ΥΜΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ CHANEL ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

O οίκος  Chanel  έκανε στροφή στο  Αρχαίο Ελληνικό Κάλλος!

Ο Karl Lagerfeld, μετά από μια μεγάλη περιπλάνηση σε ολόκληρο τον κόσμο με σταθμούς σε ονειρεμένους προορισμούς, όπως η Κούβα, το Ντουμπάι και η Ρώμη, επέστρεψε στο Παρίσι για να παρουσιάσει εκεί το σόου του για την συλλογή Chanel Cruise 2018, ζωντανεύοντας την Αρχαία Ελλάδα.

Στο Grand Palais στήθηκε ένα εντυπωσιακό σκηνικό με ελαιόδεντρα και κίονες που παρέπεμπε στους ναούς του Παρθενώνα και του Ποσειδώνα με τα μοντέλα να θυμίζουν Αρχαίες Ελληνίδες Θεές, με χυτά ρούχα που άφηναν ακάλυπτο τον έναν ώμο, μοτίβα grecian, υπέροχες χρυσές λεπτομέρειες,και απόλυτα αξεσουάρ τις κορδέλες στα μαλλιά και τα στεφάνια και τα ψηλά σανδάλια μονομάχου σε έντονα χρώματα, όπως μπλε και κίτρινο, κάνοντας στην ουσία μια συγκλονιστική και ισχυρή δήλωση πολιτισμού.

Ο Karl Lagerfeld είπε στους δημοσιογράφους: «Η δική μου Ελλάδα είναι μια ιδέα. Την θεωρώ ως την προέλευση της ομορφιάς και του πολιτισμού, όπου υπήρχε μια θαυμάσια ελευθερία που έκτοτε έχει εξαφανιστεί. Τα κριτήρια της ομορφιάς στην αρχαία και την κλασική Ελλάδα εξακολουθούν να ισχύουν. Ποτέ δεν υπήρξαν πιο όμορφες παραστάσεις γυναικών. Ή πιο όμορφες στήλες. Όλη η αναγέννηση, στην πραγματικότητα, βασίστηκε στην αρχαιότητα. Είναι ύμνος στη νεότητα, το πόσο δυνατή και απρόβλεπτη είναι – όπως ακριβώς και οι ανελέητοι θεοί».

Δείτε επίσης: 20 Αρχαιοελληνικά χτενίσματα στα μαλλιά για Grecian χτενίσματα!