20 + Υπέροχα Φθινοπωρινά σχέδια στα νύχια!

20 + Υπέροχα Φθινοπωρινά σχέδια στα νύχια!

Σε τι φάση σας πετυχαίνω; Μήπως σ΄αυτή που παρακαλάτε να μην έρθει ο Σεπτέμβρης ποτέ ! Αν σας έλεγα πως δεν σας νιώθω, θα ήταν ψέματα!

Όμως, ας το παραδεχτούμε ,λίγο μια αλλαγή την θέλουμε έτσι σταδιακή. Λίγο να δροσίσει, λίγο να βάλουμε τα νέα μας Φθινοπωρινά συνολάκια, να αλλάξουμε το στυλ στο μαλλί μας,  λίγο να φύγουμε  από τα έντονα χρώματα και σχέδια στα νύχια μας σε πιο  cute Φθινοπωρινά σχέδια  και να ο Οκτώβρης θα μπει γλυκά ήρεμα και ανώδυνα για όλους μας! 

Τι λέτε  Staxtopoutes μου πάμε να δούμε όλα τα σχέδια που μπορείτε να κάνετε αυτό το Φθινόπωρο; 

Τα nude χρώματα, τα mat, τα κλασικά χρώματα -κόκκινο,  λευκό, το πράσινο-, οι μεταλλικές αποχρώσεις, τα γεωμετρικά σχέδια, τα φιλαράκια που πέφτουν, τα glamorous στοιχεία, οι ταινίες και το moon γαλλικό σχέδιο είναι μερικές από τις προτάσεις που σας έχουμε για την νέα σεζόν…

Φέτος είναι πολύ τάση το νύχι να μένει φυσικό με ένα απλό top  coat. Οι εκδοχές πολλές από το κλασικό γαλλικό σχέδιο με αντίθεση στο τελείωμα του νυχιού , σε  half moon  γαλλικό  μέχρι και σε τριγωνάκι και γραμμικά σχέδια. Φέτος αυτή είναι η πιο must τάση και σας προτείνω να την δοκιμάσετε!

Δείτε επίσης: Η  Νέα τάση του  Φθινοπώρου είναι το Vampy Look μάθε τα είδη του και επέλεξε ποιο θα κάνεις!
Οι top τάσεις σε κουρέματα και στυλ μαλλιών για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2014-2015
3 λόγοι για να προτιμάς πιο οικονομικά καλλυντικά
3 SOS Tips  για να σώσεις  το μανικιούρ σου!!
Η νέα βαφή Olia της Garnier είναι η επιλογή μου!Staxtopouta