8 ΨΕΜΑΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑΝΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

tainies staxtopouta

Τα 8 «ψεματάκια» των ρομαντικών κομεντί  που δεν ισχύουν στις σχέσεις μας

Έρχονται ώρες που χουχουλιάζεις στον καναπέ και, αφού βολέψεις την κουβέρτα, πατάς το Play μιας αγαπημένης ρομαντικής κομεντί. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να πάθεις είναι να ταυτιστείς με τους πρωταγωνιστές και να κάνεις έναν βολικό μεν, μα ουτοπικό δε, αντικατοπτρισμό στη δική σου πραγματικότητα.

Η αξία της ελαφρότητας είναι αναμφισβήτητη και η θέαση γλυκόπικρων ταινιών με ευτυχέστατο κατά κύριο λόγο τέλος, μόνο ένα ευχάριστο και ανάλαφρο 2ωρο μπορούν να μας προσφέρουν, ας το δεχτούμε. Για να είμαστε όμως ειλικρινείς, άλλοι περισσότερο κι άλλοι λιγότερο, έχουμε επιτρέψει στις ταινίες του είδους να εγκληματήσουν κατά της καρδιάς και των σχέσεών μας. Και ιδού οι κόκκινες γραμμές και τα ψέματα που μεθοδευμένα μας είπε η βιομηχανία των ρομαντικών κομεντί.

1.Η απιστία δεν είναι πάντα κολάσιμη και πολλές φορές είναι ο μόνος τρόπος για να φύγεις από έναν γάμο που δεν σε χωράει πια. Μπορεί η Meg Ryan να το εφάρμοσε με επιτυχία στο «You’ve Got Mail» μα δεν είναι τόσο oriented οι δράσεις μας στην real life και δεν μπορούν πάντα να μας οδηγήσουν στην αγκαλιά του επόμενου σωστού και τέλειου.

2.Ο σωματοφύλακας ή ο βιβλιοπώλης δεν είναι πιθανότατα οι πρώτες επιλογές των star. Πάντα ο κανόνας ζει μέσα από τις εξαιρέσεις του, αλλά μην περιμένεις πως είναι πολύ πιθανό να σε συναντήσει το όνειρο σε καφετέρια των Πετραλώνων.

3.Τα σχολικά φλερτ μπορούν να αναζωπυρωθούν ξανά μετά από 20 χρόνια και να φτιάξουν το ιδανικό ζευγάρι. Οι τυχαίες συναντήσεις που συνήθως έχουμε με παλιούς συμμαθητές, είναι αυτές που ευχόμαστε να μην είχαν συμβεί. Ή είναι παντρεμένοι, με κοιλιά και φαλάκρα ή είναι κλασικές περιπτώσεις που ξεκινάν ένα πιεστικό και άκομψο φλερτ από το οποίο ξεγλιστράς σαν χέλι.

4.Οι νύφες δεν το σκάνε τόσο εύκολα. Αν έχεις δεύτερη σκέψεις για το γάμο σου, καλό είναι να ακυρώσεις το event πριν φτάσουν οι πάντες στην εκκλησία περιμένοντας το ευτυχές ζευγάρι.

5.To τέλειο κρεβάτι δεν γίνεται πάντα με τον dreamy σύντροφο. Πολλές φορές ο άντρας της ζωής μας, δεν είναι απαραίτητα και το καλύτερο κρεβάτι της ζωής μας.

6.Ο πρώτος έρωτας σου είναι δύσκολο να είναι ο άντρας που θα παντρευείς και θα γεράσετε μαζί.

7.Το να του  κάνεις την ζωή και τα νεύρα σταντάλια να του έχεις πει ένα σορό ψέματα και αυτός να συνεχίζει να σε θέλει και να τρέχει από πίσω σου για να μην σε χάσει όπως στο   «How to lose a guy in 10 days» δεν είναι και τόσο πιθανό.

8.Μπορεί να τα φτιάξεις με τον καλύτερο σου φίλο αλλά δεν σημαίνει πως η σχέση σας θα είναι ιδανική και θα κρατήσει για πάντα. Το πιθανότερο σκηνικό είναι να χωρίσετε και να απομακρυνθείτε.

Δείτε επίσης: Τα μεγαλύτερα ψέματα που μας είπε η αγαπημένη σειρά!