ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ

afroditi

Οι προβλέψεις του μήνα Ιουλίου για όλα τα ζώδια

 

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας ιδιαίτερα σημαντικός, ένας μήνας με πολλά γεγονότα στις ζωές όλων μας, ένας μήνας ορόσημο θα μπορούσε να πεί κανείς!  Στη διάρκεια αυτού του μήνα ο Ουρανός επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία φέρνοντας μπροστά μας πρόσωπα που μπορεί να είχαν αναστατώσει τη ζωή μας, αλλά η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο όπως και το πέρασμα του Ερμή στο ίδιο ζώδιο δεν θα μας αφήσουν εύκολα να φύγουμε από μια βολική, μια ζεστή και οικεία αγκαλιά.. Φυσικά η Αφροδίτη στον Λέοντα όλο σχεδόν τον μήνα, αλλά και η σύνοδος Αφροδίτης-Δία την πρώτη του ημέρα μπορούν να κάνουν την συναισθηματική μας ζωή τόσο ενδιαφέρουσα και ευχάριστη, που να  καλύψει τις ανασφάλειες που μπορεί να  έχουμε σε άλλους τομείς..

 

Ας δούμε λοιπόν τι φέρνει ο Ιούλιος στο κάθε ζώδιο..

 Κριός

Επαγγελματικά -Καριέρα  

 

Το μήνα Ιούλιο, αγαπητά μου Κριοί, ευνοούνται στόχοι και νέα ξεκινήματα με μελλοντική επιτυχία στον εργασιακό τομέα. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στους στόχους και στις φιλοδοξίες σας και θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να γίνετε ευρύτερα αποδεκτοί και να αναγνωριστείτε στο περιβάλλον σας κοινωνικά και επαγγελματικά. Θα αγωνιστείτε για να κάνετε πράξη τα όνειρα σας και να μπορέσετε να εκφράσετε τα ταλέντα και τα πιστεύω σας. Θα έρθετε σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους που θα σας στηρίξουν, θα συνεργαστούν μαζί σας και θα σας βοηθήσουν για να φτάσετε τους υψηλούς στόχους που έχετε βάλλει. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα χρειαστεί να προετοιμαστείτε κατάλληλα, γιατί θα συναντήσετε δυσκολίες στην υλοποίηση των σχεδίων σας και θα δημιουργηθούν έντονες καταστάσεις, μια και θα αποκαλυφθούν αλήθειες για κάποιους ανθρώπους, τις οποίες δεν είχατε δει ή υποσυνείδητα δεν θέλατε να δείτε. Οι ευθύνες σας θα αυξηθούν και θα πρέπει να χειριστείτε με σύνεση και πειθαρχία τα θέματα που θα προκύψουν αποφεύγοντας επιπολαιότητες και βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά σας τα άστρα προβλέπουν ότι δεν θα πρέπει να κάνετε σπατάλες, γιατί ποτέ δεν θα πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλλει και δεν θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τα πράγματα. Θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα, να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές και μετά να κάνετε σχέδια για το πώς θα σταθεροποιήσετε τα έσοδα σας.

 

Αισθηματικά -Κοινωνικά

 

Το πλανητικό σκηνικό θα σας γεμίσει με εσωτερική πίεση, με πισωγυρίσματα σε σχέσεις που εκκρεμούν από τα παλιά. Τα άστρα προβλέπουν ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα γίνετε πιο απαιτητικοί απέναντι στον σύντροφο σας, ο οποίος προς στιγμήν θα νοιώσει ότι τον καταπιέζεται και θα σας το εκφράσει. Θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μεταξύ σας, για να μην έχετε αρνητικές εξελίξεις στη πορεία. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσετε μια σχέση με ένα άτομο από τον εργασιακό σας χώρο. Θα πρέπει όλα να γίνουν με μυστικότητα για να μην δώσετε τροφή για σχόλια και κουτσομπολιά και εκτεθείτε και οι δύο σας.. Στα συναισθηματικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου δεν πρέπει να αφήνετε τρίτα πρόσωπα να μπαίνουν στη σχέση σας και να σας επηρεάζουν αρνητικά, γιατί θα προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά από ότι θα μπορούσατε να φανταστείτε. Συζητήστε με το ταίρι σας ανοιχτά και μην εμπιστεύεστε εύκολα τρίτα πρόσωπα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις επιλογές που θα κάνετε και να μην επενδύσετε από την πρώτη στιγμή στις καινούργιες γνωριμίες.

 

 Ταύρος

Επαγγελματικά -Καριέρα 

 

Το μήνα Ιούλιο, αγαπητά μου Tαυράκια, ενδεχομένως να προκύψουν θέματα οικονομικά που θα σας προβληματίσουν και θα χαλάσουν τη διάθεση σας. Η Νέα Σελήνη ευνοεί κοινωνικές επαφές. Οι δυσκολίες στον οικονομικό τομέα ενδέχεται να φουντώσουν ξαφνικά. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για σοβαρά θέματα καριέρας, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη με σοβαρά μελλοντικά επακόλουθα. Λίγο αργότερα θα συναντήσετε  πρόσωπα από  το  παρελθόν  που θα συμβάλουν σημαντικά στα μελλοντικά σας σχέδια. Καλό θα ήταν να μείνετε ψύχραιμοι κάνοντας ριζικές αλλαγές εξασφαλίζοντας την εύνοια  των άστρων που επιτέλους αρχίζει να σας επηρεάζει θετικά. Ξεπεράστε το άγχος που σας προκαλεί η δουλειά σας και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας, αποφεύγοντας περιττά έξοδα και δαπάνες. Πλανητικά δεν ευνοούνται  οι νέες συνεργασίες και τα κλεισίματα εκκρεμοτήτων που σας έχουν γεμίσει με άγχος το τελευταίο διάστημα. Προσπαθήστε να διώξετε παλιές οφειλές και κάνετε σωστό χειρισμό των χρημάτων σας, αποφεύγοντας περιττά έξοδα και αγορές προς το τέλος του μήνα.

 

Αισθηματικά -Κοινωνικά

 

Ο Ιούλιος υπόσχεται νέες γνωριμίες και ευχάριστες κοινωνικές επαφές. Γι’ αυτό δώστε προτεραιότητα στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν! Προς το τέλος του μήνα θα γοητεύσετε τον περίγυρο σας και η ανανεωμένη σας εμφάνιση θα καταπλήξει πολλούς. Οι κοινωνικές εμφανίσεις και οι σχέσεις σας με συγγενείς και φίλους ευνοούνται, γι αυτό χαλαρώστε και χαρείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Όσοι έχετε μόνιμη σχέση,  προβλέπονται  διαφωνίες εξαιτίας τρίτων προσώπων που ενδεχομένως να προκαλέσουν ένταση και λογομαχίες, αν δεν χειριστείτε την κατάσταση με ευελιξία. Προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματα σας με ήρεμο τρόπο αν θέλετε να κρατήσετε τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα χαρείτε νέες γνωριμίες που ίσως έχουν τις καλύτερες προοπτικές μελλοντικά, ιδιαίτερα από τις 25 έως τις 28 Ιουλίου. ‘Όσοι/ες γεννηθήκατε στο δεύτερο δεκαήμερο αποφύγετε να οξύνετε καταστάσεις και μην πιέζετε τη σχέση με τον αγαπημένο σας, μια και υπάρχει κίνδυνος φίλοι μου για οριστικό χωρισμό.

 

 

Δίδυμοι

Επαγγελματικά -Καριέρα 

 

Το πλανητικό σκηνικό αναστατώνει τον οικονομικό σας τομέα, ενώ θα φορτίσει το κλίμα και στον επαγγελματικό σας τομέα. Απελευθερωθείτε από ότι σας καταπίεζε μέχρι στιγμής και δείτε τη ζωή κατάματα χωρίς φόβους και ανασφάλειες. Γίνετε πιο δημιουργικοί και αδράξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Ο μήνας αυτός επιβάλει να πληρώσετε για παλιά λάθη και τα τεράστια οικονομικά ανοίγματα και τις σπατάλες και θα φέρει καθυστερήσεις σε θέματα που αφορούν άμεσα τα οικονομικά σας. Πολλά απ’ αυτά που θα συμφωνήσετε τώρα, το πιθανότερο είναι πως δεν θα ισχύσουν, ή θα χρειαστεί να αλλάξετε πολλά για να τα φέρετε κάπως στα μέτρα σας. Το έργο σας θα αναγνωριστεί προς το τέλος του μήνα και θα έχετε προτάσεις για συνεργασίες με άτομα που ήδη γνωρίζετε ή έχετε ξανά συνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν. Στα οικονομικά σας μετά την Πανσέληνο στις 15 του μήνα, τα άστρα προβλέπουν ότι θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που θα σας αναστατώσουν ,αλλά αν έχετε χειρισθεί σωστά τα χρήματα σας θα μπορέσετε να τα καλύψετε.  Προσέχετε λοιπόν και διαχειριστείτε συνετά τα έσοδά σας, προβλέποντας και τις δύσκολες μέρες.

 

Αισθηματικά -Κοινωνικά

 

Τα άστρα προβλέπουν για εσάς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις ότι θα αισθανθείτε τον περιορισμό και την καταπίεση από τον σύντροφο σας και θα ξεσπάσετε έντονα, γιατί είστε από τους ανθρώπους που θέλουν να είναι ανεξάρτητοι. Η ανάγκη που νοιώθετε εσείς που είστε μόνοι για αλλαγή στα αισθηματικά σας θα σας οδηγήσει σε περιστασιακές και εφήμερες σχέσεις, οι οποίες δεν θα σας προσφέρουν αυτά που θέλετε και θα έχουν μικρή διάρκεια. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, ο ερωτισμός σας βρίσκεται στο ζενίθ μόνο φροντίστε να μην κάνετε λογομαχίες και ρίξτε τους τόνους με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, για να μη φτάσουν τα πράγματα κάποια στιγμή στα άκρα! Θα είσαστε ιδιαίτερα ερωτικοί και θα βλέπετε τους θαυμαστές σας ολοένα να αυξάνονται, κάνοντας την ατμόσφαιρα ιδιαίτερα ειδυλλιακή. Εάν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, κρατήστε τη σχέση σας μυστική υπό την επιρροή της του πλανητικού συστήματος που επικρατεί για να αποφύγετε ίντριγκες και παρασκηνιακά γεγονότα από τρίτους. Όσοι έχετε μόνιμο και σταθερό δεσμό προσπαθήστε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας με τον σύντροφο σας και θα έχετε θετική ανταπόκριση.

 

 

Καρκίνος

Επαγγελματικά -Καριέρα 

 

Προσέξτε μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και λάθη τον μήνα Ιούλιο! Μετά τα μέσα του μήνα θα έρθουν στη ζωή σας πολλά καινούργια πράγματα και πολλές ευκαιρίες για μια γενικότερη επαγγελματική ανανέωση. Ο μήνας αυτός αμέσως μετά τις 15 σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς, κοινωνικούς και μαχητικούς από ποτέ. Γνωρίζετε με ποιόν τρόπο θα διεκδικήσετε και θα κερδίσετε αυτά που θέλετε από άτομα εξουσίας, ενώ οι πλανητικές όψεις του μήνα σας προσθέτουν αισιοδοξία και μια ιδιαίτερη τύχη σε ότι καινούργιο τολμήσετε. Δείξτε δυναμισμό και σίγουρα θα καταφέρετε ότι και αν επιθυμήσετε. Μπορείτε με κατάλληλους χειρισμούς να βρείτε λύσεις σε πράγματα που σας δυσκολεύουν. Μιλήστε σε άτομα που εμπιστεύεστε για τα μελλοντικά σας σχέδια στον επαγγελματικό χώρο.  Μερικές αντιδράσεις και εμπόδια θα αντιμετωπίσετε προς το τέλος του μήνα, όταν πολλοί από εσάς ενδέχεται να κλείσετε συμφωνίες που θα σας αποφέρον σημαντικά οικονομικά οφέλη στο άμεσο μέλλον.  Παρ’ όλα αυτά τολμήστε να κάνετε νέα ξεκινήματα, σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών, οικονομικών, ή και μια αλλαγή του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος.

 

Αισθηματικά -Κοινωνικά

 

Πολλά τρίτα πρόσωπα θα βάλουν φωτιά στις προσωπικές σας σχέσεις μέσα από εντάσεις αλλά εσείς θα επικρατήσετε, αν χειριστείτε τα πράγματα και τις καταστάσεις με σύνεση και ρεαλισμό. Μόνο που θα πρέπει στο τέλος να καταμετρήσετε τις απώλειες και να αποχαιρετήσετε πρόσωπα από την ζωή σας που αποτελούσαν τα αγκάθια στις σχέσεις σας. Οι δεσμευμένοι θα ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας ορισμένα θέματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Όσοι βρίσκεστε σε γάμο, αν και αισθάνεστε ανικανοποίητοι από τις σχέσεις με τα παιδιά σας, θα πρέπει να κρατήσετε ισορροπίες και να καταλάβετε πως δεν θα πρέπει να είστε απόλυτοι και αυστηροί. Για τους δεσμευμένους, η σχέση με το σύντροφο σας θα γίνει πιο ευχάριστη καθώς οι πλανητικές διελεύσεις θα σας χαρίσουν χαρούμενες κοινωνικές  συναναστροφές και όμορφες ερωτικές στιγμές Η Πανσέληνος θα κάνει πολλούς από εσάς να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον προχωρώντας σε ένα γάμο ή σε μόνιμη διαβίωση. Προς το τέλος του μήνα τα πράγματα θα είναι σπουδαία για να μπορέσετε να κάνετε νέα ξεκινήματα που αφορούν κυρίως την εμφάνιση τη δίαιτα και την υγεία σας.

 

 

Λέων

Επαγγελματικά -Καριέρα 

 

Η επιρροή του πλανητικού σκηνικού του μήνα θα δημιουργήσει εντάσεις και έντονο εκνευρισμό με συνεργάτες στον επαγγελματικό σας τομέα. Τα άστρα δείχνουν ότι θα αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις, αναποδιές και δυσκολίες για αυτό αποφύγετε να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες ή να κλείσετε συμφωνίες τη χρονική αυτή περίοδο. Συζητήσεις, επαφές και εντάσεις θα επικρατήσουν έως και τα μέσα του μήνα. Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, αποφεύγοντας περιττές εντάσεις και προστριβές με τους συνεργάτες σας.. Αποφύγετε προστριβές και διαπληκτισμούς, για να μην έχετε αρνητικές εξελίξεις. Στα εργασιακά σας θα πρέπει να προσέχετε να μην αμελείτε τις υποχρεώσεις σας και να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε, για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε καλύτερα με τις ευθύνες που έχετε επωμισθεί τους τελευταίους μήνες. Αποφύγετε όλες τις μυστικές συζητήσεις, συναντήσεις, σχέσεις και συμφωνίες που μπορούν να βλάψουν σταθερές σχέσεις με συνεργασίες και άτομα εξουσίας που σας είναι ακόμα απαραίτητες.  Θα αγχωθείτε και θα πιεστείτε για να τα τακτοποιήσετε όλα αλλά θα πρέπει να αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθη.

Αισθηματικά -Κοινωνικά

Οι δεσμευμένοι του ζωδίου δεν πρέπει να αφήνετε τρίτα πρόσωπα να μπαίνουν στη σχέση σας και να σας επηρεάζουν, γιατί θα προκαλέσετε τριγμούς χωρίς λόγο στην σχέση σας. Συζητήστε ανοιχτά με το ταίρι σας όλα αυτά που φτάνουν στα αυτιά σας και μην θεωρείτε δεδομένα όσα σας προλαβαίνουν τρίτα άτομα γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να υπονομεύουν τη σχέση και την προσωπική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις επιλογές που θα κάνετε και να μην επενδύσετε από την πρώτη στιγμή στις καινούργιες γνωριμίες. Σας περιμένει ένας έντονος μήνας, καθώς θα βιώσετε πάθη και συγκινήσεις σε μπερδεμένες καταστάσεις που δεν θα έχουν διάρκεια. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα στις σχέσεις τους τα οποία θα έχουν σαν αφετηρία την συμπεριφορά τους. Θα νιώθετε πως θέλετε να απομονωθείτε για ένα διάστημα, να πάρετε το χρόνο σας και να δείτε τα πράγματα από μια άλλη διάταση, ξεκαθαρίζοντας καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν και σας προβληματίζουν αρκετά το τελευταίο διάστημα. Αποφύγετε τα παχυντικά γλυκά και λίπη! Θα πρέπει να προσέξετε τη διατροφή σας για να μην πάρετε κάποια παραπάνω κιλά και επιβαρύνετε την υγεία σας.

 

Παρθένος

Επαγγελματικά -Καριέρα

 

Καινούργια πρόσωπα και συνεργάτες θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό σας τομέα αυτό το μήνα! Μην αφήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, ειδικά στα επαγγελματικά σας να πάνε χαμένες, γιατί αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά θα καταφέρετε να επεκταθείτε στο χώρο της εργασίας σας και να εδραιωθείτε καλύτερα. Θα ασχοληθείτε σίγουρα με πολύ περισσότερους ανθρώπους στον κοινωνικό σας περίγυρο και μερικοί από εσάς μπορεί να προγραμματίσετε ταξίδια που θα συμβάλουν στην μελλοντική σας εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα. Γνωριμίες με έμπειρους στο χώρο τους ανθρώπους θα συμβάλουν στην μελλοντική σας οικονομική άνοδο. Υπάρχει πιθανότητα να προθυμοποιηθούν καινούργια πρόσωπα να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Αυτό που μέχρι τώρα δώσατε απλόχερα στον περίγυρό σας θα επιστρέψει σε σας σε ίσες ποσότητες. Τα οικονομικά σας θα υποστούν μια ανάλογη μεταβολή προς το καλύτερο, με την προϋπόθεση να το επιτρέπει να προσωπικό σας ωροσκόπιο.  Όσοι έχετε νομικά θέματα ή προβλήματα με συγγενείς φροντίστε να είστε προσεκτικοί, διότι μια συζήτηση ή μια άσκοπη ενέργεια  ενδέχεται να γίνει η αφορμή για δυσάρεστες καταστάσεις. Προσπαθήστε να είστε συνετοί για να είστε εξασφαλισμένοι μελλοντικά.

 

Αισθηματικά -Κοινωνικά

 

Ο τομέας των αισθηματικών σας θα κινηθεί σε καλό επίπεδο, καθώς τα άστρα προβλέπουν για εσάς που έχετε μόνιμο δεσμό ότι θα αρχίσετε να βάζετε καινούργιους στόχους με τον σύντροφο σας, κάνοντας σχέδια συγκατοίκησης, μια και τώρα πια νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια για τα συναισθήματα του. Εσείς που είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα ερωτικό σύντροφο θα νιώσετε έντονη έλξη για ανθρώπους που είναι τολμηροί και τους αρέσουν να ρισκάρουν στη ζωή τους. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι όμως, γιατί θα συναντήσετε αντίξοες καταστάσεις και θα είναι δύσκολο να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο άμεσα .Το πλανητικό σκηνικό θα φέρει στο προσκήνιο νέες γνωριμίες και κοινωνικές επαφές. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να αφήστε τις γκρίνιες και τα πείσματα και να ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά πράγματα μέσα στη σχέση σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να μπορέσετε να ισορροπήσετε τα πράγματα. Διασκεδάσετε με φίλους, αποφύγετε όμως καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά!

 

Ζυγός

Επαγγελματικά -Καριέρα 

 

Το μήνα Ιούλιο θα παρουσιαστεί ιδιαίτερη κινητικότητα με ταξίδια στο εξωτερικό. Στο διάστημα αυτό μπορεί να κερδίσετε κάποιο οικονομικό όφελος που σχετίζετε με κάποιο από τα επαγγελματικά ταξίδια. Είναι επίσης το κατάλληλο χρονικό διάστημα που θα δείξετε την πραγματική αξία σας και θα βάλετε τις υποθέσεις σας σε τάξη. Κάποια σχέση γάμου ή επιχειρηματική συνεργασία η συνεταιρισμό θα σας φέρει σημαντικότατα οικονομικά οφέλη!  Αυτόν τον μήνα μερικοί από εσάς μπορεί να θελήσετε να κάνετε θεαματικές αλλαγές και θα υλοποιήσετε επιτέλους τους πολυπόθητους στόχους σας. Κάποιο ξαφνικό ταξίδι θα συμβάλει σημαντικά στην αύξηση των εισοδημάτων  σας. Η βελτίωση των συνεργασιών σας θα σας ανοίξει δρόμο για το μέλλον. Μιλήστε με άτομα που εμπιστεύεστε, εκφράστε τη γνώμη σας, δείξτε δυναμισμό και κάντε νέα ξεκινήματα που θα σας απογειώσουν στο άμεσο μέλλον. Την περίοδο αυτή θα έχετε την ευκαιρία να φέρετε εις πέρας πολλές καταστάσεις που σας δυσκολεύουν από το παρελθόν.

 

Αισθηματικά -Κοινωνικά

Τα άστρα με το ξεκίνημα του μήνα φροντίζουν ώστε η διάθεσή σας να είναι ανεβασμένη και θα εντυπωσιάσετε τους πάντες! Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Οι δεσμευμένοι φαίνεται ότι στο γάμο και στη σχέση σας δεν θα υπάρξουν δυσκολίες , εκτός από το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν μικροπροβλήματα σχετικά με κάποιο παιδί ή με πρόσωπα του άμεσου σας περιβάλλοντος. Ίσως προκύψουν κάποιες μικροδιαφορές, οι οποίες εάν ξεφύγουν από τον έλεγχο μπορεί και να οδηγήσουν σε διακοπή σχέσεων. Το  πλανητικό σκηνικό σιγά – σιγά θα ξεκαθαρίσει και θα νιώσετε σαν να έχετε βγει από το τούνελ. Τα άστρα  θα σας φέρουν γλυκύτητα και ηρεμία. Οι έρωτες κρατούν λίγο για τους αδέσμευτους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να το απολαύσετε με ένταση…  Ο έρωτας έρχεται όμως στην ζωή σας, κάντε του χώρο!! Θα απογειώσει την παρορμητική σας έκφραση και θα σας μεταμορφώσει. Αν δεν μπορείτε να αλλάξετε πρόσωπα και πράγματα στην ζωή σας, τα οποία σας έχουν κάνει να βαριέστε αυτό το διάστημα, κάντε αλλαγές αισθητικού επιπέδου στον χώρος σας.

 

 

   Σκορπιός

    Επαγγελματικά -Καριέρα 

Πολλές συζητήσεις θα κάνετε το μήνα Ιούλιο για τα προβλήματα που θα προκύψουν στον επαγγελματικό χώρο. Ο εκνευρισμός σας δεν έχει τα όριά του ! Έχετε κάνει μέχρι τώρα μεγαλεπήβολα σχέδια και για να τα υλοποιήσετε πρέπει να δουλέψετε περισσότερο μέχρι να φτάσετε στο σημείο που θέλετε.  Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα δείχνουν ότι θα πρέπει να αποφύγετε να εμπλέξετε συνεργασίες με συγγενικά σας πρόσωπα, γιατί θα υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις μεταξύ σας. Ακούστε την γνώμη τους αλλά κρατήστε τους σε απόσταση και πάρτε μόνοι σας τις αποφάσεις που πρέπει, αν δεν θέλετε να επεμβαίνουν συνεχώς στο έργο σας.  Στα οικονομικά σας προσπαθήστε να μην ξοδεύετε πολλά χρήματα, διότι έκτακτες δαπάνες θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό. Αν χειριστείτε τους οικονομικούς σας πόρους με σύνεση και πειθαρχία δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα.. Η δραστηριότητα σας στο χώρο της εργασίας ενδέχεται να σας αποζημιώσει, εισπράττοντας σημαντική ικανοποίηση, αν δείξετε το ζήλο και τις ικανότητες που περιμένουν από σας συνεργάτες και ψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Κινηθείτε δυναμικά και δεν θα χάσετε.

Αισθηματικά -Κοινωνικά

 

Πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις και υπερκινητικότητα γύρω από τα κοινωνικά δρώμενα θα σας εξαντλήσουν όλο το διάστημα μέχρι και τα μέσα του μήνα. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε διαφωνίες και μη δίνετε διαστάσεις στα ζητήματα που θα ενσκήπτουν.  Όσοι έχετε μόνιμο δεσμό προσέξτε την συμπεριφορά σας απέναντι στον σύντροφό σας και κυρίως, περιορίστε την κτητικότητα που σας διακρίνει.  Στην αντίθετη περίπτωση το τρένο θα αναχωρήσει και μάλιστα χωρίς εσάς.  Οι ελεύθεροι θα αναβιώσουν το παρελθόν με πρόσωπα να παρουσιάζονται ξαφνικά και πάλι στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν με ιδιαίτερο τρόπο, γιατί θα απαιτήσουν τον ρόλο που προ πολλού έχουν χάσει. Αγαπητοί αδέσμευτοι τα άστρα σας βοηθούν να βρείτε το ταίρι που σας ταιριάζει! Νέες γνωριμίες θα ευνοηθούν σημαντικά αυτό το μήνα. Προσέξτε όμως λίγο τη διατροφή σας. Τροφές πικάντικες και λιπαρές καλύτερα να τις αποφύγετε γιατί θα επιβαρύνουν σημαντικά το πεπτικό σας σύστημα και θα πάρετε περιττά κιλά.

 

 Τοξότης

Επαγγελματικά -Καριέρα 

 

Αν κάποιες επαγγελματικές σχέσεις αντιμετωπίζουν δυσκολίες, από τα μέσα Ιουλίου μπορείτε να καταλήξετε σε φιλικό διακανονισμό προς όφελος σας.  Χρειάζεται όμως προσοχή εξ αιτίας της μεγάλης νευρικότητας που θα επικρατεί. Η υπερδραστηριότητα και η σπασμωδικότητα μπορεί να επηρεάσει έντονα τη διάθεση και την υγεία σας Η καριέρα σας προς το τέλος του μήνα θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο, με μια δημιουργικότητα που θα σας αποδώσει μελλοντικά. Χαλαρώστε με λίγη ψυχαγωγία, διότι τα πράγματα είναι καλά και τα οικονομικά πολλών ενδέχεται να γνωρίσουν μια τεράστια αλλαγή. Τολμήστε νέα ξεκινήματα με την υποστήριξη υψηλά ιστάμενων προσώπων. Το πλανητικό σκηνικό θα σας κάνει να χαλαρώσετε και να γυρίσετε την πλάτη στα προβλήματα. Μην τα αγνοήσετε τελείως όμως. Αλλάξετε την καθημερινότητα σας και ρίξτε το έξω, διότι το τελευταίο διάστημα έχετε πέσει πολύ ψυχολογικά. Κάντε μια προσπάθεια συμφιλίωσης με τους συνεργάτες σας και μην επιμένετε στις απόψεις σας δημιουργώντας αντιπαραθέσεις και λογομαχίες. Επεξεργαστείτε καλά τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μην είστε απαισιόδοξοι εξαιτίας της ανασφάλειας που νιώθετε.

 

Αισθηματικά -Κοινωνικά

 

Το άστρα σας δίνουν την δυνατότητα να αναθερμάνετε σχέσεις και δεσμούς από το παρελθόν. Μην κολακευτείτε όμως από την προσοχή που θα προσελκύσετε και αμελήσετε τον σύντροφος σας, εκτός και αν η παρούσα σχέση σας έχει φθαρεί σημαντικά.  Εάν παρόλα αυτά ενδώσετε σε εφήμερους έρωτες, πάρτε σοβαρές προφυλάξεις, γιατί εύκολα θα ξεσκεπαστείτε από τον σύντροφό σας.  Κατά τη διάρκεια της οπισθοδρόμησης του Ποσειδώνα, μπορεί να υπάρχουν ορισμένες αμφιβολίες που θα μπερδεύουν τα πραγματικά και την κρίση σας για το ταίρι σας. Θα πρέπει να αποφύγετε  να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε, ακόμη και αν τα προβλήματα που βιώνετε δείχνουν να διογκώνονται. Αυτή τη περίοδο πολλά πράγματα φαίνονται δυσκολότερα από όσο πραγματικά είναι. Εσείς που είστε μόνοι θα έχετε την εύνοια της τύχης στην αναζήτηση συντρόφου. Κάποιοι θα ερωτευτείτε κεραυνοβόλα, κάποιοι θα ζήσετε μια ερωτικά έντονη περίοδο, ενώ κάποιοι άλλοι ενδεχομένως να εμπλακείτε σε μια παράνομη σχέση. Εξετάστε τα πράγματα με ρεαλισμό και πάρτε σοβαρές αποφάσεις.

 

 

   Αιγόκερως

Επαγγελματικά -Καριέρα 

 

Κατά τη φάση οπισθοδρόμησης του Ποσειδώνα μπορεί να αισθανθείτε το υποσυνείδητό σας να δουλεύει ανεξέλεγκτα και να παράγει ουτοπικές εικόνες και γεγονότα, φορτισμένα από την πίεση και τις εντάσεις που βιώσατε το τελευταίο διάστημα. Παράλληλο όμως θα διαπιστώσετε ότι η προσοχή σας αποσπάται εύκολα και αντιμετωπίζετε δυσκολίες συγκέντρωσης. Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα σας έχουν πιέσει τελευταία από τους προηγούμενους μήνες. Θετικές εξελίξεις προβλέπονται από συνεργασίες όπου έχετε ρίξει το βάρος σας τον τελευταίο καιρό. Καθώς οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες καλυτερεύουν, μπορείτε να υπολογίζετε τώρα στην στήριξη τους για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Στα οικονομικά σας φερθείτε με σύνεση στο χειρισμό των χρημάτων σας και μην κάνετε καταχρήσεις για να μπορέσετε να υλοποιήσετε κάποια σχέδια που έχετε εκπονήσει. Οργανώστε τα πλάνο σας για να κινηθείτε προγραμματισμένα και μετριάστε το άγχος σας.

 

Αισθηματικά -Κοινωνικά

 

Αρχίζει μια περίοδος που ευνοεί την απόκτηση απογόνων που θα φέρει ευτυχία στην οικογενειακή σας εστία! Παρόλα αυτά, το πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας φέρει μελαγχολική διάθεση και τριβές στις σχέσεις σας. Στα ερωτικά, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα έχετε την τάση να υποκύψετε σε κάποιους πειρασμούς που θα παρουσιαστούν στο δρόμο σας. Καλό είναι να έχετε στο νου σας, ότι τίποτα δεν μένει για πολύ καιρό κρυφό! Θα έχετε άσχημα ξεμπερδέματα, γιατί θα πληγώσετε ανθρώπους που δεν σας φταίνε καθόλου. Στους ελεύθερους του ζωδίου θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον, για αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν μπορείτε καλύτερα.  Αν και η αισθηματική σας ζωή δεν ήταν ότι καλύτερο τον τελευταίο καιρό, μην αφήνετε την απογοήτευση να σας κυριεύσει. Ένα νέο ειδύλλιο θα σας κάνει ενδεχομένως να σκεφτείτε το γάμο, αν και στο παρελθόν το θέμα αυτό δεν σας απασχολούσε καθόλου. Αφιερώστε όμως πέρα και πάνω από όλα τα άλλα κάποιο δημιουργικό χρόνο και στον εαυτό σας. Τον έχετε ανάγκη…

 

 

Υδροχόος

Επαγγελματικά -Καριέρα 

 

Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης του μυστηρίου, θα εξακολουθήσει να κατέχει τον τομέα του εισοδήματος, τα κέρδη και θα παραμείνει σε αυτόν τον τομέα για πολλά χρόνια. Κατά τη διάρκεια δε της ανάδρομης πορείας του η διαίσθησή σας μπορεί να ελαττωθεί αισθητά και θα είναι σαν να κινείστε με χαλασμένη πυξίδα! Παρόλα αυτά, ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της ουτοπίας, μπορεί να σας χαρίσει έμπνευση με την αχαλίνωτη φαντασία που θα σας προικίσει όσο θα σας επηρεάζει. Είναι καλή εποχή για δημιουργική ενασχόληση με τις καλές τέχνες που μπορείτε από δραστηριότητα χαλάρωσης να την μετατρέψετε σε κύρια επαγγελματική ασχολία και πηγή εισοδήματος. Το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί γύρω από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, όπου θα υπάρξουν αρκετές διαφοροποιήσεις. Θα υπάρξουν προϋποθέσεις να έρθετε πιο κοντά με κάποια άτομα, αλλά και σε αντιπαράθεση με κάποια άλλα.  Στα οικονομικά σας θα πρέπει να φροντίστε αν οργανωθείτε καλύτερα μια και έχετε την τάση να ξεφεύγετε από τον προϋπολογισμό σας.  Προβλέπεται επίσης ότι θα εισπράξετε κάποια χρήματα που περιμένατε, αλλά μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα. Δεν είναι η εποχή για νέα ανοίγματα…

 

Αισθηματικά -Κοινωνικά

 

Τα άστρα θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας αυτό τον μήνα. Προσέξτε όσοι έχετε μόνιμο δεσμό πως συμπεριφέρεστε στο έτερο ήμισυ σας και μην αφήνετε την ζήλια να σας κυριέψει, αν θέλετε η σχέση αυτή να κρατήσει και να παραμείνει υγιής διαφορετικά το έχετε χάσει το παιχνίδι. Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα δείχνουν ότι θα σας προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σας και κάπου μπορεί να σας κουράσει με τις ψυχολογικές μεταπτώσεις του. Εάν σας ενδιαφέρει να διατηρήσετε την σχέση αυτή, αφιερώστε του χρόνο και βοηθήστε τον να ισορροπήσει και πάλι.

Στους ελεύθερους, επιστροφές από το παρελθόν θα σας απασχολήσουν, μια και θα εμφανιστούν ξαφνικά σαν να μην μεσολάβησε ούτε μια μέρα.

Αλλά και νέα άτομα θα σας πλησιάσουν και ο ερωτισμός σας θα εκτοξευτεί!!!  Θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές, γι αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε!

 

 Ιχθύες

Επαγγελματικά -Καριέρα 

Είναι η ιδανική εποχή να εκφραστείτε με όλα τα εκφραστικά σας μέσα και να εξωτερικεύσετε τον ψυχικό σας κόσμο μέσα από νέους δημιουργικούς δρόμους. Κάποιοι θα βρουν καταφύγιο στην ποίηση και στην λογοτεχνία, κάποιοι θα εκφραστούν μέσα από τις εικαστικές τέχνες, κάποιοι άλλοι θα ολοκληρωθούν μέσα από το θέατρο. Είναι μια περίοδος πνευματικής αφύπνισης αλλά και ουτοπίας. Προσπαθήστε να μείνετε κατά το δυνατό προσγειωμένοι, να προγραμματίσετε συνειδητά τα επόμενα σας βήματα και να θέσετε στέρεα θεμέλια για τις αλλαγές που έρχονται στην ζωή σας. Ευκαιρίες θα σας χτυπήσουν την πόρτα, από εσάς εξαρτάται όμως εάν θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα στην ζωή σας. Συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε και μην κάνετε σπασμωδικές νικήσεις. Πέρα όμως από τις ψυχικές σας ανησυχίες, θα έχετε μια αρκετά έντονη κοινωνική ζωή.  Δεν αποκλείονται κάποιες έριδες, κρατήστε όμως την ψυχραιμία σας και θα γαληνέψουν τα νερά και πάλι. Οικονομικά έχετε την τάση να ξεφεύγετε, δεν είναι όμως μια καλή περίοδος για κάτι τέτοιο. Κινδυνεύετε να εκτεθείτε εάν δεν ακολουθήσετε ένα αυστηρό πρόγραμμα εσόδων – εξόδων.

 

Αισθηματικά -Κοινωνικά

 

Προσέξτε ιδιαίτερα αυτόν τον μήνα μην παρασυρθείτε από υποσχέσεις! Οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας και μέσα από την ειλικρινή επικοινωνία θα πλησιάσετε περισσότερο το σύντροφο σας. Μια εναλλαγή θα βάλει σε νέα βάση την σχέση σας και θα της δώσει νέα πνοή. Θα απολαύσετε εκ νέου όμορφες ερωτικές στιγμές γεμάτες τρυφερότητα και πάθος. Όσο για τους αδέσμευτους, οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και σας ταλαιπωρούν με ερωτήματα και αμφιβολίες. Είστε έτοιμοι για πισωγυρίσματα, μην το κάνετε όμως πριν σιγουρευτείτε ότι αυτό είναι το καλύτερο για σας στην παρούσα φάση. Ζήσατε πολύ έντονα τον τελευταίο καιρό και ήρθε η στιγμή να ρίξετε λίγο τους ξέφρενους ρυθμούς και επενδύστε πιο ποιοτικά τον ελεύθερο σας χρόνο. Άλλωστε το συνεχές ξενύχτη μόνο κακό έκανε στην ψυχολογία σας. Μέσα από την ηρεμία θα μπορέσετε να προσεγγίσετε με μεγαλύτερο ρεαλισμό τους συνανθρώπους σας και θα δείτε πιο καθαρά τι παίζεται γύρω σας.

 

Δείτε επίσης: Η αριθμολογία του έρωτα.Tι αποκαλύπτει η αριθμολογία, για τον τρόπο που αγαπάς.

Πηγή:  astrologos.gr