Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ HAIR COLOR TRENDS ΕΙΝΑΙ ΤΟ BALAYAGE

 

Μάθε τα πάντα για το Balayage  το απόλυτο   hair color trend για το 2017

Θέλεις να αλλάξεις το χρώμα στα μαλλιά σου και δεν ξέρεις τι να επιλέξεις; Το απόλυτο   hair color trend  για το 2017 είναι η τεχνική  Βalayage. Σίγουρα το έχεις  ακούσει στο κομμωτήριο σου, από φίλες σου ή το έχεις διαβάσει κάπου στο Staxtopouta   αλλά τι ακριβώς είναι αυτή η τεχνική;

 

Τι είναι το  Βalayage;
Το Balayage σημαίνει σαρώνω, περνάω από πάνω δηλαδή, στα Γαλλικά και είναι το όνομα της τεχνικής που μπορεί να δώσει το πιο φυσικό τελείωμα ξανοίγματος στα μαλλιά. Είναι η αγαπημένη μου, δεν συγκρίνεται με τίποτε άλλο.Στο balayage, η βαφή περνιέται στην τρίχα με κοφτές κινήσεις χωρίς να την ποτίζει και δεν χρησιμοποιούνται αλουμινόχαρτα.

Τι είναι αυτό που το κάνει τόσο ωραίο;

Το φυσικό του αποτέλεσμα!  Πρέπει να είναι προσαρμοσμένο στα μέτρα της κάθε γυναίκας. Ένας καλός τεχνίτης του μπαλαγιάζ ξέρει ακριβώς που να τοποθετήσει το χρώμα και πως θα πετύχει την απόχρωση που μοιάζει απόλυτα φυσική, σαν να έχει ανοίξει το χρώμα από τον ήλιο. Όπως όταν παίζαμε με τις ώρες στη θάλασσα και επιστρέφαμε το Σεπτέμβρη στο σχολείο με ανταύγειες».

 

Μοιάζει με τις γνωστές μας ανταύγειες;

Καμία σχέση δεν έχει με τις ανταύγειες. Το χρώμα δεν ξεκινά από κάπου συγκεκριμένα, η βαφή γίνεται ένα με το φυσικό χρώμα κι έτσι δεν υπάρχει αυτό το ριγέ αποτέλεσμα που δίνουν οι ανταύγειες. Επίσης, η ρίζα δεν εμφανίζεται με τον ίδιο τρόπο που εμφανίζεται στις ανταύγειες, αργεί και οι αποχρώσεις δένουν μεταξύ τους δημιουργώντας το πιο φυσικό αποτέλεσμα. μας είπε ο Επίσης, με το balayage δεν χρειάζεται να βαφτεί όλο το κεφάλι. Μπορούμε να τοποθετήσουμε στρατηγικά ξανοίγματα, τα γνωστά babylights σε συγκεκριμένα σημεία για ένα ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Πάμε να δούμε ιδέες balayage που κάνουν την διαφορά

Αγαπημένες αποχρώσεις για το 2017 Tiger Eye, Blonde melt, Caramel Balayage Precious gem highlights,  Copper Coated Candy και άλλες πολλές αποχρώσεις που δεν περιγράφονται πλήρως με λόγια αλλά η εικόνα τους μας αποζημιώνει.

 

 Δείτε επίσης:Όλες οι νέες τάσεις στα μαλλιά, το μακιγιάζ και στα νύχια για να είσαι θεά το 2017!

 Staxtopouta