ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Αύγουστος 2017;

Θα είναι καλός μαζί μας ο Αύγουστος;

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας σταθμός για τα αισθηματικά μας, καθώς εμπεριέχει πολύ σημαντικά φαινόμενα και πλανητικές μετακινήσεις, οι οποίες θα επηρεάσουν όλες τις κατηγορίες των ζωδίων, παρορμητικά (Κριούς – Ζυγούς, Καρκίνους – Αιγόκερους) σταθερά (Ταύρους – Σκόρπιους, Λέοντες – Υδροχόους) και μεταβλητά (Δίδυμους – Τοξότες, Παρθένους- Ιχθείς)

 

Αρχικά, κορυφώνεται το τελευταίο τετράγωνο μεταξύ του Δία από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 4 Αυγούστου, μια όψη που έχει ξεκινήσει να μας επηρεάζει από τα τέλη του 2016 και φανερώνει πως ολοκληρώνεται ένας μεταμορφωτικός κύκλος που ξεκίνησε σε διάφορες σχέσεις, φέρνοντας στην επιφάνεια προβλήματα και πράγματα που παρέμεναν κρυφά για καιρό. Κάποιες σχέσεις ίσως να κλονίστηκαν, αλλά κάποιες δυνάμωσαν με την επιρροή της όψης και περνούν τώρα σίγα σιγά σε ένα νέο στάδιο.

Παράλληλα, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου στις 13 του μήνα, εκκινώντας μία περίοδο αναθεωρήσεων στις σχέσεις και επανασυνδέσεων με παλιούς δεσμούς, ενώ στις 26 που η Αφροδίτη εισέρχεται στον φλογερό Λέοντα, στο παραπάνω σκηνικό προστίθεται το πάθος και η σπίθα ανάμεσα στους εμπλεκόμενους.

Το κύριο πλανητικό γεγονός του μήνα, βέβαια, είναι οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, με την πρώτη να είναι Σεληνιακή και να κορυφώνεται στις 7 Αυγούστου και την δεύτερη ηλιακή στις 21 Αυγούστου. Πρόκειται για πολύ σημαντικά φαινόμενα που θα καθορίσουν σημαντικά την πορεία των αισθηματικών των σταθερών κυρίως ζωδίων, μέσα από επισημοποιήσεις δεσμών και απόκτηση απογόνων, αλλά και με πιθανούς χωρισμούς από πρόσωπα που η σχέση μαζί τους, έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, υποδέχεσαι έναν από τους πιο σημαντικούς μήνες της χρονιάς για τα αισθηματικά σου, καθώς φιλοξενεί όψεις και φαινόμενα που καθορίζουν την πορεία τους. Αρχικά, το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 4 Αυγούστου, φαίνεται να ολοκληρώνει κάποια γεγονότα που ξεκίνησαν στο τέλος της περασμένης χρονιάς και αφορούσαν τον δεσμό σου. Θέματα που ήρθαν στην επιφάνεια, μυστικά ή αποκαλύψεις, πιθανόν να διατάραξαν τις ισορροπίες και τώρα, να αποδεικνύεται κατά πόσο δυνάμωσαν ή κλόνισαν τη σχέση σου.

Από την άλλη, η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Λέοντα και στον 5ο ηλιακό σου οίκο που έχει ξεκινήσει από τον προηγούμενο μήνα, συνεχίζεται και εντείνεται με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο αυτό στις 26 Αυγούστου. Με άλλα λόγια, το φλερτ και το παιχνίδι κυριαρχούν ολόκληρο τον Αύγουστο και δεν είναι λίγοι οι αδέσμευτοι Κριοί που θα ζήσουν φλογερές νύχτες και θα συνάψουν ακόμη και καινούριους δεσμούς. Με την είσοδο του ανάδρομου Ερμή στον Λέοντα στις 31 Αυγούστου, ακόμα περισσότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου, θα δουν ένα παλιό πάθος να επιστρέφει…

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, πρόκειται για έναν μήνα που θα σε βάλει σε διαδικασία αναθεώρησης των αισθηματικών σου υποθέσεων. Και αυτό γιατί ο Ερμής που έχει εισέλθει στην Παρθένο και στον 5ο ηλιακό σου οίκο από τα τέλη Ιουλίου, γυρίζει ανάδρομος στις 13 Αυγούστου, καλώντας σε να επαναπροσδιορίσεις κάποια πράγματα για μια πρόσφατη γνωριμία σου ή να ξεκαθαρίσεις πως αισθάνεσαι σε ένα πρόσωπο από τα παλιά που επιστρέφει στην ζωή σου.

Παράλληλα, η Αφροδίτη που συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Καρκίνου, σε κάνει αρκετά εκφραστικό και συναισθηματικό, ώστε να πεις ανοιχτά αυτά που σκέφτεσαι και επιθυμείς στους ανάλογους αποδέκτες. Από την άλλη, ο Κρόνος από τον 8ο ηλιακό σου οίκο σχηματίζει θετικές όψεις καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, ενώ στις 25 Αυγούστου γυρίζει σε ορθή πορεία για τελευταία φορά στο ζώδιο του Τοξότη. Με λίγα λόγια, οι δεσμευμένοι Ταύροι εισέρχονται σε μια τελική φάση που θα ολοκληρωθεί στα τέλη του έτους, κατά την οποία καλούνται να επιλύσουν οριστικά οικονομικά ή άλλα θέματα συμβίωσης που είχαν δημιουργήσει ένα βαρύ κλίμα στον δεσμό τους τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πλανητικό σκηνικό του Αυγούστου διαμορφώνει τις καλύτερες συνθήκες για τα αισθηματικά σου και σου δίνει την ευκαιρία να τα σταθεροποιήσεις. Αρχικά, το εξάγωνο Ήλιου – Δία που κορυφώνεται στις 11 του μήνα και το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου στις 14, αυξάνουν την κοινωνική και επικοινωνιακή σου διάθεση, πολλαπλασιάζοντας τους θαυμαστές σου. Οι πιθανότητες να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει είναι αυξημένες κι αν υπάρχει ήδη κάποιος/α για τον οποίο νιώθεις δυνατή έλξη, οι εξελίξεις θα είναι γρήγορες και εντυπωσιακές!

Η εύνοια, όμως, δε σταματά εδώ. Στις 22 Αυγούστου, ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, ενώ τρεις μέρες μετά ο τελευταίος γυρίζει σε ορθή πορεία απέναντι από το ζώδιό σου, βάζοντας τις σχέσεις σου στις τελευταίες τους δοκιμασίες. Όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου ξεπέρασαν εμπόδια και σκοπέλους, θα προχωρήσουν παρακάτω με σταθερά βήματα, όμως όσοι δεν τα κατάφεραν, ενδέχεται να τερματίσουν δεσμούς που δεν εξυπηρετούν πλέον τις ανάγκες τους. Σε κάθε περίπτωση, το εξάγωνο Δία – Κρόνου που σχηματίζεται στις 27 του μήνα, μαρτυρά που κανένας Δίδυμος δε θα μείνει χωρίς πάθος, αγάπη και συντροφικότητα, αναλόγως τι από όλα προτιμά περισσότερο…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Αύγουστος είναι ένας από τους πιο ρομαντικούς μήνες για σένα, αγαπητέ Καρκίνε. Η Αφροδίτη έχει εισέλθει στο ζώδιό σου από τις 31 Ιουλίου και η πρώτη της όψη είναι ένα εξάγωνο με τον Ερμή από την Παρθένο στις 10 Αυγούστου, η οποία είναι πολύ πιθανό να φέρει μια καινούρια γνωριμία ενώ βρίσκεσαι σε μια εκδρομή ή μια εξέλιξη με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και με το οποίο έχεις καθημερινή συναναστροφή. Μάλιστα, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 12 Αυγούστου, ενισχύει ακόμη περισσότερο το σενάριο έλευσης μιας νέας σχέσης, η οποία θα εμπεριέχει έντονα συναισθήματα, μπόλικη τρυφερότητα και μια αίσθηση οικειότητας.

Αν από την άλλη ανήκεις στους δεσμευμένους, η παραπάνω όψη βγάζει έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια και βοηθά να επιδείξεις κατανόηση και συμπάθεια προς το ταίρι σου. Αυτό που χρειάζεται προσοχή, είναι η συμμετοχή της Αφροδίτης στο τετράγωνο Δία – Πλούτωνα την περίοδο του δεκαπενταύγουστου αλλά και το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 24 Αυγούστου, όψεις που ενδεχομένως να φέρουν λίγη ένταση ή υπερβολή στις αντιδράσεις σου προς τον/την σύντροφό σου.

ΛΕΩΝ

Ο Αύγουστος είναι ο πιο σημαντικός μήνας της χρονιάς για σένα, αγαπητέ Λέοντα. Και αυτό γιατί τα φαινόμενα και οι όψεις που τον συνοδεύουν σε θέτουν σε ρόλο πρωταγωνιστή στις εξελίξεις και θα φέρουν καθοριστικά γεγονότα για την πορεία των αισθηματικών σου. Στις 7 Αυγούστου, σχηματίζεται έκλειψη Σελήνης στον άξονά σου, ένα φαινόμενο που φέρνει μια σημαντική εξέλιξη στον δεσμό σου. Είτε αποφασίζετε μια συμβίωση, μία επισημοποίηση είτε ακόμη και μία συνεργασία με τον/την σύντροφό σου, το βέβαιο είναι ότι ξεκινά μια πολύ σημαντική περίοδος για το μέλλον σας.

Από την άλλη, αν υπήρχαν προβλήματα μεταξύ σας, αυτό το φεγγάρι θα τα φέρει στην επιφάνεια κι ίσως αποφασίσετε να τραβήξετε διαφορετικούς δρόμους. Στις 21 Αυγούστου, κορυφώνεται έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου, ένα φαινόμενο που φέρνει σημαντικά γεγονότα, τα οποία αφορούν τη θέση σου μέσα στη σχέση αλλά και κάποιες μελλοντικές σου επιδιώξεις που σίγουρα επηρεάζουν τη δομή στον δεσμό σου. Σε κάθε περίπτωση, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 26 Αυγούστου θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και γοητεία, ανανεώνοντας τη σχέση σου ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, καλό είναι να προετοιμαστείς για να υποδεχθείς ένα νέο, μεγάλο πάθος…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας προετοιμασίας των σημαντικών εξελίξεων που θα ακολουθήσουν την περίοδο των γενεθλίων σου. Το μεγαλύτερο μέρος του εμπεριέχει όψεις και φαινόμενα που φανερώνουν πως τα πράγματα κινούνται παρασκηνιακά και πως εσύ είσαι ακόμη ανέτοιμος να δρομολογήσεις κάποιες αποφάσεις. Βέβαια, με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιό σου από το τέλος Ιουλίου, έχεις επιστρατεύσει την μεθοδικότητα και την αναλυτικότητα που σε χαρακτηρίζουν για να υλοποιήσεις σχέδια με το ταίρι σου.

Το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης στις 10 Αυγούστου, ενισχύει αυτό το σενάριο και φαίνεται πως ένα κοινό σας όνειρο γίνεται πραγματικότητα, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 12 του μήνα, ενδέχεται να σου φέρει μια πολύ ρομαντική γνωριμία. Όμως, την επόμενη μέρα ο κυβερνήτης σου γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σου, εκκινώντας μια περίοδο επαναπροσδιορισμού αλλά και στροφής στο παρελθόν. Ειδικά στις 26 Αυγούστου που Ήλιος και Ερμής συναντιούνται στο ζώδιό σου και η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα, πιθανόν να ξεκινά ένα κρυφό ειδύλλιο ή μια προσπάθεια επανασύνδεσης με έναν παλιό σύντροφο…

ΖΥΓΟΣ

Ο Αύγουστος μπαίνει δυναμικά με το πλανητικό σκηνικό να επηρεάζει άμεσα τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Στις 4 Αυγούστου, το τρίτο και τελευταίο τετράγωνο του Δία από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, ολοκληρώνει καταστάσεις που ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2016 στις σχέσεις σου, μέσα από τις οποίες ίσως να βίωσες μεταμορφωτικές αλλαγές και κλήθηκες να αντιμετωπίσεις κρυμμένες πληγές.

Στη συνέχεια, η σεληνιακή έκλειψη που κορυφώνεται στις 7 Αυγούστου στο ζώδιο του Υδροχόου κλείνει έναν ακόμη κύκλο που αφορά σε μια αισθηματική σου υπόθεση ή σε θέματα απογόνων. Ο υπόλοιπος μήνας σου χαρίζει ευκαιρίες να ξενοιάσεις, να επαναφέρεις τις ισορροπίες στις σχέσεις σου και να ανανεώσεις την αισθηματική σου ζωή. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Δίας από το ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και ειδικά το εξάγωνο Δία – Κρόνου στις 27 Αυγούστου, φανερώνουν πως θα διανύσεις μια περίοδο σταθεροποίησης στον δεσμό σου, θα επιλύσετε σημαντικά προβλήματα που σας απασχολούν με το ταίρι σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ζυγούς, μια καινούρια σχέση έρχεται να σου προσφέρει ασφάλεια, αρμονία και ανανέωση…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Αύγουστος είναι ένας πολύ ρομαντικός μήνας για το ζώδιό σου, με το πλανητικό σκηνικό να σου χαρίζει στιγμές που θα σου μείνουν αξέχαστες. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου και τον 9ο ηλιακό σου οίκο, σου προσφέρει ξεγνοιασιά και ταξιδιάρικη διάθεση, ενώ οι όψεις που σχηματίζει με τους άλλους πλανήτες και κυρίως το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στις 12 Αυγούστου, φέρνει ονειρικές στιγμές σε ένα ταξίδι που πραγματοποιούν οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου αλλά και μία γνωριμία στους αδέσμευτους βγαλμένη από σκηνή αισθηματικής ταινίας.

Επίσης, η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο της Παρθένου σε κάνει αρκετά κοινωνικό και μάλιστα οι ανάδρομοι πορεία του από τις 13 Αυγούστου, ίσως σου φέρει προτάσεις για συναντήσεις με παλιούς γνωστούς και φίλους, οι οποίοι φέρνουν μαζί τους και ευκαιρίες για καινούριες γνωριμίες. Παράλληλα, η πορεία του Ήλιου και του Άρη στο ηλιακό σου μεσουράνημα, αλλά και της Αφροδίτης στο ίδιο σημείο από τις 26 Αυγούστου, βγάζουν προς τα έξω τον γεμάτο αυτοπεποίθηση και μαχητικότητα εαυτό σου. Νέοι θαυμαστές και υποψήφια ταίρια που εμφανίζονται στο δρόμο σου, γοητεύονται από την παρουσία σου και μάλιστα, ανάμεσά τους είναι πολύ πιθανό να κρύβεται ένας/μία σύντροφος ζωής…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, ο Αύγουστος είναι ένας πολύ θετικός μήνας για το ζώδιό σου. Οι πλανητικές μετακινήσεις, οι όψεις και τα φαινόμενα που εμπεριέχει, φέρνουν σημαντικές εξελίξεις στα αισθηματικά σου και φαίνεται να σε οδηγούν σε μια νέα περίοδο. Αρχικά, οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου που κορυφώνονται στις 7 και στις 21 Αυγούστου, σηματοδοτούν γεγονότα που θα επηρεάσουν την οπτική σου για τη σχέση σου και το μέλλον της.

Παράλληλα, ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Κριό και στον 5ο ηλιακό σου οίκο στις 3 Αυγούστου, εκκινώντας μια περίοδο πέντε μηνών κατά την οποία βιώνεις εσωτερικές αλλαγές, λόγω ενός μεγάλου έρωτα που μπαίνει ή έχει μπει στη ζωή σου. Επίσης, οι θετικές όψεις του κυβερνήτη σου, του Δία, καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, ενισχύουν την κοινωνικότητά σου, φέρνουν νέες γνωριμίες, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, σε κάνουν να νιώσεις πως έχεις καταφέρει να έρθεις πιο κοντά στα όνειρα που έκανες για τη σχέση σου. Τέλος, ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 25 Αυγούστου, για να ολοκληρώσει την πορεία του στο ζώδιό σου στα τέλη της χρονιάς, δίνοντάς σου τα τελευταία μαθήματα που καλείσαι να λάβεις για τον εαυτό σου, ώστε να κρατήσεις κοντά σου μόνο τα πρόσωπα που σου αξίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού κουβαλά ευχάριστες εμπειρίες και ρομαντικές βραδιές για το ζώδιό σου. Αρχικά, το τετράγωνο του Δία από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου που κορυφώνεται για τελευταία φορά στις 4 Αυγούστου, φαίνεται να ολοκληρώνει μια σημαντική περίοδο αρκετών μηνών, κατά την οποία συνειδητοποίησες και μετασχημάτισες αρκετές πτυχές του εαυτού σου που ήρθαν στην επιφάνεια μέσα από συγκυρίες που έλαβαν χώρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Παράλληλα, η Αφροδίτη που κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου έως τις 26 Αυγούστου, φροντίζει για την ισορροπία και την αρμονία στη σχέση σου και με εξαίρεση την αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στις 15 Αυγούστου που ενδεχομένως να βγάλει κάποιες ζήλειες ανάμεσά σας, φαίνεται πως θα σε φέρει πολύ κοντά συναισθηματικά στον/στην σύντροφό σου. Αλλά και στη συνέχεια, η είσοδός της στο ζώδιο του Λέοντα, φέρνει στιγμές πάθους και αναζωπυρώνει τη φλόγα είτε με το ταίρι σου είτε με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, αν ανήκεις στους αδέσμευτους Αιγόκερους…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, ο Αύγουστος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για τα αισθηματικά σου, ίσως και καθοριστικός για την πορεία τους. Και αυτό γιατί στις 7 και στις 21 του μήνα κορυφώνονται δύο εκλείψεις, μία σεληνιακή και μια ηλιακή, στον άξονα του ζωδίου σου, οι οποίες φέρνουν καρμικά γεγονότα και εξελίξεις.

Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου, θα δουν τη συνέχεια γεγονότων που τους απασχόλησαν την περίοδο του Φεβρουαρίου και είναι πιθανό να επισημοποιήσουν τη σχέση τους ή ακόμη και να την τερματίσουν, σε περίπτωση που διαπιστώσουν ότι δεν μοιράζονται πλέον κάτι κοινό με το άτομο που έχουν δίπλα τους. Από την άλλη, όσοι παραμένουν αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να συνάψουν ένα νέο δεσμό ή να κλείσουν οριστικά έναν κύκλο με μια παλιά τους σχέση που είχε επανέλθει στο προσκήνιο. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, το βέβαιο είναι ότι με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέοντα στις 26 Αυγούστου, ο έρωτας και η συντροφικότητα δε θα λείψουν από τη ζωή σου και το κλείσιμο του μήνα σου αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις για τα αισθηματικά σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Το καλοκαίρι σου κλείνει με έναν μήνα που υπόσχεται πολλά για τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ. Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 5ο ηλιακό σου οίκο έως τις 26 Αυγούστου, φανερώνοντας πως οι μέρες σου θα εμπεριέχουν μεγάλες δόσεις φλερτ, διασκέδασης και ρομαντισμού. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου, η θεά του έρωτα και οι συναντήσεις της με τον Ποσειδώνα, τον Δία και τον Πλούτωνα στα μέσα του μήνα, φέρνουν μοιραίες γνωριμίες, στιγμές πάθους αλλά και την πιθανότητα μιας επανασύνδεσης με ένα παλιό σου ταίρι.

Σε αυτό συνηγορεί και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων από τις 13 Αυγούστου και για τον υπόλοιπο μήνα, φέρνοντας επιστροφές παλιών συντρόφων με τους οποίους υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες και ξεκαθαρίσματα που πρέπει να γίνουν. Οι δεσμευμένοι Ιχθείς ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα για τον/την σύντροφό τους το διάστημα αυτό ή να τους απασχολούν επαγγελματικά ζητήματα, τα οποία επηρεάζουν άμεσα και τον δεσμό τους. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να εκμεταλλευτείς αυτό το μήνα για να ξεκουραστείς και να προετοιμαστείς για τις σημαντικές αλλαγές που θα ακολουθήσουν στην έναρξη του Φθινόπωρου.