ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ TO NEO TREND ΤΑ HOLOGRAPHIC NAILS

nails-staxtopouta

Το νέο κορυφαίο trend στο μανικιούρ είναι Holographic nails μάθε τα πάντα!

Μετά τα mirror nails, γνωστά ως metallic και τα stone nails, το νέο κορυφαίο trend στο μανικιούρ είναι τα holographic nails.

Πρόκειται για ένα μανικιούρ που είναι σούπερ λαμπερό, ιριδίζον και πρωτοποριακό.  Το αρνητικό σε αυτό το nail  trend είναι  ότι χρειάζεται ημιμόνιμο μανικιούρ για να πετύχεις το σωστό αποτέλεσμα. Θα αναρωτηθείτε φυσικά γιατί ;  Δυστυχώς    Staxtopoutes  μου για να επιτευχθεί  αυτός ο ιριδισμός στο φινίρισμα του δεν δημιουργείται βερνίκι, αλλά με μια λεπτόκοκκη ολογραφική σκόνη – πούδρα που απλώνεται με την βοήθεια ενός πινέλου μανικιούρ ή μακιγιάζ στο ημιμόνιμο μανικιούρ προτού αυτό ολοκληρωθεί.
Πιο συγκεκριμένα το τελικό ιριδίζον χρώμα που θα αποκτήσουν τα νύχια σας οφείλεται στο χρώμα που έχετε επιλέξει ως βάση για την ολογραφική σκόνη. Επομένως, αν επιλέξετε μια ροζ απόχρωση μανό ως βάση, το αποτέλεσμα θα είναι ένα ροζ ιριδίζον χρώμα, αν πάλι επιλέξετε μωβ βερνίκι, τότε θα πάρετε ένα υπέροχο μωβ holographic manicure. Η επιλογή είναι δική σας.
Αν τώρα σας φαίνεται υπερβολικό για όλα σας τα νυχάκια τότε  τα holographic nails μπορούν να αποτελέσουν απλώς στοιχεία του μανικιούρ σας σε ένα ή δυο  νύχια στο κάθε χέρι. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε αυτό το κορυφαίο trend σε ένα μέρος του ενός νυχιού σας, αφήνοντας το υπόλοιπο σε κανονικούς χρωματισμούς.  Πάμε να δούμε   Staxtopoutes μου άκρως εντυπωσιακά σχέδια και ένα Video που θα σας μάθει πολλά;

 

holographic-nails-14

holographic-nails-13

 

holographic-nails-02

 

holographic-nails-01 holographic-nails-03 holographic-nails-04 holographic-nails-09 holographic-nails-08 holographic-nails-06 holographic-nails-12 holographic-nails-13large-12large-11large-10holographic-nails-14

Δείτε λοιπόν τον τρόπο δημιουργίας του συγκεκριμένου νέου κορυφαίου trend στο μανικιούρ, δηλαδή τα holographic nails, καθώς επίσης και μερικές προτάσεις για τα νύχια σας!

Δείτε επίσης: Όλα τα χρώματα και σχέδια για  τέλεια φθινοπωρινά νύχια