ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΡΕΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ

 

panselinos-620x320

 

Πώς θα επιρεαστούν τα ζώδια από την Πανσέληνο στις 20 Ιουνίου;

Στις 20 Ιουνίου 2016, ώρα Ελλάδας 13:02, γίνεται η δεύτερη Πανσέληνος στις 29ο 32΄ του Τοξότη και έχει επιρροή +/- 7 ημέρες. Κυρίως επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια που έχετε γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

 


Πανσέληνος στον Τοξότη

 

Ο Τοξότης συμβολίζει την πίστη, τις πεποιθήσεις και την επέκταση της συνείδησης. Μας βοηθά να φτάσουμε σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνειδητότητας και να ελέγξουμε τις παλιές μας αντιλήψεις, για να δούμε αν μπλοκάρουν το δρόμο μας ή μας είναι ακόμα χρήσιμες. Όταν μαθαίνουμε τα μαθήματά μας στη ζωή, τείνουμε να μην τα επαναλάβουμε. Θα πρέπει να σταματήσουμε να κατηγορούμε τους άλλους για τον πόνο μας και να αναλάβουμε την ευθύνη των πράξεων μας, γιατί μόνο έτσι θα επουλωθούν οι πληγές μας, καθώς και να συνειδητοποιήσουμε ότι προτού απαιτήσουμε κάτι από τους άλλους, θα πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο συμπεριφοράς μας. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τι είναι αυτό που χρειαζόμαστε, τι μας λείπει, τι θέλουμε και πώς θα διαδώσουμε τις πληροφορίες που έχουμε ήδη συγκεντρώσει. Επίσης, θα πρέπει να μοιραστούμε τις γνώσεις μας, να βγούμε πέρα από το άμεσο περιβάλλον μας, ώστε να διανύσουμε μεγάλες αποστάσεις, να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να γνωρίσουμε ανθρώπους που προέρχονται από εντελώς διαφορετικό κοινωνικό υπόβαθρο από το δικό μας, να απελευθερωθούμε από τους περιορισμούς της λογικής, έτσι ώστε να μπορούμε να ανοίξουμε το μυαλό μας και να υιοθετήσουμε νέες πεποιθήσεις.

12038487_768737206569532_2994532318613168401_n

 

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή αυτής της Πανσελήνου στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

ΚΡΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, εξερευνάτε τον κόσμο γύρω σας ή θέλετε να μάθετε για νέους πολιτισμούς, ως έναν τρόπο για να γνωρίσετε τι υπάρχει γύρω σας. Ίσως κάνετε έναν νέο φίλο ή βρείτε μια νέα αγάπη, που ζει σε ένα μακρινό μέρος ή ακόμα και σε ξένη χώρα. Ίσως αλλάξετε τη φιλοσοφία της ζωής σας, απελευθερώνεστε από παλιά πρότυπα σκέψης που σας κρατούν κολλημένους στη στασιμότητα και την ανία. Κάνετε μεγαλεπήβολα όνειρα και έχετε μέσα σας την αισιοδοξία ότι θα πετύχετε. Νέες περιπέτειες δίνουν νόημα στη ζωή σας, ίσως κάνετε ένα μακρινό ταξίδι ή ακόμα και στο εξωτερικό που εμπλουτίζει τη ζωή σας με νέες εμπειρίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Πανσέληνο στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, κάνετε μια εσωτερική ενδοσκόπηση, τι πρέπει να κρατήσετε στη ζωή σας και τι να αφήσετε πίσω σας. απομακρύνετε τον πόνο του παρελθόντος, κι αυτό σας οδηγεί στη θεραπεία της ψυχής σας. Ξεφεύγετε από νοσηρές σχέσεις και καταστάσεις, νιώθετε ελεύθεροι συναισθηματικά και ψυχικά. Αισθάνεστε μεγαλύτερο συναισθηματικό δέσιμο με τον αγαπημένο σας και τα προσφιλή σας πρόσωπα, έχετε την τόλμη και τη δύναμη να μετασχηματίσετε προς το καλύτερο όλες τις σχέσεις σας. Αντιμετωπίζετε τις σκιές σας που ταλανίζουν καιρό την ψυχή σας. Και το πιο σημαντικό: έχετε τη δύναμη να αγαπήσετε τον εαυτό σας και να ανακαλύψετε τις κρυμμένες δυνατότητές σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, είστε χαρούμενοι, αισιόδοξοι και ειλικρινείς, μιλάτε τη δική σας αλήθεια, κι αυτό έλκει τους άλλους κοντά σας. Μπορεί να κάνετε μια νέα συνεργασία με κάποιον που θα ωφελήσει την επιχείρησή σας ή μια φιλία ή μια σημαντική ερωτική σχέση με κάποιον που ζει μακριά σας ή στο εξωτερικό. Ίσως σκέφτεστε τώρα περισσότερο τη συντροφικότητα, ακόμα και το γάμο, δεν θέλετε επιπόλαιες σχέσεις. Αν νιώθατε αγχωμένοι και πιεσμένοι στη σχέση σας ή σε μια συνεργασία σας, επαναφέρεται η ισορροπία στις σχέσεις σας. Έχετε τώρα μεγάλη ικανότητα αντίληψης και διόρασης, διπλωματία και ευελιξία και αυξημένη την αίσθηση της δικαιοσύνης στις ανθρώπινες σχέσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στον καθημερινό έκτο οίκο σας, αναλύετε και ανησυχείτε για την καθημερινή ρουτίνα σας και την εργασία σας. Ίσως έρθετε αντιμέτωποι με αυξημένες υποχρεώσεις στην εργασία σας ή εκνευριστείτε κάνοντας κάποιου είδους εξυπηρέτηση σε κάποιον που αναζητά τη βοήθειά σας. Κάποια αρνητικά ζητήματα στην εργασία σας επιλύονται ή αλλαγές που θα συμβούν αλλάζουν τη ρουτίνα σας και το καθημερινό πρόγραμμά σας. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να υιοθετήσετε υγιείς διατροφικές συνήθειες, να κάνετε δίαιτα, να πάτε σε ένα γυμναστήριο, να οργανώσετε την εργασία σας και τη ρουτίνα σας έτσι ώστε να αποβάλετε την πίεση και το άγχος.

 

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας προικίζει με άφθονο μαγνητισμό και γοητεία, όλα τα βλέμματα των θαυμαστών σας είναι στραμμένα πάνω σας. Εντυπωσιάζετε τον κόσμο γύρω σας με την αισιοδοξία και τη χαρούμενη διάθεσή σας, και τραβάτε την προσοχή χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η διασκέδαση και το φλερτ σας ανανεώνουν, νιώθετε πιο χαρούμενα και χαλαρά και κάνετε νέους φίλους ή βρίσκετε την αγάπη των ονείρων σας, ίσως σε άλλη πόλη από τη δική σας. Παίρνετε δημιουργικά ρίσκα, κινείστε σε ελίτ κοινωνικούς κύκλους, και με τη γενναιοδωρία σας ενισχύετε τους δεσμούς της αγάπης στη σχέση σας. Νιώθετε πιο κοντά συναισθηματικά στα παιδιά σας και τον αγαπημένο σας και ίσως κάνετε μαζί ένα μακρινό ταξίδι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σας περιμένουν χαρούμενες στιγμές στο σπίτι σας και με την οικογένειά σας. Ίσως αναζητάτε τη μοναξιά σας, ασχολείστε με το σπίτι σας και χαλαρώνετε με απαλή μουσική και φωτισμό. Μπορεί να σκεφτείτε να επεκτείνετε την οικογένειά σας με έναν νέο απόγονο ή απλά βρίσκεστε με χαμένους φίλους και συγγενείς που έχετε να συναντηθείτε καιρό. Ο οικογενειακός και φιλικός κύκλος σας, σας παρέχει σοφές συμβουλές και υποστήριξη, ίσως νιώσετε χαρά και ενθουσιασμό από μια προγραμματισμένη οικογενειακή συγκέντρωση ή έναν επισκέπτη που έρχεται από μακριά. Μπορεί επίσης να ανανεώσετε ή να καθαρίσετε το χώρο του σπιτιού σας, να συγκατοικήσετε με τον αγαπημένο σας ή απλά να απολαύσετε ένα οικείο δείπνο μόνο οι δυο σας.

ΖΥΓΟΣ

Με την Πανσέληνο στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, ο χαρούμενος και αισιόδοξος τρόπος επικοινωνίας σας φέρνει κοντά σας νέα άτομα, επεκτείνεται το κοινωνικό σας δίκτυο και αυξάνεται ο ρυθμός της ζωής σας. Είστε διαρκώς σε κίνηση και κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα που ίσως ζουν μακριά σας. Απροσδόκητες πληροφορίες και ειδήσεις κάνουν πιο χαρούμενη τη ζωή σας και μπορεί να σας οδηγήσουν σε μια νέα συνεργασία ή ερωτική σχέση. Έχετε μεγάλη έμπνευση και φαντασία, κάνετε χιούμορ και λέτε πολλές διασκεδαστικές ιστορίες, αγγίζετε τους άλλους με ένα συναισθηματικό τρόπο. Βελτιώνεται η επικοινωνία σας με τον αγαπημένο σας, τους γείτονές σας και τα αδέλφια σας, τώρα νιώθετε ότι εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, σκέφτεστε έντονα τα προσωπικά σας αποκτήματα, τη φιλοσοφία της ζωής σας και τις αξίες σας. Έχετε μεγαλεπήβολα όνειρα για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση και την διακαή επιθυμία να αξιοποιήσετε πλήρως τα φυσικά σας χαρίσματα και τις ικανότητές σας για να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Ίσως κλείσετε μια σημαντική οικονομική συμφωνία ή διευθετήσετε τα χρέη σας ή κάνετε κάποιες επενδύσεις. Τώρα έχετε περισσότερο ανάγκη την οικονομική και τη συναισθηματική σας ασφάλεια, αναζητάτε περισσότερη σταθερότητα στις σχέσεις σας και στη ζωή σας. Οποιαδήποτε ενέργεια κάνετε συνεπάγεται και αποδοχή των αξιών σας, οι άλλοι σας εκτιμούν για τη μοναδική προσωπικότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Πανσέληνο στο πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας, έρχεται στο προσκήνιο η φιλοσοφική και ενθουσιώδης πλευρά της προσωπικότητάς σας, προβάλετε τα επιτεύγματά σας και τα χαρίσματά σας και αναγνωρίζεστε. Μπορεί κάποιος ή κάτι που δεν εξυπηρετεί την ανάπτυξή σας, να φύγει από τη ζωή σας κι αυτό έχει αντίκτυπο σε ολόκληρη τη ζωή σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους (ερωτικές και επαγγελματικές) βελτιώνονται, αν ήταν τεταμένες, καθώς τώρα έχετε συγκαταβατική και υποχωρητική διάθεση. Τώρα θέλετε να υπάρχει νόημα και ουσία στη ζωή σας, βάζετε την προσωπική σας σφραγίδα στη σταδιοδρομία σας, εκπέμπετε εμπιστοσύνη στον αγαπημένο σας και τους γύρω σας. Με την αισιόδοξη και χαρούμενη φύση σας μπορείτε να πάρετε ό, τι θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Πανσέληνο στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, ίσως αναρωτηθείτε για τα ενδόμυχα κίνητρα κάποιου προσώπου και αναλογίζεστε τι ρόλο παίξατε σε μια σχέση, βλέπετε ότι ίσως ήσασταν θύμα και κατανοείτε τα λάθη σας. Κάποια συναισθήματα που βρίσκονται εδώ και καιρό κάτω από την επιφάνεια είναι πιθανόν να εκραγούν, νιώθετε ότι θέλετε να απελευθερωθείτε και να μην ξαναγυρίσετε πίσω ποτέ. Μπορεί επίσης να έρθετε αντιμέτωποι με βαθιά θαμμένες και ριζωμένες αρνητικές αναμνήσεις που σας δημιουργούν έντονα συναισθήματα και εσωτερικές συγκρούσεις. Αφού περάσετε από τις Συμπληγάδες, τελικά θα νιώσετε λυτρωμένοι και ήρεμοι. Ίσως τώρα θελήσετε να εξερευνήσετε τον πνευματικό κόσμο ή ακόμα και τα μυστήρια του σύμπαντος, θα αποκαλύψετε πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Πανσέληνο στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, περιβάλλεστε από γενναιόδωρους, ζωντανούς και χαρούμενους ανθρώπους, η πρωτότυπη και εκκεντρική πλευρά σας δεν αφήνει αδιάφορους τους άλλους. Έχετε τώρα πρωτότυπες ιδέες στην επίλυση των προβλημάτων σας και προβάλετε τις καινοτόμες ιδέες σας. Μπορεί να συναντήσετε άτομα από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας και να μιλήσετε για νέες φιλοσοφίες πράγμα το οποίο διευρύνει τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας. Μπορεί επίσης να βρεθείτε με φίλους που έχετε να συναντήσετε καιρό. Συμμετέχετε σε άφθονες κοινωνικές εκδηλώσεις, για διασκέδαση ή για την έναρξη ενός νέου εγχειρήματος.

ΙΧΘΥΣ

Με την Πανσέληνο στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, έχετε μεγαλεπήβολους στόχους για την επαγγελματική σας ζωή, σκέφτεστε τη φήμη και τα μεγαλεία, θέλετε να διευρύνετε το έργο σας. Νέες επεκτατικές ιδέες στην καριέρα σας θα μπορούσαν να σας απογειώσουν ή ακόμα μπορεί να σας πάνε σε μια άλλη πόλη ή ένα άλλο μέρος του κόσμου. Αν έχετε επιχείρηση, θα την βελτιώσετε ή θα την επεκτείνετε σε άλλη πόλη. Κάνετε οτιδήποτε προκειμένου η δουλειά σας να εναρμονίζεται με τις πεποιθήσεις σας και αγωνίζεστε για να είστε πιο αποδοτικοί και παραγωγικοί. Ίσως ακόμη θελήσετε να αλλάξετε εργασία ή τις τρέχουσες συνθήκες στην εργασία σας. Προσέξτε τις σχέσεις σας με τις αρχές και τα άτομα εξουσίας, καθώς τώρα γίνεστε περισσότερο αδιάλλακτοι.

 

Δείτε επίσης: 10 Κινήσεις για να τον γοητεύσεις με την προσωπικότητα σου

Πηγή