ΠΕΣ ΜΟΥ ΖΩΔΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΣΟΥ

Κάντον να τρέχει από πίσω σου σαν σκυλάκι ανάλογα με το ζώδιό του !!

Παρακάτω  δίνουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το πώς πρέπει να χειριστούμε την κατάσταση ανάλογα με το ζώδιο που είναι  ο/η  αγαπημένος/η  μας….

Από τον  Μάνο  Μηκίδη

KΡΙΟΣ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ

Οι Κριοί είναι ενεργοί και δραστήριοι και έχουν  την τάση να έλκονται από άτομα  που βρίσκονται στο ίδιο μήκος ..κύματος…με αυτούς. Θα πρέπει να αυξήσετε  τους  ρυθμούς  σας ,για να  εναρμονιστείτε  μαζί τους… Τους αρέσει και  εκτιμούν την ειλικρινή και ευθεία  προσέγγιση κι θέλουν άμεσες κι ‘’ντόμπρες’’ ..εξηγήσεις από την αρχή… Με αυτούς  μπορείτε να είστε ο ‘’αληθινός’’ εαυτός σας (αλλά μην το..παρακάνετε!!) Αν είστε ερωτευμένος με έναν/ μια Κριό, φροντίστε  να δείξετε  τον ενθουσιασμό σας ,την συμμετοχή σας κι την ..’’αποδοχή’’ σας  σε όλες τις.. δραστηριότητές του (το χασμουρητό σας μπορείτε να το αφήσετε …για αργότερα..!).

ΤΙ ΝΑ ..ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ..

Μην πείτε σε έναν/μια  Κριό  ότι  μπορεί σε κάποια θέματα.. να είναι λάθος .Τουλάχιστον  μην το κάνετε..εξ’αρχής !Κάθε τέτοια δήλωση μπορεί να προκαλέσει κεραυνό..εν’ αιθρία..Οι  Κριοί  είναι γενικά πιστοί και παθιασμένοι εραστές γεμάτοι φλόγα . Πάντως κάλου-κακού μην ρίχνετε λάδι στην φωτιά τους, κάνοντας τους  να ζηλεύουν… Το να φλερτάρετε ή να  χαζολογήστε  με τους άλλους ενώ έχετε δίπλα σας έναν Κριό , δεν είναι κι το πιο σοφό …εκτός  αν θέλετε να ..υπογράψετε μόνοι σας την θανατική σας  καταδίκη!!

 

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ

Οι Ταύροι είναι γνωστοί για την σταθερότητα και την αξιοπιστία τους . Είναι σταθερά ζώδια κι επιθυμούν  να χουν δίπλα τους  ανθρώπους που μπορούν να ταιριάζουν αρμονικά , χωρίς εντάσεις κι φασαρίες.. Εάν έχετε έναν/μια  σύντροφό Ταύρο θα πρέπει να μάθετε να  εκτιμάτε  όλα τα όμορφα πράγματα , τα καλαίσθητα.. Έχουν μια έμφυτη καλλιτεχνική τάση και είναι λάτρεις  του χρώματος και της μουσικής. .Δείτε την ζωή  μαζί τους από μια καθαρά υλιστική άποψη . Μάθετε να  απολαμβάνετε   όση .. πολυτέλεια τα χρήματα μπορούν να προσφέρουν! Εκτιμούν το  καλό φαγητό (καλύτερα αν μπορείτε να τους μαγειρέψετε για να τους ευχαριστήσετε) και το  πότο (καλό κρασί , σαμπάνια).

ΤΙ ΝΑ..ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ..

Οι Ταύροι δεν χάνουν την ψυχραιμία τους εύκολα, στην πραγματικότητα μπορείτε να περάσετε ολόκληρη τη ζωή σας διπλά τους χωρίς καμία ανάφλεξη…,αλλά δεν θα πρέπει κι σεις να ..προκαλείτε την τύχη σας … Μια ‘’παράλογη’’  η’ επιθετική  συμπεριφορά εκ μέρους σας ..μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες. Μην τους  πιέζετε, και αν το κάνετε  τότε ας είστε προετοιμασμένοι για  ένα βίαιο  ξέσπασμα… Οι Ταύροι είναι ικανοί για κάτι τέτοιο  αν κι μια τέτοια συμπεριφορά είναι κάτι σπάνιο κι θα πρέπει να υπάρχουν πολύ πιεστικές συνθήκες για να δράσουν έτσι… Μπορούν επίσης να γίνουν πολύ κτητικοί κι να σας πνίγουν με τις ζήλιες τους…Μην τους ‘’ προκαλείτε’’  λοιπόν!!!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ

Οι Δίδυμοι είναι ένα ιδιαίτερα πνευματικά και ‘’ευέλικτα’’ άτομα. Εάν ο σύντροφος σας είναι Δίδυμος θα πρέπει να είστε σε θέση να ‘’συντονίζεστε’’ με το  εύστροφο μυαλό του  για να κρατήσετε το ενδιαφέρον στη σχέση. Θέλουν να τους αποτρελάνεις νοητικά ..έτσι εσείς  πρέπει να είστε άριστος στην επικοινωνία.. .Εάν έχετε υψηλή  αίσθηση του χιούμορ τότε έχετε κερδίσει την καρδιά τους. Μιλήστε τους ασταμάτητα, και αν είστε καλοί  σε αυτό, θα περνάτε ώρες μαζί τους κάνοντας τους να αισθάνονται ότι περάσαν λίγα μόλις ..λεπτά!!

ΤΙ ΝΑ  ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ..

Οι Δίδυμοι αρέσκονται στο να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα, οπότε αν είστε ο τύπος που ψάχνει για σταθερότητα   μπορεί να απογοητευτείτε… Μην  καταπιέσετε την αεικίνητη φύση τους , γιατί  είναι ανήσυχα άτομα και χρειάζεται να αλλάζουν την  ζωή  τους συνεχώς. Θα πρέπει να προσπαθήστε να ταιριάξετε  τους ρυθμούς σας  με αυτούς του συνεχώς μεταβαλλόμενου Δίδυμου. Παλιομοδίτικες  ή συντηρητικές  ιδέες  δεν υπάρχουν στο ‘’συρτάρι’’ τους. Προσαρμοστείτε  στους απρόβλεπτους-εναλλασόμενους  ρυθμούς  μέσα στους όποιους ζουν  και μην πάτε ενάντια στο ρεύμα τους..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ

Όπως το φεγγάρι έχει τις φάσεις του,έτσι κι οι Καρκίνοι…Σεις  το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσαρμοστείτε με τις μεταβαλλόμενες διαθέσεις των Καβουριών. Σε μια στιγμή ..εκεί που τους βλέπετε να γελούν, εκεί θα τους δείτε κι να μελαγχολούν.. . Άρα λοιπόν θα χρειαστεί να ρυθμίσετε την συμπεριφορά σας σύμφωνα  με τον  ‘’θλιμμένους’’  και ευαίσθητους Καρκίνους. Η διάθεση τους είναι σαν τα κύματα στον ωκεανό, πάντα  σε…εναλλαγή. Οι  καρκίνοι αγαπούν το  φαγητό, έτσι εάν ξέρετε  να μαγειρεύετε καλά  έχετε πολλά.. συν.Aν.. δε , το κάνετε με ρομαντισμό και τρυφερότητα  τότε έχετε ΕΧΤRA BONUS!!!Ότι ποιητικό κι ευαίσθητο ‘’ξεκλειδώνει’’  τον δρόμο προς στην καρδιά τους…

ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ..

Οι καρκίνοι είναι πολύ ευαίσθητα άτομα και μπορεί  εύκολα κάποιος  να τους βλάψει. Γι αυτό μην παίζετε  με τα συναισθήματά τους. Είναι σαν τα κύματα.. που μπορούν  να σας παρασύρουν. Αναπτύσσουν  συναισθηματικούς δεσμούς  ακόμη κι με άψυχα πράγματα, γι ‘αυτό μην τους ζητήσετε να ξεφορτωθούν παλιές αντίκες ή παιδικά ενθύμια . Τέτοια πράγματα έχουν ιδιαίτερη σημασία γι ‘αυτούς. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι τα καβούρια έχουν μια ευαίσθητη καρδιά και είναι ευάλωτοι. Μην ‘’υπερβαίνεται’’ τις παγιωμένες θέσεις τους ..τις αντιλήψεις τους..Μονό σύγχυση θα τους προκαλέσετε..

ΛΕΩΝ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ

Αν ο εκλεκτός/τη σας  είναι Λέων  δείξτε του/της τον απαιτούμενο ..σεβασμό.. και μην αγνοήσετε την …μεγαλοπρέπεια του/της..Δεχτείτε τις  συμβουλές  του Λέοντα, το λιοντάρι, όπως κι να το κάνουμε είναι ο Βασιλιάς! Είναι το ζώδιο των πρωταγωνιστών.. είναι οι ντίβες του ζωδιακού, οπότε αν ο σύντροφός σας δίνει  μια από τις γνωστές ..χολιγουντιανές ..παραστάσεις εσείς απλά….να το απολαύσετε!! Πέφτουν εύκολα θύματα κολακείας  και θέλουν ΠΑΝΤΑ  να είναι το κέντρο της προσοχής  (ανεξάρτητα αν  ‘’παίζουν’’  δράμα ή κωμωδία….)

ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ..

Προσοχή… Ποτέ μην βλάψετε  το ΕΓΩ του Λέοντα.!! Η Υπερηφάνεια ,το  Εγώ και η Ματαιοδοξία είναι στοιχειά που τα Λιοντάρια έχουν πάντα στην… ‘’τσέπη’’  τους. Μην ενοχλήσετε ΠΟΤΕ αυτά τα τρία χαρακτηριστικά τους γιατί αν το κάνετε ,είναι  πολύ δύσκολο να χειριστείτε έναν ..θιγμένο Λέοντα. Ο Λέων είναι ηλιακό ζώδιο κι δεν αντέχει την μιζέρια κι την  κατάθλιψη. Όταν είστε μαζί του/της ακόμα κι αν είστε στεναχωρημένοι μέσα σας, εσείς κρατήστε  ένα ‘’ηλιόλουστο’’ χαμόγελο στα χείλη σας και στη συνέχεια αφήστε το Λιοντάρι να αναλάβει την ευθύνη και να αφαιρέσει όλες τις ανησυχίες από τη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ

Οι Παρθένοι είναι πολύ μεθοδικοί  και έχουν  μεγάλη αίσθηση του καθήκοντος. Ωστόσο, τις περισσότερες φόρες δεν αντιλαμβάνονται τα δικά τους σφάλματα. Έτσι, εάν  ο σύντροφος σας είναι Παρθένος δώστε  έμφαση  στις.. ‘’λεπτομέρειες’’ του. Δείξτε έντονο ενδιαφέρον σε ότι κάνει και θα διαπιστώσετε ότι θα φροντίσει να..ξεφύγει από το ‘’στενό’’ του  πρόγραμμα   για να  ασχοληθεί μαζί σας ,να σας συνδράμει… Εμπιστευθείτε  τις νοητικές  του ικανότητες ,εκτιμήστε το μυαλό του περισσότερο από τα φυσικά του/ης  προσόντα . Οι Παρθένοι  είναι εργασιομανείς  κι  μπορούν να μετατρέψουν ακόμα και ένα αποτυχημένο εγχείρημα  σε  επιτυχία.

ΤΙ..ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ..

κάτι

Μην πιέζετε έναν/μια  Παρθένο για να κάνει  κάτι που δεν θέλει. Τουλάχιστον μην το κάνετε φανερά κι κυρίως μπρος στα μάτια τρίτων.. Οι Παρθένοι είναι  άτομα συνεσταλμένα  και ντροπαλά από τη φύση τους και δεν τους αρέσει να είναι στο κέντρο προσοχής .Συνήθως  έχουν μυστικά που δεν θα ήθελαν να έρθουν στην επιφάνεια… Έτσι, ακόμη και αν γνωρίζετε όλα τους τα.. απόκρυφα εσείς διαβεβαιώστε τους για το πόσο εχέμυθος είστε.. τηρείστε ‘’σιγήν ιχθύος’’  κι μην παραδεχτείτε ΠΟΤΕ (ούτε στον ίδιο σας τον..εαυτό!) ότι γνωρίζετε κάτι  για την..σκοτεινή πλευρά τους… Το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να τους συμβει είναι  να αμαυρώσουν τη δημόσια εικόνα τους.

 

ΖΥΓΟΣ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ

Οι Ζυγοί χρειάζονται  ειρήνη και  αρμονία σε όλες τις σχέσεις τους, για αυτό  φροντίστε ώστε να το..βιώνουν..καθημερινά!!. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του Ζυγού, τους δίνει την ομορφιά και έτσι γίνονται..’’ευάλωτοι/τες’’ σε ανθρώπους που θα τους κάνουν πολλά κομπλιμέντα για την ομορφιά τους (δεν θα σας είναι δύσκολο να τους κάνετε κι μια κι…περισσότερες φιλοφρονήσεις!!). Δώστε τους αυτό που ζητούν πιο πολύ….  την ένωση και την συντροφικότητα στην ζωή τους. Εάν ο σύντροφος σας είναι  Ζυγός μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα μοιραστείτε όμορφες και ευχάριστες στιγμές μαζί του.

ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ….

Οι Ζυγοί είναι καλές και ευγενικές ψυχές, αλλά κι πολύ διαλεκτικοί έως κι αναποφάσιστοι… Ως εκ τούτου,αν θέλετε να μπείτε σε ..συζήτηση μαζί τους θα πρέπει να ‘χετε αρκετή ..υπομονή..Μισούν να ‘’χάνουν’’ και πιθανότατα κατά τη διάρκεια ενός διάλογου ,να αλλάξουν  τόσο συχνά άποψη κι θέση όμως ακόμα κι από αυτήν την…άλλη όχθη του ποταμού,θα συνεχίσουν να ..’’διαφωνούν’’!! Μην πιέζετε έναν ζυγό να πάρει ΑΜΕΣΑ αποφάσεις!! Θα  ζυγίσει κι θα ξανά ζυγίζει τα υπέρ κι τα κατά κάθε κατάστασης ,χωρίς να μπορεί να καταλήξει σε οποιαδήποτε απόφαση!!Η λύση μια..ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Οι Σκορπιοί είναι άτομα με πάθος κι ‘’σπίθα’’ για  ζωή. Έχουν μια έντονη δυναμική που  μπορεί να σας παρασύρει στον ρυθμό τους.. Συντονιστείτε με το μήκος κύματος τους και μοιραστείτε την αρμονία και τη ‘’μουσική’’ της ζωής τους… Οι Σκορπιοί είναι πιστοί και  δεν ξεχνούν ΠΟΤΕ… Αν θέλετε να απολαύσετε τη ζωή με τον Σκορπιό- εραστή-ερωμένη σας, ‘’συμμετέχετε’’  στο πάθος και την ένταση τους και θα μαγευτείτε από το πόσο όμορφη  μπορεί να είναι η ζωή.. μαζί τους!!

ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ…

Οι Σκορπιοί  είναι πολύ παθιασμένοι και έντονοι, αλλά είναι επίσης κτητικοί…Δεν θα ήθελαν πολλά από σας..Μονό   το Μυαλό σας, το Σώμα και την Ψυχή σας!!!!.Μην κάνετε πότε το λάθος να τους  ‘’εγείρετε’’ την ζήλια γιατί θα εισπράττετε την  δυσαρέσκεια τους μια… ζωή. Μοιάζουν σαν τον δυναμίτη..θέλει προσοχή  πώς να τους χειριστείτε… Ποτέ δεν αφήνουν κανέναν να γνωρίζει τι συμβαίνει στο μυαλό τους μέχρι να …εκραγούν και τότε.. κάτι.. μπορεί να …φανερωθεί. Μην φλερτάρετε ΠΟΤΕ  άλλον/η, παρουσία του Σκορπιού εραστή σας….Θα το πληρώσετε ακριβά..!!!!!!!

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ..

Οι Τοξότες είναι βασικά πάντα τα χαρούμενα παιδιά του Ζωδιακού… Μπορείτε να απολαύσετε μαζί τους την όρεξη και  τον ενθουσιασμό για τη ζωή,κυριολεκτικά σφύζουν από ενέργεια όπως κάθε γνήσιος…έφηβος!!! Και αν τύχει να μοιράζεστε  τα ίδια ενδιαφέροντα και τα χόμπι, η ζωή μπορεί να είναι μεγάλη διασκέδαση μαζί τους. Είναι άτομα  ειλικρινή  και άπλα οπότε αν θέλετε να ακούσετε την αλήθεια για οτιδήποτε ή οποιονδήποτε ζητήστε την γνώμη τους!!!!. Να είστε αισιόδοξοι όπως είναι αυτοί  και  δείτε  το ποτήρι …μισογεμάτο…

TI NA ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ..

Οι Τοξότες είναι ‘’έντονα’’ ανεξάρτητοι και δεν μπορούν  να ανεχθούν τον περιορισμό. Ως εκ τούτου, μην προσπαθήσετε να τους ..βάλετε φρένο . Αφήστε τους  να απολαμβάνουν  την ελευθερία τους κι….θα επιστρέφουν πάντα σε εσάς. Μην αισθάνεστε ενοχλημένοι  από την.. φλυαρία τους. Και έχει ακόμα παραπάνω ….. μιλάνε  κι μιλάνε κι μιλάνε  ακατάπαυστα για  πράγματα που συνήθως δεν σας ενδιαφέρουν.. αλλά είναι ο τρόπος που  επιλεγούν  για να….. επικοινωνήσουν μαζί σας. Είναι βασικά ειλικρινείς και ευθείς (σε σημείο …αγαίνειας), γι αυτό μην αισθανθείτε ποτέ ‘’προσβεβλημένοι’’  από τις κουβέντες  τους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ

Οι Αιγόκεροι είναι ισχυροί και αξιόπιστοι. Ως εκ τούτου, αν θέλετε κάπου να…’’επενδύσετε’’ φυσικά αυτό  είναι το ζώδιο. Είναι πρακτικοί  και συντηρητικοί  στην κοινωνική τους…’’έκφραση’’ και αυτό που θέλουν από σας είναι να…. πάτε με τα νερά  τους. Θέτουν ορισμένα ‘’πρότυπα ‘’-στερεότυπα για τον εαυτό τους και προσπαθούν  πάντα να διατηρούν τα εν λόγω  ‘’μοντέλα’’ συμπεριφοράς.  Η κοινωνική τους  κατάσταση και η κυρίως η ΕΙΚΌΝΑ  τους είναι πολύ σημαντική για αυτούς.

ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ..

Μην περιμένετε ένα Αιγόκερω   να ανοίξει την καρδιά του / της και να σας δείξει τα συναισθήματα του. Είναι πολύ μυστικοπαθείς και επιφυλαχτικοί  άνθρωποι . Είναι πολύ λεπτομερειακούς  σε όλες τις υποθέσεις τους και απεχθάνονται κάθε είδους προχειρότητα. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο είναι πολύ σφιχτοί έως κι τσιγκούνηδες..στα οικονομικά τους. Μην περιμένετε πλούσια δώρα από αυτούς και αν το κάνουν (να σας δώσουν κάποιο δώρο.. πράγμα..σπάνιο) το δώρο αυτό  θα έχει κάποια πρακτική χρήση..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ

Οι Υδροχόοι είναι φιλικοί  και συναρπαστικοί άνθρωποι. Έχουν  βαθιά γνώση σχετικά με διάφορα θέματα και μπορείτε να συνομιλείτε μαζί τους για ώρες χωρίς να βαρεθείτε. Είναι σε θέση να δώσουν πολλή αγάπη κι  έχουν μια πολύ ευρεία θεώρηση της ζωής.. Με τις απόψεις, τις συζητήσεις  τους θα σας κάνουν  να χαλαρώνετε. Θα ακούν πάντα θετικά  τις ιδέες και δράσεις  σας για ανθρωπιστικούς  άλογους. Για να κρατήσετε έναν Υδροχόο θα πρέπει να διαθέτετε κάτι  το μυστηριώδες και το  ποιοτικό. Μόλις  σας επιλέξει κι ‘’δεθεί’’ πάνω σας   θα είναι  πιστός…σχεδόν πάντα!!!!!!!

ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ..

Μην περιμένετε  μια κανονική, απλή και προβλέψιμη ζωή με έναν σύντροφο Υδροχόο.Οι  Υδροχόοι είναι εντελώς απρόβλεπτοι. Μπορούν να πάνε σε οποιαδήποτε.. κατεύθυνση χωρίς να δίνουν καμία ..’’προειδοποίηση’’. Είναι βασικά πολύ ανήσυχοι και βαριούνται εύκολα. Αν και είναι πολύ φιλικοί, μην περιμένετε να αποκαλύψουν  τα συναισθήματά τους για να σας . Μπορούν να φαίνονται ξεκομμένοι και απρόσωποι, πράγμα  το οποίο μπορεί να φαίνεται ‘’παράξενο’’ σε σας άλλα κι στους άλλους.

 

ΙΧΘΕΙΣ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ

Οι Ιχθείς είναι ευαίσθητοι και γοητευτικοί . Αν ψάχνετε για κάποιον που θα κατανοήσει  και θα καταλάβει  τα συναισθήματά σας, τότε έχετε συναντήσει το σωστό πρόσωπο. Θα πρέπει όμως κι σεις με την σειρά σας να εκτιμήσετε  τα συναισθήματά τους το ίδιο , γιατί όταν βρεθείτε στην ώρα της ανάγκης  είναι σίγουρο ότι αυτοί  θα τρέξουν για σας.Οι  Ιχθείς έχουν μια εξαιρετικά αναπτυγμένη έκτη αίσθηση και έχουν μεγάλη διαισθητική δύναμη. Τα προαισθήματα τους  είναι  συνήθως  σωστά  , αλλά εύκολα εξαντλούν  την σωματική και ψυχική τους ενέργεια. Γεννιούνται ονειροπόλοι και μπορείτε να χτίσετε τα παλάτια  των ονείρων σας  μαζί τους..

ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ

Οι Ιχθείς είναι ονειροπόλοι και δεν πρέπει να περιμένουμε να έχουν γήινες…φιλοδοξίες… Δεν είναι υλιστές στη φύση τους. Δεν είναι ότι τους αρέσει να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, αλλά δεν έχουν διακαή  πόθο να συσσωρεύουν πλούτο. Είναι άτομα πολύ ευαίσθητα και θα πρέπει να είστε πάντα προσεκτικοί σχετικά με τα συναισθήματά τους. Τα ψάρια είναι ικανά να πνίγονται στα δάκρυα τους… (το..ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕΝ ΚΛΑΙΝΕ ..δεν ισχύει για τους Ιχθείς..)

Δείτε επίσης: Τα ζώδια μπροστά στα  συναισθηματικά διλήμματα.