5 ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ;

exases

5 Κινήσεις «ματ» για να σε θέλει σαν τρελός!

Το έχουμε πει πολλές φορές: Οι σχέσεις πλέον, μπορεί να δείχνουν εύκολες και απλές αλλά καλώς ή κακώς δεν είναι! Μπερδεμένα σημάδια, social media και εγωισμός, μπαίνουν συνήθως στην μέση, με αποτέλεσμα ο κόσμος να έχει γεμίσει ευαίσθητες, ρομαντικές και… μοναχικές ψυχούλες γεμάτε προβλήματα .

Και να τα γράμματα στην Staxtopouta και να οι ερωτήσεις :Γιατί δεν τηλεφωνεί    Staxtopouta μου ;  Με θέλει άραγε θα ξαναγυρίσει  Staxtopouta μου;

 

Και εγώ άντε και σας απαντάω εσείς όμως είστε έτοιμες να δείτε που κάνατε το λάθος και γιατί επενδύσατε πάλι σε λάθος άτομα;

Για όλες εσάς που επιτέλους βρέθηκε ή ξανά επανήλθε ο άνθρωπος που θέλετε  σας έχω  5 κινησούλες ματ-δοκιμασμένες-για να τον κάνεις τρελό και παλαβό για σένα.  Χωρίς μετά τα παρατράγουδα το εξαφανίζομαι και που με είδες που με ξέρεις.

Πάμε να τα δούμε;
1. Επικοινωνία ώρα μηδέν: Το καλό με τα smartphones είναι ότι αν θέλεις να βρεις κάποιον, σίγουρα θα το καταφέρεις. Οπότε και τον αριθμό του να μην έχεις, είναι σχετικά αδιάφορο, γιατί τρόπο επικοινωνίας θα βρεις. Το μυστικό λοιπόν στην προκειμένη, είναι να του στείλεις το μήνυμα το απρόσμενο και το ξαφνικό. Αφορμή συγκεκριμένη δε χρειάζεσαι γιατί το θέμα είναι να καταλάβει ότι τον θέλεις. Μπορείς να τον ρωτήσεις ένα απλό «Τι κάνεις», μέχρι να του πεις το πιο άσχετο και άκυρο πράγμα που θα σου έρθει στο μυαλό.  Στο  Facebook τσεκάρεις τα ενδιαφέροντα  του και τον ρωτάς κάτι για την σειρά που βλέπει  . Το σημαντικό είναι να είστε σε επικοινωνία!Στο κάτω κάτω, είναι μόνο ένα μήνυμα . Στείλτο βρε κορίτσι μου γιατί καιγόμαστε. Από την απάντηση του θα καταλάβεις πολλά. Αν θέλει επικοινωνία ή σε αποφεύγει διακριτικά. Αν δεις πως σε αποφεύγει τότε διακριτικά  το ρίχνεις στο φιλικό και κάνεις άλλες κινήσεις στρατηγικής γιατί παίζει να είναι δεσμευμένος .

Σ’αρέσει πολύ αλλά είναι δεσμευμένος; Δες τι να κάνεις.

 

2. Παίζει και το ντύσιμο το ρόλο του: Γενικά να ξέρεις ότι στους άντρες δεν αρέσουν οι λατέρνες και οι γυναίκες που δείχνουν ότι έχουν σπαταλήσει ώρες μπροστά στον καθρέφτη, ακόμα κι αν όντως το έχουν κάνει! Με λίγα λόγια, φρόντισε όποτε ξέρεις ότι θα τον δεις, να τονίσεις τα δυνατά σου σημεία, χωρίς να είσαι υπερβολική ή προκλητική. Αν μάλιστα, έχει κάποια στιγμή αναφέρει, ότι του αρέσει κάτι πολύ συγκεκριμένο στο γυναικείο ντύσιμο, την επόμενη φορά όλως τυχαίως θα εμφανιστείς με αυτό ακριβώς  που το είχες στην ντουλάπα σου από καιρό!
3. Να είσαι cool: Προσοχή γιατί το coolness χρειάζεται ειδικό χειρισμό. Με λίγα λόγια, μην κάνεις σαν υστερική και προσπάθησε να χαλαρώσεις. Παρόλα αυτά, και η χαλαρότητα θέλει το μέτρο της γιατί υπάρχει πιθανότητα να δώσεις λάθος μήνυμα. Πες «ναι» αν σου προτείνει να πάτε για ποτό, αλλά πες ένα βροντερό «ΟΧΙ» αν η πρώτη σας συνάντηση θα είναι σπίτι του. Εκτός πια αν θέλεις μόνο σεξ. Σε περίπτωση όμως που είσαι και για κάτι παραπάνω, άσε τον άνετο και χαλαρό εαυτό σου στην άκρη και διεκδίκησε με τρόπο αυτά που θέλεις.
4. Ρίξε και κανένα χαμόγελο: Σημαντικό όσο κι αν κάποιες από εμάς το ξεχνάμε. Τώρα αλήθεια, το concept είμαι femme fatale, κοιτάζω τους πάντες λάγνα και ταυτόχρονα αυστηρά για να μη δίνω και θάρρος και η μοναδική μου επικοινωνία είναι όταν ζητήσω αναπτήρα για να ανάψω το τσιγάρο μου, είναι σέξι αλλά στο ΣΙΝΕΜΑ! Με λίγα λόγια, το χαμόγελο είναι βασικό, όπως επίσης και η προσιτή συμπεριφορά. Χαμογέλα καλέ του ανθρώπου, δε θα γίνει και η συντέλεια του κόσμου. Άσε που οι άντρες δεν μπορούν να αντισταθούν σε μία γελαστή και πρόσχαρη γυναίκα. Βρε λάμπουν τα μάτια σου όταν χαμογελάς, δεν στο έχουν πει;
5. Και μην ξεχνάς το βασικό: Mην κρέμεσαι από πάνω του και προσπάθησε να έχεις κοινωνική ζωή και να περνάς καλά ακόμα και όταν αυτός δεν είναι στην παρέα. Άσε που αν όντως σε θέλει, θα φροντίσει να είναι πάντα εκεί! Ή τουλάχιστον τις περισσότερες φορές.

 

 Δείτε επίσης: 10 Κινήσεις για να τον γοητεύσεις με την προσωπικότητα σου