ΕΝΑ ΤΕST ΜΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

QUIZ ZWA

 

 Ένα test με τα αγαπημένα σου ζώα που θα σου πει πολλά για τις προτεραιότητές  σου!

Αν έπρεπε να βάλεις σε μια λίστα τις τέσσερις, πέντε βασικές προτεραιότητές σου στη ζωή τι θα σημείωνες πρώτο; Είσαι πιο πολύ γυναίκα καριέρας ή μήπως αναζητάς τη θαλπωρή της οικογένειας; Θα έλεγες πως είσαι κορίτσι που εκτιμά περισσότερο την φιλία ή τη ρομαντική-σεξουαλική ολοκλήρωση; Δύσκολη η απάντηση έτσι;

Κάνε το τεστ και βρες ποιες είναι οι προτεραιότητες στη ζωή σου, όπως καταγράφονται ασυνείδητα μέσα σου. Δεν έχεις παρά να… διαλέξεις την αγαπημένη σου τριάδα ζώων!

Πώς θα κάνεις το τεστ;

Παρακάτω θα βρεις πέντε κολάζ φωτογραφιών και ισάριθμα group που πρέπει να κοιτάξεις προσεκτικά και να βάλεις σε σειρά, ξεκινώντας από εκείνο που είναι το πιο αγαπημένο σου.

Μην μπεις στη διαδικασία να εκλογικεύσεις γιατί ο κάστορας είναι με τη μέλισσα και το μυρμήγκι, απλά παρατήρησε τις πέντε ομάδες ζώων και ταξινόμησέ τες πάντα με βάση αυτό που σου βγάζουν ως πρώτο συναίσθημα.

Τελειώσες; Σημείωσε τη σειρά των Group σε ένα χαρτί. Πάμε να κάνουμε το Τest;

groupA-collage-1 groupB-collage-1 groupC-collage-1

groupD-collage-1 groupE-collage-1

Quiz Hint: Δίπλα σε κάθε group, όπως τα έχεις βάλει στη σειρά, σημείωσε με σειρά προτεραιότητας τα τρία ζώα κάθε ομάδας. Για παράδειγμα βάλε σε σειρά από το πιο αγαπημένο στο λιγότερο την τίγρη, το λιοντάρι και τον τάρανδο από το Group A. 

Ποια προτεραιότητα εκπροσωπεί κάθε group;

Κάθε ομάδα ζώων εκπροσωπεί και έναν διαφορετικό τομέα στη ζωή ενός ανθρώπου. Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις, ανάλογα με τη σειρά που έχεις ταξινομήσει τα group, θέτεις ασυνείδητα και τις προτεραιότητες που βάζεις στη ζωή σου.

Τι αντανακλά όμως κάθε group;
Το Goup A είναι συνώνυμο της ανάγκης για δύναμη και εξουσία.

Το Group B στέκεται για όλα όσα αναπαριστά η φιλία.

Το Group C είναι εκείνο που αφορά στην καριέρα και τη δουλειά.

Το Group D αφορά στην οικογένεια &

Το Group E είναι η απεικόνιση της σεξουαλικότητας και της σεξουαλικής ζωής.

Εκείνο το group που έβαλες πρώτο, είναι και εκείνο που σε ενδιαφέρει περισσότερο να αναπτύξεις και αποτελεί την βασική προτεραιότητα και αντίστοιχα όσο κατεβαίνεις στη λίστα, τα θέματα που σε απαχολούν λιγότερο. Προχώρησε στις επόμενες εικόνες για να δεις πιο αναλυτικά τι σημαίνει κάθε ομάδα και μην ξεχάσεις να τσεκάρεις τη σειρά με την οποία έχεις ταξινομήσει και κάθε ζώο στην ομάδα.

groupA-collage-1_530_530

Το Goup A

Αν αυτή είναι η πρώτη σου προτεραιότητα αναζητάς την αντοχή του ταράνδου, τη δύναμη της τίγρης και την ηγετική φύση ενός λιονταριού. Από τη φύση σου θέλεις να είσαι το αρπακτικό, εκείνος που θα κυνηγήσει την τύχη του και θα κάνει τη ζωή του όχημα για περισσότερη εξουσία.

Τάρανδος: Αντοχή
Τίγρης: Δύναμη
Λιοντάρι: Ηγεμονία

groupB-collage-1_530_530

Το Group B

Οι αξίες στις οποίες ορκίζεσαι καθημερινά είναι η πίστη και η αφοσίωση σε ανθρώπους που θεωρείς πραγματικούς φίλους. Κρύβεις την συντροφικότητα του σκύλου, την κοινωνικότητα του σκίουρου και φυσικά την πίστη και την αφοσίωση του λύκου και θα έκανες τα πάντα για να μην χαλάσεις μια δυνατή φιλία. Αν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, τότε όσοι σε έχουν στη συντροφιά τους είναι πραγματικά τυχεροί και ευλογημένοι.

Σκύλος: Συντροφικότητα
Σκίουρος: Κοινωνικότητα
Λύκος: Αφοσίωση

groupC-collage-1_530_530-1

Το Group C

Αν τα ζώα της τρίτης ομάδας είναι εκείνα που σε τράβηξαν περισσότερο, τότε είσαι γυναίκα καριέρας. Ένας άνθρωπος που αγωνίζεται μέρα νύχτα για να πετύχει στη δουλειά του και να ανέλθει όσο πιο ψηλά μπορεί στο χώρο εργασίας. Αυτό φυσικά πάντα με την εργατικότητα μιας μέλισσας, την αφοσίωση στη δουλειά ενός μυρμηγκιού και την εφευρετικότητα του κάστορα.

Μυρμήγκι: Καριέρα
Μέλισσα: Εργατικότητα
Κάστορας: Εφευρετικότητα

Το Group D

Αν η τέταρτη τριάδα ζώων σου έκανε μεγαλύτερη εντύπωσε, ώστε να είναι και η πρώτη σου επιλογή, τότε η βάση σου και το επίκεντρο στη ζωή σου είναι η οικογένεια. Θέλεις να αισθάνεσαι πως ανήκεις κάπου και μπορείς να χαρίζεις τη φροντίδα του ασβού (μην σε παραξενεύει το χάρισμα του ζώου αυτού), την συμπόνοια του ελαφιού και να εμπνέεις την εμπιστοσύνη μιας πασχαλίτσας.

Ασβός: Φροντίδα
Ελάφι: Συμπόνοια
Πασχαλίτσα: Εμπιστοσύνη

groupE-collage-1_530_530

To Group E

Τα αταίριαστα ζωάκια του πέμπτου group είναι όλα όσα ζητάει κανείς που θέλει να έχει μια ζωντανή, ευχάριστη σεξουαλική ζωή. Είσαι άτομο με πάθος και αισθησιασμό που θέλει να ζει προσωπικές, ιδιαίτερες στιγμές με τον ερωτικό του σύντροφο.

Κατσίκα: Πόθος
Γάτα: Αισθησιασμός
Κόκορας: Πάθος

Δείτε επίσης: Τι χρώμα εκπέμπει η προσωπικότητα σου; Ένα  test θα σου πει πολλά!

Πηγή: Τilife.gr