής και ανοιχτός στις προτάσεις Τι κι αν ντρέπεται να ζητήσει; Από τη στιγμή που θα ξεπεράσει τα ταμπού ο Παρθένος, γίνεται αριστοτέχνης στο είδος, αφού θέλει να τελειοποιήσει τη μαεστρία του. Στη γυναίκα Παρθένο αρέσει ο αυνανισμός και λίγο το παιχνίδι της τιμωρίας. Η μυστική ζωή του άντρα Παρθένου, είναι η φανατική συλλογή του πορνογραφικού υλικού. Ερωτική περιοχή τους είναι τα οπίσθια.

Εσύ πρέπει να ήσουν έκανες το μινιμαλιστικό ντεκορ , την όση κομψότητα και χάρη στο σκηνικό αλλά φίλε μου το θέμα θέλει και την τσαλάκα του.

Δες την ταινία και κράτα σημειώσεις κάνε πρόβες και βουρ μήπως και γίνει κάτι τέλος πάντων.

Τι πρέπει να γνωρίζεις: Θέλει παντού να υπάρχει τάξη. Ακόμα και στο κρεβάτι!!

10. Αιγόκερως

Θα μπορούσες να έχει τον ρόλο του σκρίπτ ή του βοηθού σκηνοθέτη με μια κρυφή φιλοδοξία για  να ανέλθεις στην ιεραρχιά!

 Αχ τι να πω για εσένα καλέ μου Αιγόκερε μάλλον παίζεις πολύ Safe στην ζωή σου μήπως να το πάρεις αλλιώς!!

Αν και είναι ντροπαλός εξωτερικά ,εσωτερικά θα σας εντυπωσιάσει από το πόσο φλογοβόλος είναι!

Αλλά αυτό για να το βρεις θέλει λίγο σκάψιμο.

Η αφή είναι ένα από τα στοιχεία που παίζουν σημαντικό ρόλο στον αιγόκερω. Πάρε φτερό και κλείσε τα μάτια στον σύντροφό σου  με ένα μαντήλι. Μπες στον ρόλο παίξτε καμιά σκηνούλα..Αντε και θα δούμε

Βέβαια είναι επίμονος και πιστός σύντροφος. Πράγμα καλό για οικογένεια.

 Ο Αιγόκερως χρειάζεται να είναι σε μια σοβαρή σχέση για να χαλαρώσει. Χρειάζεται ο παρτενέρ του να τον καταλαβαίνει αφού ο λόγος που κάνει σεξ δεν είναι πάντα σαφής. Η ιδέα του περιστασιακού σεξ τρομοκρατεί τον Αιγόκερω. Δεν χρειάζεται προκαταρτικά παιχνίδια και δεν του αρέσει η εξωτική ποικιλία. Από τη στιγμή που θα το κάνει με το πάσο του και θα το απολαύσει, ο ένας οργασμός ακολουθεί τον άλλο. Έχουν αντοχή μαραθωνοδρόμου. Με το σωστό παρτενέρ έχουν μια θαυμάσια αίσθηση χιούμορ που τους κάνει να εξερευνούν τις νέα κόλπα. Θέλουν σπρόξιμο  για να πάρει μπρος. Το θετικός τους  ο άντρας Αιγόκερως θα σε κρατήσει τόσο μέχρι να αρχίσεις να το φωνάζεις το καλό που σου λάχε .

Καλό είναι να την πάρεις και σε DVD  και να το βάζεις να παίζει 3 φορές την ημέρα μηπως και γίνει κάτι πια!!

Τι πρέπει να γνωρίζεις: Το καλύτερο κρεβάτι της ζωής σας θα το απολαύσετε μαζί του όταν πάρει προαγωγή στη δουλειά του και το τέλειο όταν κερδίσει το τζόκερ.

11. Τοξότης

Ναι και εσύ πρέπει να είσαι ο σενριογράφος της ταινίας!

Ποτέ δεν θα βαρεθείς το κρεβάτι με ένα τοξότη! Θέλει να χαίρεται το θεμά και δεν θα το μετατρέψει σε μία βαρετή διαδικασία ποτέ. Είναι ζώδιο της φωτιάς που είναι πάντα έτοιμο για όλα! Του αρέσει ο κίνδυνος. Φρόντισε να δείχνεις κατανόηση σε ότι και αν λέει και το αποτέλεσμα θα φανεί πολύ γρήγορα!

Τους αρέσει το  έξω, αντίσκηνο, κάμπινγκ ή παραλία, οτιδήποτε δεν περικλείεται από τοίχους. Δεν ενθουσιάζονται ιδιαίτερα με τα προκαταρτικά παιχνίδια, όμως λατρεύουν το γρήγορο, έντονο, φλογερό σεξ. Είναι μάστορες στο  άγγιγμα και μπορούν να κάνουν περίεργα και εκρηκτικά πράγματα με τη γλώσσα και τα χείλη τους. Είναι ανοιχτόμυαλοι και ακραίοι, τόσο οι άντρες Τοξότες όσο και οι Γυναίκες, θα έχουν  εμπειρίες  στην ζωή τους που δεν τις λένε ούτε του παπά. Τώρα πόσες είναι αυτές; Ο Θεός ξέρει.

Για αυτούς η εμπειρία είναι που μετράει. Είναι τα άτομα που θα ξεσηκώσουν τη γειτονιά με τις φωνές και ούτε που θα το καταλάβουν. Είναι επίσης άτομα που το τραβάνε το ζόρικο σε πολλά επίπεδα.

Δες την ταινία για να σβήσεις από την λίστα σου όσα ήδη έχεις κάνει και να προσθέσεις μερικά στα must σου!!

Τι πρέπει να γνωρίζεις: Μην ξενερώσεις αν σε φωνάξει με λάθος όνομα κατά τη διάρκεια της πράξης.

12. Ζυγός

Ναι το έχεις φίλε μου πας και εσύ για μεγάλο ρόλο αυτόν του  Μr  Grey

Ξέρουν να δημιουργούν ερωτική ατμόσφαιρα  και γενικά θεωρούν τον εαυτό τους ειδικό σε αυτά τα θέματα. Ξέρουν ακριβώς πως πρέπει να φερθούν σε μία γυναίκα για να την κατακτήσουν. Χαρακτηρίζονται από πρωτοτυπία και συχνά γίνονται επιθετική στο κρεβάτι. Είναι καυτοί και τους αρέσει αρκετά συχνά να τους θυμίζουμε!!

Δράμα είναι η λέξη κλειδί τους. Συχνά μπερδεύουν το καλό κρεβάτι με την αγάπη. Για τους Ζυγούς μετράει η ποιότητα περισσότερο από την ποσότητα και ίσως να μην κάνουν σεξ τόσο συχνά όσο τα άλλα ζώδια. Είναι έντονα σαγηνευτικοί και η ομιλία κατά την πράξη τους είναι συχνά απαραίτητη. Για να ανάψεις έναν Ζυγό πρέπει να τον περιβάλλεις με όμορφα λόγια, αναμμένα κεριά και πολυτελές περιβάλλον. Έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στο κρεβατο που δεν απαιτεί μεγάλη προσπάθεια αλλά το κάνουν και κάπως πιο ζόρικο έτσι για την αλλαγή. Η γυναίκα Ζυγός είναι έντονα θηλυκή και ενστικτώδης επιδειξίας. Το ξελόγιασμα θεωρεί ότι είναι τέχνη και όχι παρενόχληση. Έχει ασυνήθιστο έλεγχο στους κολπικούς μυς και της αρέσει οποιαδήποτε θέση στην οποία τα οπίσθιά της είναι εκτεθειμένα. Οι άντρες Ζυγοί σίγουρα έχουν μια άλλη λευρά που σε πάει σε πιο περίεργα μονοπάτια…δες την ταινιά και θα καταλάβεις!

Τώρα αν δεν είσαι ο πρωταγωνιστής ή μοντερ στην ταινιά  τότε να πας να την δει απλά για να δώσεις και καμιά συμβουλή σε κανέναν αδαή !

Τι πρέπει να γνωρίζεις: Όταν φτάσετε στο κρεβάτι θα περάσεις καλά. Οπλίσου με υπομονή  θα ζήσεις μέχρι την πολυπόθητη στιγμή.

Δείτε επίσης: Τι ζώδιο είναι ο άντρας των ονείρων σου;

Staxtopouta