ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΡΑΓΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΟΔΑ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017

Όλα τα χρώματα κραγιόν που είναι στη μόδα για Άνοιξη Καλοκαίρι 2017

Staxtopoutes  μου με ένα μόνο κραγιόν μπορείς να κάνει τη διαφορά στο μακιγιάζ μας ακόμα κι αν αυτό είναι με ελάχιστο χρώμα. Η φετινή μόδα του μακιγιάζ είναι γεμάτη με χρώμα και ζωντανές vibrant αποχρώσεις. Γι αυτό θα δούμε αναλυτικά τα χρώματα κραγιόν άνοιξη καλοκαίρι 2017 που πέρασαν από όλα τα fashion weeks. Εκτός από τα άχρωμα-φυσικά χείλη, που είδαμε σε πολλές πασαρέλες, φέτος έχουμε σκούρα  έντονα χρώματα  σε συνδυασμό με  έντονα  κλασικά κραγιόν που ανεβάζουν την θερμοκρασία στα ύψη.

Κόκκινες, ροζ, burgundy και cherry αποχρώσεις που κόβουν την ανάσα για bold καλοκαιρινές εμφανίσεις…. αλλά και chocolate glitter lips για girly παιχνίδια. Fluo Colors, ματ ή και ζουμερά χείλη θα συναντήσεις στη μόδα των κραγιόν. Πότε τα χείλη είναι μονόχρωμα, άλλοτε είναι ombre με κόκκινο και πορτοκαλί όπως είδαμε από τον οίκο Jason Wu και άλλες φορές τα άνω και κάτω χείλη είναι διαφορετικού χρώματος όπως είδαμε από τον οίκο Cushnie et Ochs.

Τα ωραιότερα χρώματα κραγιόν άνοιξη καλοκαίρι 2017 τα είδαμε από το backstage της Mary Katrantzou. Όπως θα παρατηρήσετε, τα έντονα κραγιόν συνδυάζονται με διάφανα μάτια. Εξαιρούνται οι οίκοι που Kenzo και Vanessa Seward όπου τα μακιγιάζ τους έχουν επιρροές από περασμένες δεκαετίες.

Χρώματα Κραγιόν σε αποχρώσεις του κόκκινου

 

Vanessa Seward, Creatures of Comfort

To κόκκινο που φέτος το καλοκαίρι θα κάνει χαμό μόλις κυκλοφόρησε και είναι

L’OREAL PARIS COLOR RICHE ΜΑΤΤΕ 346  ELENI MENEGAKI με  την υπογραφή της αγαπημένης Ελένης που αυτό το καλοκαίρι θα κάνει χαμό!

Chanel

Fluo  Ματ Πορτοκαλί και Ροζ και φέτος κορίτσια

Mary Katranzou, Jason Wu

Mary Katrantzou

Δίχρωμα Χείλη και φέτος για τις τολμηρές

Burgundy / Chocolate Glitter Lips

Και όμως είναι τάση και αυτό το καλοκαίρι αν και δεν ξέρω πόσες θα την ακολουθήσουν.

Fendi, DKNY

DKNY

Νude και πάλι

Και για πιο προχωρημένες  το ασημί γαλάζιο, μπλέ ανοιχτό και το τρικουάζ χρώμα

Δείτε επίσης:  40 Υπέροχα  ανοιξιάτικα σχέδια για τα νύχια !