ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ;

Τι να φορέσω του Αγίου Βαλεντίνου Staxtopouta  μου;

Είτε είσαι σε σχέση είτε όχι αυτή την ημέρα  αξίζει να δώσεις έμφαση στα θέλω σου και να  ζήσεις το παραμύθι. Είναι μια γιορτή αφιερωμένη στον έρωτα και σίγουρα μέσα στην ρουτίνα της καθημερινότητας θέλουμε μια μέρα να την αφιερώσουμε στο ρομαντισμό και στις σκέψεις  πράξεις αγάπης.

Το σύνολο σου πρέπει να είναι σίγουρα ερωτεύσιμο! Οπότε είτε έχεις κανονίσει ένα ραντεβού με τον αγαπημένο σου, είτε ένα girls night out με τις φίλες σου, τόνισε την ρομαντική σου πλευρά με αυτά τα ιδιαίτερα κομμάτια και σύνολα.

Πάμε να  απαντήσουμε  λοιπόν  στο πιο συχνό ερώτημα, που ακούμε αυτή την περίοδο καθώς πλησιάζει η ημέρα των ερωτευμένων, είναι “

Τι να φορέσω την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Την ημέρα αυτή το κόκκινο χρώμα έχει την τιμητική του. Φορώντας κόκκινο ερχόμαστε στο επίκεντρο, συγκεντρώνουμε τα βλέμματα και είναι σαν να λέμε στον κόσμο “Είμαι  εδώ δυναμική, έντονη, εκθαμβωτική και δεν φοβάμαι να το δείξω!”. Αυτή η αυτοπεποίθηση που εκπέμπουμε ελκύει το σύντροφό μας, υπαρκτό ή δυνητικό, και μας κάνει να φαινόμαστε πιο σίγουρες και πιο τολμηρές. Άλλωστε η τόλμη είναι απαραίτητη για να υποστηρίξει κανείς ένα τόσο έντονο χρώμα.

γραβατα

Πώς μπορείς να φορέσεις το κόκκινο; Ανάλογα με την διάθεση σου μπορείς να παίξεις από το βασικό κομμάτι της εμφάνισης σου μέχρι και σε αξεσουάρ, εσώρουχα ή μακιγιάζ.  Φυσικά το μαύρο  κοντό φόρεμα  αποτελεί κλασική αξία κομψότητας, θηλυκότητας  του Αγίου Βαλεντίνου.  Τώρα ο συνδυασμός μαύρο κόκκινου ή λευκό με κόκκινο είναι ο ιδανικός!

Αλλά καλύτερα να πάμε να δούμε όλα  τα σύνολα που η Staxtopouta  επέλεξε  για του Αγίου Βαλεντίνου…

Συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις  με ρούχα που μπορείς να κάνεις από την ντουλάπα σου

2ab45a8efb479753aee66f948087788e

Δώσε προσοχή στα εσώρουχα σου :

40d60e736aef52d4a8dcf4f8c9c1591a

Δείτε επίσης:  Βάλε φωτιά στα κόκκινα του Αγίου Βαλεντίνου!

12 Λάθη που κάνεις και καταστρέφεις το στιλ σου!

 Staxtopouta