ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΟΔΑ 2018-2019

Όλα τα κουρέματα που μπορείς να κάνεις και να είσαι στην μόδα

Είναι αρχή της νέας σεζόν  και ένα κομμωτήριο για μια αλλαγή επιβάλετε!  Πώς όμως να κόψεις τα μαλλιά σου ; Τι επιβάλει η μόδα για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2018/2019.  Η φυσικότητα φίλες Staxtopoutes είναι η λέξη κλειδί  για να είστε μέσα στην μόδα.

Το ιδανικό ύψος μαλλιών φέτος είναι το  μεσαίο καρέ  σε ίδιο ύψος όλο το μαλλί και λίγο κάτω από τους ώμους. Τα κοντά, τα pixie,  ασύμμετρα κουρέματα δεν αποτελούν trend ενώ σε κοντό βλέπουμε  το Γαλλικό κλασικό καρέ σε ίσια γραμμή και τα bob  καρέ που τόσο αγαπήσαμε.  Οι αφέλειες  παραμένουν και φέτος στην μόδα κυρίως σε μακρύ και κοντό κοντό καρέ. Οι αφέλειες είναι ένα κούρεμα μαγικό για να σε κάνει να δείχνεις έως και πέντε χρόνια μικρότερη!

Το παν όμως στο κούρεμα είναι και πως το υποστηρίζεις έπειτα με το χτένισμα σου στο σπίτι . Και αυτή η χρονιά αγαπά τα λεία ίσια μαλλιά και τα επιμελώς ατημέλητα . Ο  στόχος μας είναι ένας και μόνο ένας να δείχνουν τα μαλλιά μας φυσικά.

#Ένα μήκος

Αν δεν θέλετε να πειραματιστείτε με φιλάρισμα, επιλέξετε για τα μαλλιά σας ένα μήκος. Ένα απότομο κούρεμα με αυστηρές γωνίες είναι μια από τις σημαντικότερες τάσεις της ομορφιάς αυτό το φθινόπωρο. Για τέτοιου είδους πειράματα, οποιοδήποτε μήκος μαλλιών είναι κατάλληλο, πιθανών με εξαίρεση τα pixie ή garcon κουρέματα.

 

#Αφέλειες

Για τη σεζόν φθινόπωρο χειμώνας 2018 /2019, οι αφέλειες τείνουν από το μεσαίο προς το ελάχιστο μήκος.  Ένα απλό κούρεμα μας φέρνει πίσω στην παιδική ηλικία, δίνοντας στο πρόσωπο μια γλυκιά εμφάνιση. Επιπλέον, οι αφέλειες ταιριάζουν απόλυτα με τα μαλλιά διαφορετικών μηκών: από τα πιο μακριά μέχρι τα πιο κοντά. Εάν επιλέξετε ένα τέτοιο κούρεμα, δώστε ένταση στα μάτια και μην κρύψετε το σχήμα των φρυδιών σας, αντίθετα τονίστε το.

 

Γυναικεία κουρέματα για μεσαίου μήκους  

Το μεσαίο μήκος των μαλλιών βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των τάσεων της μόδας. Αφήνουμε το ψαλίδι στην άκρη γιατί δεν χρειαζόμαστε ριζικές αλλαγές! Λίγους απλούς χειρισμούς με στυλ και εδώ συνδυάζουμε τα τιθασευμένα μαλλιά αλλά όχι τυποποιημένα. Τα μαλλιά είναι απαλά δεν φριζάρουν αλλά έχουν κίνηση και δείχνουν φυσικά.

 

 

#Φιλαριστό κούρεμα  για μακριά μαλλιά

Έχω ήδη πει ότι αυτή τη σεζόν δεν θα πρέπει απαραίτητα να εγκαταλείψετε τα μακριά μαλλιά σας. Αρκεί απλώς να τα ανανεώσετε με ένα φιλαριστό κούρεμα σε όλο το μήκος που θα δημιουργήσει στα μαλλιά σας layers σύμφωνα με το περίγραμμα του προσώπου. Εκτός από το γεγονός ότι τα μαλλιά θα φαίνονται πιο πλούσια και περιποιημένα, το φιλαριστό κούρεμα δημιουργεί κομψά χτενίσματα και δίνει επιπλέον όγκο.

 

 Μεσαίο  και μακρύ bob

Το Bob είναι ένα κούρεμα με γοητεία ένα θηλυκό κούρεμα που ταράζει τα νερά . Αγκαλιάζει το πρόσωπο, σαν να ήταν ένα γούνινο καπέλο, αλλά με σαφές περίγραμμα. Εάν είστε έτοιμες να πείτε αντίο στα μακριά μαλλιά σας, επιλέξτε το bob κούρεμα. Είναι κομψό και  το βασικό δεν απαιτεί μεγάλη καταβολή ενέργειας για να είσαι χτενισμένη.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε όγκο πολύ εύκολα και ελαφριές μπούκλες, ή μπορούμε να αφήσουμε τα μαλλιά ίσια. Στην τελευταία περίπτωση, σας συνιστούμε να δώσετε προσοχή στο χώρισμα των μαλλιών που θα δώσει και το τελικό στυλ. Επιλέξτε το ασύμμετρο, διαγώνιο ή στο μέσο του κεφαλιού σας, ή μαζέψτε τα μαλλιά πίσω από τα αυτιά σας. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστείτε μεγάλα σκουλαρίκια.


 

#Λεία μαλλιά

Σε αντίθεση με το ανέμελο στυλ μία από τις βασικές τάσεις είναι τα λεία μαλλιά. Το θυμόμαστε αυτό την τελευταία σεζόν χάρη στον Kim Kardashian. Η πρώτη προϋπόθεση για αυτό το είδος χτενίσματος είναι το μήκος των μαλλιών να φτάνει μέχρι τους ώμους και να είναι καλά ισιωμένα. Το δεύτερο, όχι λιγότερο σημαντικό, είναι τα υγιή και καλά περιποιημένη μαλλιά.

 

Θα χρειαστείτε:

  1. Μεγάλη στρογγυλή βούρτσα με την οποία θα ισιώσετε τα μαλλιά σας
  2. Σεσουάρ μαλλιών με δύο τρόπους λειτουργίας: ζεστό-στεγνό, κρύο
  3. Πρέσα για το τελείωμα το μαλλιών
  4. Σπρέι για styling μαλλιών
  5. Έλαια για τα μαλλιά (ή σέρουμ).

Μετά το λούσιμο, εφαρμόστε το λάδι σε όλο το μήκος αποφεύγοντας την περιοχή των ριζών, στεγνώστε τα μαλλιά, ξεκινώντας από τις ρίζες προς τις άκρες με την στρογγυλή βούρτσα. Κάντε τις άκρες σας με πρέσα. Μετά το βούρτσισμα, κλειδώστε το αποτέλεσμα με μια μικρή ποσότητα λακ.

 

#messy hair effect

Τα γυναικεία κουρέματα για το φθινόπωρο χειμώνα 2018 2019 αγαπούν τη φυσικότητα. Τα χτενίσμαμτα με ελαφρώς ατημέλητο αποτέλεσμα μοιάζουν με τα μαλλιά που έχουν χαλάσει από ένα ελαφρύ αεράκι.

Θα χρειαστείτε:

  1. Βούρτσα μαλλιών
  2. Προϊόντα διαμόρφωσης (μους, σταθεροποιητικό σπρέι μαλλιών)
  3. Σεσουάρ μαλλιών με 2 τρόπους λειτουργίας (ζεστό και κρύο)

Σε βρεγμένα μαλλιά εφαρμόστε μους και διανείμετε το προϊόν στα μαλλιά. Βουρτσίστε κάθε τούφα μαλλιών με την βούρτσα και στεγνώστε την απαλά με ζεστό αέρα. Πιάστε τα μαλλιά σας με τα χέρια σας. Στρίψτε τις τούφες με τα δάχτυλά σας. Κατευθύνετε τη ροή του κρύου αέρα στα μαλλιά και στη συνέχεια σταθεροποιήστε το αποτέλεσμα με λακ. Ένα παρόμοιο αλλά πιο ευδιάκριτο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί μέσω μιας κωνικής πλάκας μαλλιών.

Δείτε επίσης : Βάλε μπλε και πράσινο στα νύχια σου και παίξε με τα σχέδια!