10 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

thelei sxesi

10    SOS Τρόποι να τον κάνεις να θέλει σχέση μαζί σου.

Έχετε βγει κάποιες φορές κι αναρωτιέσαι αν έχεις σχέση μαζί του ή όχι; Έχει να σε πάρει 3 μέρες τηλέφωνο και τα νεύρα σου έχουν γίνει τσατάλια… Ζεις αγκαλιά με το κινητό και είσαι online στο facebook, στο viber, στο skype περιμένοντας σήμα του…

xiliometra

Κι ενώ σκέφτεσαι να επικοινωνήσεις εσύ,  συνειδητοποιείς ότι τελευταία μόνο εσύ τον παίρνεις τηλέφωνο.

Ήρθε η ώρα να δράσεις για να τον κάνεις να θέλει σχέση μαζί σου.

 1ον (και βασικότερο) Σταμάτα να τον παίρνεις τηλέφωνο 5 φορές τη μέρα. Αστον να σε χάσει λίγο και να σε ψάξει αυτός.

2ον Βγες  τώρα από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν σε βλέπει συνέχεια online νιώθει ότι είσαι κατά κάποιον τρόπο διαθέσιμη.

3ον Διατήρησε λίγο μυστήριο. Μην του αναλύεις ακόμα όλη τη ζωή σου, (που πήγαινες διακοπές στο δημοτικό κλπ). Ας τον να αναρωτιέται για σένα και να θέλει να σε ανακαλύψει σιγά σιγά.

thelw

4ον Όταν σου προτείνει έξοδο μην λες πάντα ναι. Δείξτου ότι δεν είναι ακόμα η πρώτη σου προτεραιότητα κι ότι έχεις τη δική σου ζωή. (κι εδώ που τα λέμε καλό είναι να διατηρήσεις και την δική σου προσωπική ζωή.)

5ον Μην του δίνεις αναφορά μέχρι και τι έφαγες για βραδινό. Ας μην ξέρει τι κάνεις όλη μέρα. Αστον να  ζηλεύει και λίγο και να αναρωτιέται που είσαι και τι κάνεις.

6ον Μην τον καλείς ποτέ να βγείτε με τους φίλους σου, την ξαδέρφη σου και προς θεού μη γνωρίσει τη μαμά σου. Έτσι θα καταλάβει ότι μόνο αν είστε σε σχέση θα διεισδύσει στο φιλικό και συγγενικό σου περιβάλλον.

7ον  Μην τον ανακρίνεις, ούτε  να ρωτάς τι έκανε τη μέρα του. Ρώτα απλά αν ήταν καλή. (μην είσαι και αγενής τελείως). Δύο τα καλά: πρώτον θα του αρέσει που δεν τον ελέγχεις και δεύτερον δεν θα του αρέσει που δεν τον ελέγχεις καθόλου.

8ον Μην αρχίσεις αμέσως  να του μαγειρεύεις, να του πλένεις κλπ. Και εννοείται στο σπίτι του μη σηκώσεις ούτε ποτήρι. Να καταλάβει ότι δεν μπορεί να έχει τα καλά μιας σχέσης χωρίς να έχει σχέση.

9ον Μην κοιμάσαι σπίτι του συνέχεια και όταν είναι σπίτι σου προφασίσου κάτι για να μην κοιμηθεί εκεί. Αυτό θα τον κάνει να το δει σαν πρόκληση να σε κάνει να θέλεις να κοιμάστε αγκαλιά.

10ον Μην περνάς άπειρες ώρες μαζί του όταν βγαίνετε και μην κάνεις σεξ κάθε φορά που θα βρεθείτε. (έτσι θα δεις κι άμα σε θέλει μόνο για σεξ).

Δείτε επίσης: 5 +1 κόλπα για να του γίνεις έμμονη ιδέα.

                         Στο παίζει δύσκολος; Κάντον να σε κυνηγήσει.

Staxtopouta