ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ MINIONS ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙΣ

294

Καινούργια ταινία  Minions μην την χάσεις!

Στο   Staxtopouta όχι απλά τα αγαπάμε τα  Minions   τα λατρεύουμε! Περιμέναμε πως και πως την νέα ταινία και επιτέλους ήρθε. Τι γίνεται όμως με την αγαπημένης μας παρέα;

Οι Κέβιν, Στιούαρτ και Μπομπ είναι τα τρία Μίνιονς που φεύγουν από την παγωμένη σπηλιά όπου έχει καταφύγει η «φυλή» τους, αναζητώντας τον απόλυτο κακό, τον οποίο θέλουν να υπηρετήσουν τυφλά. Καταλήγουν στο Λονδίνο των ’60s βοηθοί της αδίστακτης Σκάρλετ Όβερκιλ, η οποία σκοπεύει να στεφθεί νέα βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας. Το spin off του «Εγώ, ο Απαισιότατος» διαθέτει απολαυστικούς πρωταγωνιστές, μερικές πολύ αστείες στιγμές, αλλά προσχηματικό σενάριο κι ένα χιούμορ που στοχεύει ξεκάθαρα στο ανήλικο κοινό.

Μία από τις πιο επιτυχημένες ιδέες του σύγχρονου animation, η δημιουργία των μικροσκοπικών, σχεδόν βουβών και αφελών μέχρι­ βλακείας κατακίτρινων βοηθών του ιδιοφυούς κακού Γκρου στο «Εγώ, ο Απαισιότατος», δικαιώνεται τώρα με τον πανηγυρικότερο τρόπο. Αφού τα αστεία πλασματάκια κατέκτησαν πρώτα το διαδίκτυο με μια σειρά viral μικρού μήκους και κατόπιν έκλεψαν την παράσταση στο χρυσοφόρο σίκουελ του «Απαισιότατου», αποφάσισαν –πολύ λογικά– να δοκιμάσουν μόνα τους την τύχη τους στη μεγάλη οθόνη. Δεν ζορίστηκαν πολύ, καθώς η πρώτη μεγάλου μήκους περιπέτειά τους μετρά έσοδα 1,12 δισ. δολαρίων χωρίς να έχει κλείσει ακόμη το κινηματογραφικό ταμείο της!

013


Το γιγάντιο σουξέ της ταινίας τους δεν σημαίνει, βέβαια, πως αυτή­ καταφέρνει να πρωτοτυπήσει ή να μας αιφνιδιάσει στο παραμικρό. Ξεκινά από μια έξυπνη ιδέα, τη δια­χρονική προσπάθεια των Μίνιονς να βρουν τον απόλυτο κακό και να τον υπηρετήσουν, η οποία έπειτα από απανωτές αποτυχίες θα τους απομονώσει επί δεκαετίες σε μια μακρινή, παγωμένη σπηλιά. Η ανάγκη να βρουν καινούργιο αφέντη, μαζί και νόημα στη ζωή τους, είναι πλέον επιτακτική, οπότε τρία γενναία Μίνιονς ξεκινούν το μεγάλο ταξίδι για την αναζήτηση του σατανικότερου κακού. Θα καταλήξουν στο Λονδίνο των ’60s βοηθοί της αδίστακτης Σκάρλετ Όβερκιλ, η οποία σκοπεύει να στεφθεί νέα βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας.

Δείτε επίσης:Δείτε πρώτη το τρέιλερ  της νέας ταινίας του Παπακαλιάτη