ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ…

Ένα φιλί θα σου πει πολλά ακόμα …και για το…!

Αυτά τα φιλιά τι μας κάνουν! Τι θέλει ένας άνθρωπος για να είναι ευτυχισμένος; Ένα φιλί! Τι πιο γλυκό , πιο ρομαντικό και ποιο ουσιαστικό…για πολλούς λόγους! Ένα φιλί στο στόμα είναι μια βασική πρώτη ένδειξη, για το τι θα ακολουθήσει μετά…!! Με ένα φιλί μπορεί κανείς από την αρχή της σχέσης να καταλάβει αν υπάρχει χημεία και αν το κρεβάτι που θα προκύψει θα  έχει Θέμα! Ο τρόπος που φιλάμε με λίγα λόγια, φανερώνει τον τρόπο που το κάνουμε  και μας προϊδεάζει για το αν και κατά πόσο θα ταιριάξουμε με τον άνθρωπο που φιλάμε.Ποια είναι τα σημάδια που θα πρέπει να προσέξεις στο πρώτο φιλί;
 
Ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα:
 
Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός του θα φανούν από τα πρώτα μόλις ραντεβού! Αν θέλεις τον άντρα «κυρίαρχο» του σεξουαλικού παιχνιδιού τότε το πρώτο φιλί θα πρέπει να είναι αποκλειστικά δική του κίνηση, χωρίς βέβαια να σε φέρει σε αμηχανία και να γίνει αυταρχικός.

 Η σωστή χημεία:

Το φιλί στο στόμα είναι σαν… διαφήμιση του πως θα είναι στο κρεβάτι! Αν δεν μείνεις ικανοποιημένη από τον τρόπο που φιλάει και νιώθεις λίγο… άβολα, πρέπει να είσαι προετοιμασμένη και για ένα ανάλογο σκηνικό στο κρεβάτι.

Σύγκρουση… τιτάνων:

Ένα βασικό σημάδι για να καταλάβεις ότι είναι ακατάλληλος ο συγκεκριμένος άντρας για να περάσεις στο… κυρίως πιάτο, είναι η σύγκρουση των δοντιών την ώρα που σε φιλάει. Όσο αγχωμένος και αν είναι, ένα τόσο μεγάλο fail από την πρώτη κι όλας επαφή δεν δικαιολογείται με τίποτα!