ΣΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΝΤΟΝ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ

12540795_817413025035283_7364365201592086280_n

Στο παίζει δύσκολος; Καντον να σε κυνηγήσει.

Εσένα σ’αρέσει πολύ κι εκείνος ενώ γενικά δείχνει ενδιαφέρον σ’έχει μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Τη μια μέρα δείχνει να του αρέσεις και την άλλη είναι τελείως αδιάφορος; Δυστυχώς έχει πέσει στην περίπτωση του άντρα που το παίζει δύσκολος. Κατά βάθος σε θέλει αλλά έχει βαλθεί να σε ταλαιπωρήσει. Μην ανησυχείς, με την κατάλληλη στρατηγική μπορείς να αναστρέψεις την κατάσταση και να τον κάνεις να σε κυνηγάει αυτός. Σου συγκεντρώσαμε 8 τρόπους που θα σε βοηθήσουν να τον κάνεις να σε θέλει σαν τρελός!
12042670_770095219767064_1266863352992002321_n
 
1# Μία σου και μία μου. Καρφί και πέταλο αυτός; Σκωτσέζικο ντους εσύ. Όταν εκείνος δείχνει ενδιαφέρον να είσαι εσύ ψιλό-αδιάφορη (μην το παρακάνεις όμως…). Όταν εκείνος είναι αδιάφορος θα δείχνεις ενδιαφέρον. Έτσι θα τον μπερδέψεις τελείως, θα τον ψήσεις και θα τον κάνεις να περνάει τις μέρες και τις νύχτες σου αναρωτώμενος αν τον γουστάρεις.
2# Ανέβαλλε του ένα ραντεβού την τελευταία στιγμή με μια αόριστη δικαιολογία του τύπου «έχω δουλειά». Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να καψουρέψεις κάποιον ιδίως αν αφήσεις τελείως αόριστο το πότε θα βρεθείτε τελικά. Να είσαι σίγουρη ότι την άλλη μέρα θα σε πάρει τηλέφωνο για νέο ραντεβού.
3# Εξαφανίσου τελείως από τα κοινωνικά δίκτυα, facebook, twitter κτλ. Όταν περνάς όλο το 24ωρο online το μόνο που καταφέρνεις είναι να σε θεωρεί συνέχεια διαθέσιμη. Το ίδιο κι αν ποστάρεις κάθε 10 λεπτά που είσαι και με ποιον. Σκέψου έξυπνα κι εξαφανίσου για λίγες μέρες. Εγγυημένο! Θα αναρωτιέται που είσαι και τι κάνεις και γιατί δεν μπαίνεις καθόλου. Και το κόλπο με τις φωτογραφίες με αντρική παρέα δεν πιάνει πια. Αν ήσουν όντως με κάποιον στα σιροπιάσματα θα σε ενδιέφερε να ποστάρεις φωτογραφία;
4# Όταν σου προτείνει να βγείτε, πρότεινε του να βγείτε με παρέα. Κι εννοείται όταν βγείτε μίλα κι ασχολήσου περισσότερο με τους κοινούς σας φίλους παρά με αυτόν. Θα τον κάνεις να θέλει να σε ξεμοναχιάσει με κάθε τρόπο.
5# Στο ραντεβού σας φίλα τον αλλά μην προχωρήσεις περισσότερο. Δύσκολος αυτός; Δύσκολη κι εσύ. Είναι πολύ κλασική στρατηγική αλλά πιάνει πάντα. Όταν είσαι δύσκολη ο άντρας εγγυημένα θα σε κυνηγήσει.
6# Όταν σε παίρνει για να βρεθείτε ποτέ να μην συμφωνείς για τη μέρα που σου προτείνει. Να του λες ότι έχεις κανονίσει με φίλους και να προτείνεις άλλη μέρα. Οι άντρες καψουρεύονται όταν νιώθουν ότι δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα.
7# Μην απαντάς σε όλα τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματά του. Αν πχ σου στείλει μήνυμα για καλημέρα απάντησε του το βράδυ. Τον ενδιάμεσο χρόνο που θα περιμένει απάντηση θα σε σκέφτεται συνέχεια! Ιδίως αν ένα βράδυ κλείσεις το κινητό σου!
8# Άφησε να πλανάται μυστήριο γύρω από τη ζωή σου, το πότε βγαίνεις και με ποιον. Δεν έχει νόημα να του διηγείσαι τι έκανες όλες τις μέρες που δεν βρεθήκατε. Πες αόριστα «πήγα σινεμά». Θα τον κάνεις να σκέφτεται με ποιον και να ζηλέψει.
                         Καντον να σε σκέπτεται όλη μέρα.